macamalena
Početnik
- Poruka
- 2
Već nekoliko godina imam vezu (bolje reći seks) sa sestrinim mužem.Naravno da mi sestra nema pojma o tome kao što to ne zna ni moj muž.Za sada nam sve funkcioniše super jer verovatno niko ne sumnja u nas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već nekoliko godina imam vezu (bolje reći seks) sa sestrinim mužem.Naravno da mi sestra nema pojma o tome kao što to ne zna ni moj muž.Za sada nam sve funkcioniše super jer verovatno niko ne sumnja u nas.
glupacho malena . treba te odrati od batina
![]()
Klonichu , previse dobro kuckas za jednog pocetnika . To se inteligentnije radi !Već nekoliko godina imam vezu (bolje reći seks) sa sestrinim mužem.Naravno da mi sestra nema pojma o tome kao što to ne zna ni moj muž.Za sada nam sve funkcioniše super jer verovatno niko ne sumnja u nas.
A sto ?koji hit od komentara
mislim da cu ga staviti u potpis
Jadnice i ti se time hvalis? Trebas da se pokrijes usimaVeć nekoliko godina imam vezu (bolje reći seks) sa sestrinim mužem.Naravno da mi sestra nema pojma o tome kao što to ne zna ni moj muž.Za sada nam sve funkcioniše super jer verovatno niko ne sumnja u nas.
Jadnice i ti se time hvalis? Trebas da se pokrijes usima![]()