Sa koliko godina ste muljnuli rovca prvi put ?

• Začetnik teme Začetnik teme Hix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ga još nisam umočio :rida:

ide naniže i rebrasto je... pre nego gurneš pitona muljni prs za svaki slučaj da proveriš dal su joj počeli zubi...

da ne bude kiksa imaš ono pomagalo - flashlight
A možeš i jeftinije samo namočiš pamučanu krpu toplom vodom i muljneš medju rebarca na radijatoru

tako kažu ovi što znaju, ja nemam pojma

Poslednja izmena:
ide naniže i rebrasto je... pre nego gurneš pitona muljni prs za svaki slučaj da proveriš dal su joj počeli zubi...

da ne bude kiksa imaš ono pomagalo - flashlight
A možeš i jeftinije samo namočiš pamučanu krpu toplom vodom i muljneš medju rebarca na radijatoru

tako kažu ovi što znaju, ja nemam pojma

neki stave džigericu pileću u radijator i kad se ugreje pusti sluzi i baš je ko prava cupi, samo mora da se očisti jer malo zakrvari rebra.Tako se snalaze gradski momci, a seljaci (čobani) delju ovce, koze, ne silaze sa njih, kažu da su ovce emotivnije, a koze su hard core, i vrelije su im vadžajne od ovčijih.:( strvojebi odvratni

Ja sam imao punih 19 - ono leto posle srednje skole... Uh, to su bili dani :)

U srednjoj me nije htelo pa to ti je. Kako završih, prvo sam dohvatio jednu što sam išao sa njom u srednju (praktično odmah, zadnji dan škole) a onda i jednu fuksu - "drugaricu od drugarice".

Ta nije izgledala baš nešto, ali je bila dosta iskusna i pomalo udarena u glavu, tako da sam sa njom imao fenomenalnu obuku.

joj mukica, a da svratiš ti malo do frizerske škole. Znaš kako kažu: Ko hoće nešto da zbari samo dođe u frizersku ili medicinsku.

Највећа иронија је што заиста идем у медицинску! :banghead:
Шалу на страну,тренутно сам у фази висококритеријумског бирања. ;)

Sent from my Blade III using Forum Krstarice mobile app

Највећа иронија је што заиста идем у медицинску! :banghead:
Шалу на страну,тренутно сам у фази висококритеријумског бирања. ;)

Sent from my Blade III using Forum Krstarice mobile app

od birača nema je-ača
onda ti preostaje frizerska, one nisu uobražene kao ove iz medicinske

Back