Sabacka Gimnazija

natasha`:
uf...kata jeste chudo od zhene...
meni predaje...ali ja nemam bas ok ocenu... :roll:
mada..u sustini ona ima uvek nesto da kaze...i dosta toga sto kaze..u pravu je ..i sve to ima smisla..
mada jeste umisljena..i nabedjena kao sto kazes m4estro...
nije nikakav pedagog i voli da joj se poltroniše inace u njenim godinama retko ko nije u pravu . A ko je u pravu..... 8-)

rekla je par puta da da d a da...kad s epogubi sa tim da..boze mooj...:roll:
a seere zena naopako..ali nekad kad nesot prica..stvarno se chovek zamisli..u vezi svega sto je rekla...
ne slazem sa bas sa tim da nije...al' sta ga znam...ka[n]ta je prava kanta..
da vidis sliku..slikala se sa nama..(dobro ja nisma tad bila u skoli..ali slikali su se sa njom) posto nasha retus razredna nije...
k'o bure izgleda...:lol:

pa znas milice da mi ne sumnjamo u tebe...
eto..ja sam prosle godine polagala kod dotichnog..ti sad kod nje...hih...
bice sve ok ;)

ivane..ko je tebi sad predavao biologiju ? a sledece godine ?
nama se mozda magi vrati..mada cujem da uzima prvo 5...

natasha`:
bice sve ok ;)

Hvala hvala....Evo ja sam vec pochela da chim....pa valjda cu uspeti :)

natasha`:
bice sve ok ;)

Predavao mi je gorepomenuti...hvala bogu ziv sam i zdrav, i bez ozbiljnijih posledica...jeste da malo imam neke tikove s' vremena na vreme ali valjda ce i to proci uskoro... :lol: :lol: :lol: :lol: salim se naravno, ali ostavio je 5 njih da polazu...

Ivan015:
Predavao mi je gorepomenuti...hvala bogu ziv sam i zdrav, i bez ozbiljnijih posledica...jeste da malo imam neke tikove s' vremena na vreme ali valjda ce i to proci uskoro, ali ostavio je 5 njih da polazu...

Znam ja jednu travarku,doduse ona je marveni doktor,ali mislim da moze da ti pomogne,bas leci te tikove,mom jednom prijatelju tu u jednom selu krava je malo zanosila ulevo,i zena je istrljala nekom travom i sad je falaj Bogu sve dobro! ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

bujrum_jajce:
Znam ja jednu travarku,doduse ona je marveni doktor,ali mislim da moze da ti pomogne,bas leci te tikove,mom jednom prijatelju tu u jednom selu krava je malo zanosila ulevo,i zena je istrljala nekom travom i sad je falaj Bogu sve dobro! ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
pa znas kako ja zanosim i udesno...a nisam bas nesto sitan...nije doduse, ni da sam krupan...tako da najavi ti njima da krenu da beru te trave... ;-) ;-)

micika_015:
Ma kakva crna anatomija to sam zavrshila u prvoj godini.Ostala mi bre interna medicina....kod one veshtice.
A ta veshtica je inache rodjena sestra od onog magistra iz gimnazije....

magistrova rodjena sestra je primarijus u sabackoj bolnici i ima jedno sest stotina titula...bar je bila pre par god.ne verujem bas da ona predaje u medicinskoj.mozda ima jos neku sestru?

magistar je ok.ali da prodjes bez ucenja,ma nema sanse... :roll:
mico,opusteno.ja bre ne znam nikog da je skoro okinuo u medicinskoj...

Back