38imak
Elita
- Poruka
- 18.384
Tamo gde si ti, demonstranti su ozbiljno naoruzane militantne grupe, ukljucujuci i Bloodse i Cripse, i sve ostale ganbangere svih vrsta. Molotovljevi kokteli, vatreno naoruzanje i sl.Ovde sam gledao kako federalni SWAT tim bukvalno prazni grad za minut: isto tako je počeo opšti napad BLM na demoralisanu lokalnu policiju koja nije pružala otpor, a onda je počela rafalna paljba i rešetanje plastičnim mecima. Da si samo videla kako su moja devojka i naše feminističke drugarice hrabro pobegle s bojnog polja, a par minuta pre toga su mi sve tri pretile da sam prvi na redu za dovođenje u red, čim im uspe revolucija.
Uplakan je AV, to je sve.
Uporedjujuci proteste po zapadu sa protestima preplasenog i ponizenog naroda u Srbiji, koji kleci i puzi pred fasistima na vlasti ovde decenijama, je klasican udbaski spin.
Sta je sledece Obzerveru, hoces da nam kazes kako su protesti u Rusiji, gde se jedna tetka skine gola, opasnost po Putinov rezim, i onda on zato odmah reseta 150 stanova, preventivno, plus izbaci ministra saobracaja kroz prozor zgrade.