Povređeno sedam pripadnika vojske, četvoro teže" Direktor VBA: Palicama i bakljama u Novom Sadu napadnuti su pripadnici Kobri

Ovde sam gledao kako federalni SWAT tim bukvalno prazni grad za minut: isto tako je počeo opšti napad BLM na demoralisanu lokalnu policiju koja nije pružala otpor, a onda je počela rafalna paljba i rešetanje plastičnim mecima. Da si samo videla kako su moja devojka i naše feminističke drugarice hrabro pobegle s bojnog polja, a par minuta pre toga su mi sve tri pretile da sam prvi na redu za dovođenje u red, čim im uspe revolucija.

Uplakan je AV, to je sve.
Tamo gde si ti, demonstranti su ozbiljno naoruzane militantne grupe, ukljucujuci i Bloodse i Cripse, i sve ostale ganbangere svih vrsta. Molotovljevi kokteli, vatreno naoruzanje i sl.

Uporedjujuci proteste po zapadu sa protestima preplasenog i ponizenog naroda u Srbiji, koji kleci i puzi pred fasistima na vlasti ovde decenijama, je klasican udbaski spin.

Sta je sledece Obzerveru, hoces da nam kazes kako su protesti u Rusiji, gde se jedna tetka skine gola, opasnost po Putinov rezim, i onda on zato odmah reseta 150 stanova, preventivno, plus izbaci ministra saobracaja kroz prozor zgrade.

Ti si samo gledalac i to nisu nikakve specijalne jedinice. Nemaš pojma o vojsci.
A sta su ako nisu specijalne jedinice, tako se zove takmicenje, , oni veruju da su specijalne jedinice, ko sam ja da im kvarim uverenje?

Idu kroz korita, potoke, reke, malo dzungla, malo voda, ispod iznad, brzina, lozaja, i tako to...Ja ih zovem osice. da ne budu kobre, a imaju svaka svoje ime...

Ne znam da li je otvorenog tipa, ja nisam video publiku , moguce da nije otvorenog tipa...

Tamo gde si ti, demonstranti su ozbiljno naoruzane militantne grupe, ukljucujuci i Bloodse i Cripse, i sve ostale ganbangere svih vrsta. Molotovljevi kokteli, vatreno naoruzanje i sl.

Uporedjujuci proteste po zapadu sa protestima preplasenog i ponizenog naroda u Srbiji, koji kleci i puzi pred fasistima na vlasti ovde decenijama, je klasican udbaski spin.

Sta je sledece Obzerveru, hoces da nam kazes kako su protesti u Rusiji, gde se jedna tetka skine gola, opasnost po Putinov rezim, i onda on zato odmah reseta 150 stanova, preventivno, plus izbaci ministra saobracaja kroz prozor zgrade.
Ovo i meni smeta, to sto neki djilkosi stalno pominju i uporedjuju zapad gde policajac biva ubijen svaki dan u svakom gradu po jedan , dva, i ovde gde policajca ubiju jednom u pet godina, i to vise sto je usao kod nekog ludaka, a ne kod krimosa...ili kod naroda...

Tako da me nervira kad bi da primenjuju metode zapada na ovaj narod i da ocekuju da onda ovde nece biti isti taj zapad, hoce ali za 10 godina, samo vi razvaljujte bubrege omladini huskajuci policiju da se postavi neprijateljski i bahato prema omladini pa gledaj kako ce da nestaje jedan po jedan policajac...jos uvek svi pricaju sa policijom, ma sta vi rekli , a ako prestanu , policija ce se uplasiti jer nece znati nista...

Ovde na forumu kao da su svi cacijevci i prizeljkuju da policija pocne da ubija masovno po ulicama a da posle narod odgovori i da oni imaju orgazam od toga...toliko pakosti i zlobe kod forumasa, kod vecine, nemoj da se pravimo da su sve onako finjaci , vecina su izrodi i patoloski slucajevi...

1000010385.jpg

Koji se q... petljaš...
"Петљам" се као и сваки форумаш на сваку тему.
Да ли је обећао пет хиљада "специјалаца" са платом од две хиљаде евра? Јесте.
Да ли је слагао по ко зна који пут и од тога није било ништа?
Да ли сам изнео само оно што је он изјавио? Јесам.
А с обзиром на ратно искуство, квалификованији сам од тебе који могуће никада није ни расклопио пушку, а камоли пуцао из ње.

"Петљам" се као и сваки форумаш на сваку тему.
Да ли је обећао пет хиљада "специјалаца" са платом од две хиљаде евра? Јесте.
Да ли је слагао по ко зна који пут и од тога није било ништа?
Да ли сам изнео само оно што је он изјавио? Јесам.
А с обзиром на ратно искуство, квалификованији сам од тебе који могуће никада није ни расклопио пушку, а камоли пуцао из ње.
I šta ćeš sa specijalcima- da biješ!? Iovako je postigao šta je hteo.

I šta ćeš sa specijalcima- da biješ!? Iovako je postigao šta je hteo.
Нико не зна шта је хтео, па ни он сам. Постигао није ништа, само је слагао по ко зна који пут. "Специјалци" су елитне јединице за одбрану земље, није њихов посао да некога бију. Ту си нешто озбиљно побркао.

Нико не зна шта је хтео, па ни он сам. Постигао није ништа, само је слагао по ко зна који пут. "Специјалци" су елитне јединице за одбрану земље, није њихов посао да некога бију. Ту си нешто озбиљно побркао.
Ovo je situacija u kojoj se bije pendrecima. Pustio je da ruše i pale i da snimaju, objavljuju na nalozima fakulteta snimke. Sad time maše. I ovo rade specijalci.

Back