SA MP potrebna pomoc !!!

Filip Haskovic

Početnik
Poruka
25
Eo ovako: poceo sam da igram samp i nije mi nesto jasno : stalno mi kazu da mg-am.Kad idem na test u neku organizaciju uvek pograsim treba mi tutorial o rp pravilima.
I da mi objasni neko sta da radim kada mi neko od lidera na testu kaze Dobar dan.
Da li da mu odgovorin na /b ili ne?

hah pocetnicke greske..
Kada "Mgas" to znaci da pricas o necemu iz realnog sveta a ne koristis /b opciju ili pricas o necemu iz sveta igrica a koristis /b opciju ..
Da ti pokazem na primeru

Kada na primer server laga i ti to hoces nekome da kazes onda stavis /b zato sto to nije nesto sto je moguce u realnosti igrice.. znaci kazes /b server nesto laga
Ili drugi primer kada pricas o necemu sto je u svetu igrice a stavis /b to je isto mg greska.. Na primer ti si policajac i kazes nekome daj mi dozvolu ne smes da stavis /b zato sto je to nesto normalno iz sveta igrice posto si ti u liku policajca znaci pridjes nekome i kazes daj mi dozvolu ne smes da stavis /b pre toga..
Takodje ako neko nezna neku komandu on mora da te pita na /b zato sto ne mozes da pricas o komandama na tastaturi u karakteru igrice..

Kapiras?

Back