Šabački srednjoškolci napadnuti dok su lepili postere: Muškarac udario učenika u leđa

kapetanmark

Legenda
Poruka
54.759
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...-postere-Muskarac-udario-ucenika-u-ledja.html

Šabački studenti i đaci u blokadi objavili su da su nepoznati muškarci sinoć napali grupu srednjoškolaca koja je po oglasnim tablama lepila plakate za protest u Šapcu 31. maja.

1748435204148.png

Kako su naveli, nepoznati muškarac je sinoć oko 21 čas prišao grupi srednjoškolaca i nasilno im oduzeo postere za protest, a zatim je grupi prišao i drugi muškarac koji je počeo da ih provocira i poziva na tuču.

Jedan od srednjoškolaca je naglasio da ne želi konflikt sa pomenutim muškarcima i okrenuo im leđa kako bi otišao bez postera, ali je u momentu dok je bio okrenut zadobio udarac u donji deo leđa.

On i ostatak prisutne grupe srednjoškolaca su se udaljili od tih muškaraca.

"U trenutku sastavljanja ovog saopštenja, srednjoškolac koji je udaren i dalje ne može da stoji stabilno", naveli su studenti i đaci u blokadi.

Dalje navode da nije poznato da li su građani prisustvovali incidentu, ali da niko nije prišao da pomogne srednjoškolcima.

"Mi, studenti i srednjoškolci grada Šapca najstrože osuđujemo ovaj akt nasilja i targetiranja koji je upućen našim kolegama. Bilo kakvo nasilje prema srednjoškolcima i studentima je nedopustivo", ukazali su studenti i đaci.

///​

28.05.2025 • 13:30

Takvi smo i mi bili,nego su nas ugušili,nismo imali kome da pokažemo i da nas ne naprave budalama. “radio mileve” su otkucavale i vaspitale.
Sada je drugačije i u svetu i ovde. Imamo net i svi imamo kameru. Sada ne prolazi “ogovaranje” nego ide se sa dokazima. A,još sto su i svi svesni na mnogim primerima da deca govore istinu. Deca nisu iskvarena.
Nema vise ono:dete je,izmišlja,nije dobro videlo itd.
Znači,sada je drugo vreme.
Budjenje bas kako i treba da bude.

ja​

28.05.2025 • 11:39

Ja sad stvarno nešto ne razumem. Bio sam i ja srednjoškolac i recimo da nikom nije padalo na pamet da maltretira nekog srednjoškolca. Ovi likovi bi takve batine popili, ono, do unakaženja njuški. Dajte deco organizujte se bolje bre. Znate da ste meta i tako se i ponašajte ili prestanite raditi to što radite. To da vas ide dvoje-troje da lepite plakate zaboravite. Naročito ovakvim kukavicama ne okrećite leđa pobogu.

Mutna vremena​

28.05.2025 • 10:51
Gmazovi na djelu
Lojalisti AV su u svakom momentu spremni da mlate. Kakva mafijaska struktura.

info​

28.05.2025 • 10:16
osveta
Šta se iščuđavamo ? Profesori su se povukli pošto smo ih ostavili same da se bore sa zlom i odmah je krenulo "dovođenje u red" učenika a po nalogu vožda. To je logičan sled događaja. Tek će sad uslediti osveta i slepa srdžba uvređenog preCednika za sve što mu je učinjeno a to obuhvata sve , od prosvetara , učenika pa do njihovih roditelja , svi će platiti cenu. Ne mogu reći koliko mi je žao što smo izdali decu , budućnost Srbije. Ispada da su englezi ipak u pravu po pitanju srba kad tvrde da smo niža rasa ...nakon ovoga..

zztop​

28.05.2025 • 10:09

"Pristojna" srbija uvek napada s leđa kad ju se suoči sa istinom ...

Mazzola​

28.05.2025 • 09:56
Hrabro...
... udario sa leđa dete!!!
Kakvo je to stvorenje?
Ovog nije majka rodila.
Glavni krivac samo poziva za nasilje, a onda ove kukavice izvršavaju naređenja.
Dosta je.

Blokader

28.05.2025 • 09:31

Svi u svom gradu/selu da ustanu protiv ovih SNS nasilnika,krajnje je vreme da ih postavimo na svoje mesto.Ovo je nedopustivo!

Naselje

28.05.2025 • 08:43

Roditelji, babe i dede, produdite se! Tuku vam decu, jel su pametni, ciste duse i zele za sebe lepsu zemlju. Dokle cete podrzavati nasilnike, zarad sitnih ustupaka? BRAVO DECO NA HRABROSTI!!!

тако је, туку нам дјецу народе.

шта чекамо ?

режимски керови криминални по читавој србији бију дјецу и младост србије

њихове ћације нико не бије

БИЈУ НАМ ДЈЕЦУ СРБИНЕ!

сви на протест и сви уз дјецу!

тако је, туку нам дјецу народе.

шта чекамо ?

режимски керови криминални по читавој србији бију дјецу и младост србије

њихове ћације нико не бије

БИЈУ НАМ ДЈЕЦУ СРБИНЕ!

сви на протест и сви уз дјецу!
Gde ste bili kad je mene razredni, nastavnik matematike (bivsi partizan i ranjen na sremskom frontu) samaro jer nisam imao domaci?!

Back