Sa koliko...?

Dovla:
Niko mi ne odgovori zasto nema smajlija koji gleda u neverici evo sad bih ga stavio... :(
ewo ti jedan zbunjeni smajli....
ustwari ewo ti nekoliko;)
a078.gif
a014.gif
a018.gif
a038.gif
c034.gif
c078.gif

ja sam bila sa njih 10-11... od toga sa jednim 2 godine,sa jednim godinu dana, sa jednim 10 meseci, ostale "veze" su bile na jedno vece-do mesec dana. a sa ovim sada sam 3 meseca. ja sam u stvari dobro dete :mrgreen:

awww....napredne male.. :P
ja sam imala (ne)srecju da se rano jaaaaaako zaljubim, 10 mjeseci sam s momkom s kojim sam se i nekad ranije shemila..
a prije njega josh nekoliko glupih kratkih veza koje su 0 poena u odnosu na ovu sad.. (;

To da neko voli da menja momke/devojke ili obozava veze za jednu noc nije normalno. Sve koje to rade treba pokidati od batina ili ih poslati na lecenje... da bi naucili da smiruju hormone, drze do morala i pristojnosti.

@Sphinx: Ne razumem zasto su neki optereceni sa koliko je neko bio riba ili frajera, zar je to uopste bitno, sta tu ima da se odusevljavas sa nekim ko svaki dan menja ribu, ne opterecuj se sa time, gledaj sebe, ne gledaj druge, radi stvari koje volis, zezaj se, a sa time da li si uspesan sa ribama nemoj mnogo da se opterecujes, tu sto vise pokusavas nesto na silu, sve ce ti teze biti. :D

Back