Sabacka Gimnazija

To je subjektivno misljenje...Trazi dosta,za razliku od drugih profesora srpskog,i to je u redu.Meni je predavala i 'nasle smo zajednicki jezik' ali casovi kod Miroslava su neuporedivi interesantniji,sto je opet samo moje misljenje i sto ne znaci da i ona nije dobar profesor.On mi nazalost nije predavao.

Meni je Kata predavala 4 godine i na kraju se pokazala mnogo bolje od mnogih profesora koji su ti se cinili kao kul! Ali, skolovanje ce biti tek pravo kad ti budes mogao da ustanes i kazes (naravno u kulturnom tonu) ono sto stvarno mislis o nekim delima, kao sto su Ana Karenjina, pesma Dolap i ostala sranja koja detetu od 15 do 18 godina su sve samo ne interesantne, a da pritom ne zabije ti kecinu! Ubedljivo najzanimljivija knjiga gotovo svakog mog ortaka u srednjoj skoli je bila Kad su cvetale tikve, e to je knjiga koja je primerena tom uzrastu, pubertetu i odrastanju!

Meni je Kata predavala 4 godine i na kraju se pokazala mnogo bolje od mnogih profesora koji su ti se cinili kao kul! Ali, skolovanje ce biti tek pravo kad ti budes mogao da ustanes i kazes (naravno u kulturnom tonu) ono sto stvarno mislis o nekim delima, kao sto su Ana Karenjina, pesma Dolap i ostala sranja koja detetu od 15 do 18 godina su sve samo ne interesantne, a da pritom ne zabije ti kecinu! Ubedljivo najzanimljivija knjiga gotovo svakog mog ortaka u srednjoj skoli je bila Kad su cvetale tikve, e to je knjiga koja je primerena tom uzrastu, pubertetu i odrastanju!

Gazdarica ("foruma"istorije) :
"Imam u kuci jednu knjigu izdatu 1943. u Zagrebu... Dakle, u NDH..."
"@Lj, dacu vam kame..."
(ПРЕТЊА СМРЋУ)
(ја сам Србин мета тог "разговора")
(у под-форуму: "везе с Италијанима")
СРБИ, ЈЕВРЕЈИ, ЦИГАНИ: СЕТИМО СЕ ЗЛОГЛАСНЕ УСТАШКЕ SS "KAMA" DIVIZIJE !!!

SavaBonJovi:
Ljudi nemojte se folirati za taj turnir to je namesteno sve....Znam nama prethodne tri godine je bilo namesteno....Eto prosle godine sve same pobede II-6 valjda 6-1 , I-2 3-1,IV-5 4-0 i II ne znam koje tacno ali bilo je 0-0 bilo je neko jos odeljenje ali nisam bas siguran koje,sve u svemu nisam uopste siguran ko je koje odeljenje,ali u drugoj grupi je bila jasna sitluacija....I prosli mi sa dobrim ucinkom i igramo dve utakmice za dan,jednu za drugom,protiv ekipa koje smo pobedjivali hiljadu i jedan put na fizickom....Prvo,gruba igra....Onda sumljiv gol glavom(rukom),sudija dragi nas koketira s ribicama i mi ispadnemo....III-3 rekose ispalo,...e pa dobro....Ove godine cemo da upropastimo turnir....Prvo nemamo igraca,Bajka na operaciji,Marku iskace koleno a ja treba na prolece isto na operaciju meniskusa....Ne mozemo da igramo,samo cemo tako stajati u mestu,cisto da nas narod vidi,...a kada smo mogli da igramo sumljive stvari su se desavale,...kao npr. klizav i prljav parket,...nesavesno sudjenje...I nista vise i ne ocekujemo na jebenim turnirima u kojima je proricano da pobedi IV-3....Zivi bili pa videli....Ej,da l` ce biti kladjenja jer znam na koga bih se kladio....Mozda i zaradimo na nasoj nesreci....
i ko je nakraju uzeo turnir.....1 godina, tako da...... :lol:

micika_015:
ja sam medicinska...zao mi je...

I medicinska se visoko kotira,ali je prdnula u cabar,pogotovo na festivalu zlatni venac koji je bio u martu u Sabackom pozoristu i gde su se predstavile skoro sve Sabacke skole!
Medicinska je furala fazon mi smo elitna skola,mi smo elitna skola,prvo su udavili sa prezentacijom a i sa pozorisnom predstavom koja je bila gotovo bez kraja i pocetka tu se nije znalo ni ko pije ni ko placa,u medicinsku su mahom isle i sada idu seljanke iz Jadra,radjevine i ostalih brda!

Sto se tice gimnazije,ona je izgubila stari sjaj koji je nekad imala,ostalo je samo ime Sabacka gimnazija,i ako se i dalje tripuju da su nesto nazalost nisu,jer imaju lenje kadrove i profesori im nista ne rade,direktor Nagl je stvarno ok lik koji pokusava nesto da uradi,ali ne moze ni on sam jer su kolege kreteni,zato ga i mrze jer je zaveo red,covek pokusava da toj skoli vrati stari sjaj sto ce svakako i uspeti!

micika_015:
Ma i mene nervira shto profesori stalno pricaju da je to elitna skola...dosadni su sa ti.
A shto se tiche seljanki....I dalje je isto.Retko ko da je iz grada.Kod mene u odeljenju od 35 uchenika samo 7 je iz sapca....

Ćaos

Pa šta si mislila???
Šabačka opština broji 52 sela.Koliko znam u njima nema srednjih škola??
Ili si ti za to da se toj deci uskrati pravo na srednjoškolsko obrazovanje?

Eto ja sam davno rođen u gradu Šapcu (centru).A ponajbolje prijatelje sam stekao baš među tim seljacima.Borili se ljudi i uspeli u životu.Stekli radom i trudom.Neki se otisnuli u svet..Neki ostali u gradu.A većina "gradskih faca" i dan danas besposličari i očajava u lenjosti.
Samo postavi stvari na pravo mesto i otvoriće ti se ispravan pogled.
Nemoj imati predrasuda i predubeđenja.

bujrum_jajce:
I medicinska se visoko kotira,ali je prdnula u cabar,pogotovo na festivalu zlatni venac koji je bio u martu u Sabackom pozoristu i gde su se predstavile skoro sve Sabacke skole!
Medicinska je furala fazon mi smo elitna skola,mi smo elitna skola,prvo su udavili sa prezentacijom a i sa pozorisnom predstavom koja je bila gotovo bez kraja i pocetka tu se nije znalo ni ko pije ni ko placa,u medicinsku su mahom isle i sada idu seljanke iz Jadra,radjevine i ostalih brda!

Sto se tice gimnazije,ona je izgubila stari sjaj koji je nekad imala,ostalo je samo ime Sabacka gimnazija,i ako se i dalje tripuju da su nesto nazalost nisu,jer imaju lenje kadrove i profesori im nista ne rade,direktor Nagl je stvarno ok lik koji pokusava nesto da uradi,ali ne moze ni on sam jer su kolege kreteni,zato ga i mrze jer je zaveo red,covek pokusava da toj skoli vrati stari sjaj sto ce svakako i uspeti!

Ne se*i kad nemas veze...nagl da vrati stari sjaj...lmao... bre svi mu od profesora pricaju iza ledja... a ti si iz gimnazije mozda ili si direktor licno? ...i da, pa burhane sto promeni nick? :lol: :lol: :lol:

bujrum_jajce:
Ivane seres brate mnogo!Ti si samo klinja koji misli da sve zna!Mogu da mu pljunu pod prozor,gimnazija je pukla skroz,ako nagl ne uradi nista veruj mi da drugi nece!

Pazi sta pricas i zidovi imaju usi!

Pazi, ovo je novi Ivan, promenio sam se 90% i sada znam ko sam i sta znam, i cisto da znas ne trzam ni od koga pa ni od direktor, magistar, Mirk0 N4gl, profesor-a (tako se gospo'n potpisuje :lol: ) tako da me boli za sve...

Mogu zidovi i oci da imaju vise me ne interesuje 8-)

uf...kata jeste chudo od zhene...
meni predaje...ali ja nemam bas ok ocenu... :roll:
mada..u sustini ona ima uvek nesto da kaze...i dosta toga sto kaze..u pravu je ..i sve to ima smisla..
mada jeste umisljena..i nabedjena kao sto kazes m4estro...

Back