SavaBonJovi
Primećen član
- Poruka
- 736
Uh,dosadni ste!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i ko je nakraju uzeo turnir.....1 godina, tako da......SavaBonJovi:Ljudi nemojte se folirati za taj turnir to je namesteno sve....Znam nama prethodne tri godine je bilo namesteno....Eto prosle godine sve same pobede II-6 valjda 6-1 , I-2 3-1,IV-5 4-0 i II ne znam koje tacno ali bilo je 0-0 bilo je neko jos odeljenje ali nisam bas siguran koje,sve u svemu nisam uopste siguran ko je koje odeljenje,ali u drugoj grupi je bila jasna sitluacija....I prosli mi sa dobrim ucinkom i igramo dve utakmice za dan,jednu za drugom,protiv ekipa koje smo pobedjivali hiljadu i jedan put na fizickom....Prvo,gruba igra....Onda sumljiv gol glavom(rukom),sudija dragi nas koketira s ribicama i mi ispadnemo....III-3 rekose ispalo,...e pa dobro....Ove godine cemo da upropastimo turnir....Prvo nemamo igraca,Bajka na operaciji,Marku iskace koleno a ja treba na prolece isto na operaciju meniskusa....Ne mozemo da igramo,samo cemo tako stajati u mestu,cisto da nas narod vidi,...a kada smo mogli da igramo sumljive stvari su se desavale,...kao npr. klizav i prljav parket,...nesavesno sudjenje...I nista vise i ne ocekujemo na jebenim turnirima u kojima je proricano da pobedi IV-3....Zivi bili pa videli....Ej,da l` ce biti kladjenja jer znam na koga bih se kladio....Mozda i zaradimo na nasoj nesreci....

morganlovelove:Aj sad da vas vidim gimnazijalci..ima li nekog ovde??
Smer....god......
micika_015:ja sam medicinska...zao mi je...
micika_015:Ma i mene nervira shto profesori stalno pricaju da je to elitna skola...dosadni su sa ti.
A shto se tiche seljanki....I dalje je isto.Retko ko da je iz grada.Kod mene u odeljenju od 35 uchenika samo 7 je iz sapca....
bujrum_jajce:I medicinska se visoko kotira,ali je prdnula u cabar,pogotovo na festivalu zlatni venac koji je bio u martu u Sabackom pozoristu i gde su se predstavile skoro sve Sabacke skole!
Medicinska je furala fazon mi smo elitna skola,mi smo elitna skola,prvo su udavili sa prezentacijom a i sa pozorisnom predstavom koja je bila gotovo bez kraja i pocetka tu se nije znalo ni ko pije ni ko placa,u medicinsku su mahom isle i sada idu seljanke iz Jadra,radjevine i ostalih brda!
Sto se tice gimnazije,ona je izgubila stari sjaj koji je nekad imala,ostalo je samo ime Sabacka gimnazija,i ako se i dalje tripuju da su nesto nazalost nisu,jer imaju lenje kadrove i profesori im nista ne rade,direktor Nagl je stvarno ok lik koji pokusava nesto da uradi,ali ne moze ni on sam jer su kolege kreteni,zato ga i mrze jer je zaveo red,covek pokusava da toj skoli vrati stari sjaj sto ce svakako i uspeti!

micika_015:Ti si se bash navrzao na mene...
Ćaos
Grešiš micika.
Navrzavanje nije sport koji upražnjavam.
Izvinjavam se ako sam preterao.
mač-ak:micika_015:Ti si se bash navrzao na mene...
Ćaos
Grešiš micika.
Navrzavanje nije sport koji upražnjavam.
Izvinjavam se ako sam preterao.
Izvinjenje prihvaceno.![]()
bujrum_jajce:Ivane seres brate mnogo!Ti si samo klinja koji misli da sve zna!Mogu da mu pljunu pod prozor,gimnazija je pukla skroz,ako nagl ne uradi nista veruj mi da drugi nece!
Pazi sta pricas i zidovi imaju usi!
) tako da me boli za sve...Kata je seljančura puna predrasuda i nabedjeni profesor, predavala je i meni i imao sam o.k. ocenu kod nje, a ovaj dečko je u pravu!bujrum_jajce:Ej bila kata na operaciji,izvlacili joj iz dupeta takve kao sto ste vi!