Nemoj da zezaš? Nemam pojma... Sve ti je to gola sirotinja... nemaju ćintu da se vrate sa maldiva...daj napiši nešto o tome da se nerviram!Sa ordenjem bi dobro prošli.
Zamisli da joj dodele nacionalnu kao što su tastu Miroslavu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da zezaš? Nemam pojma... Sve ti je to gola sirotinja... nemaju ćintu da se vrate sa maldiva...daj napiši nešto o tome da se nerviram!Sa ordenjem bi dobro prošli.
Zamisli da joj dodele nacionalnu kao što su tastu Miroslavu.
Milozvučne Zorica i Merima takođe.Nemoj da zezaš? Nemam pojma... Sve ti je to gola sirotinja... nemaju ćintu da se vrate sa maldiva...daj napiši nešto o tome da se nerviram!
![]()
Zašto je zaslužio?Saban je zasluzio orden.
Vise nego neki umetnici Koje ni rodjena majka ne zna.
Ja im ne bih dala!Milozvučne Zorica i Merima takođe.
Cela lista nacionalnih penzosa je najblaže rečeno bizarna.
Vremešni deo estrade je neko vreme ozbiljno drmala groznica nacionalnih penzija.Ja im ne bih dala!
N I K A D!
Ona nesnosna babetina Olivera Katarina je prvo kukala do neba da dobije nacionalnu penziju...Vremešni deo estrade je neko vreme ozbiljno drmala groznica nacionalnih penzija.
Bilo je to pitanje prestiža u oboru.
Poslednjih meseci se i ovde intenzivno raspravlja o tome kakav su mentalitet zapatili mnogi Srbi tokom SFRJ ere. Čast i dostojanstvo danas nisu vrline. Gramzivost i primitivizam jesu.Ona nesnosna babetina Olivera Katarina je prvo kukala do neba da dobije nacionalnu penziju...
posle par godinica čitam u novinama kako opet kuka jer joj ta penzija ne podmiruje troškove stana koji iznajmljuje negde u centru... i da, jadna, nema šta da jede... tražila je pomoć od države da je izdržava... pri tom je stan ostavila sinu i jadna ona, našla se na ulici...
Kako mrzim skotare!
Po čemu je zaslužio, tako što je svaki vikned bio u Švajcarskjoj, Nemačkoj ili Austriji, a porez je plaćao... ustvari, nije ga plaćao, radio za keš, pa u džep.
Sjaši Kurta da uzjaše Murta... otplaćivaćemo tuše dugove dok ne crknemo... i još će da nam yebu majku...ko god bude bio... takav smo narod i nismo bolje ni zaslužili...
"Mi smo jedan slugeranjsko . podanički narod koji pri tom ume da bude i doušnički..." Predrag Ejdus
Problem metodologije vrednovanja je što svi režimi u poslednjih 30 godina vide zaslužne isključivo na proosmanlijskoj estradiZakon o odlikovanjima Republike Srbije
"Медаља за заслуге има два степена (златна и сребрна медаља) и додељује се за изузетне заслуге и постигнуте резултате у свим областима живота и рада. "
https://sr.wikisource.org/wiki/Закон_о_одликовањима_Републике_Србије#2._Медаље
Ako je iko zaslužio tu medalju iz oblasti muzike onda je to pokojni Šaban svidelo se to vama ili ne.
Parada ciganskog kiča... povraća mi se!