Lovačke priče. Da nisi možda i profanku iz matematike kresnuo?Ja na raspustu, posle sedmog razreda, rano sam izrastao u bio više razvijen od vršnjaka, a ona četiri godine starija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lovačke priče. Da nisi možda i profanku iz matematike kresnuo?Ja na raspustu, posle sedmog razreda, rano sam izrastao u bio više razvijen od vršnjaka, a ona četiri godine starija.
Ja ga još nisam umočio![]()
Ma u stvari....takoreci i da ne jebbem.....prilazim im ...ali mi kucke ne daju![]()
*** ala sam ja mator kada prvi put cujem za taj izraz...Ako se dobro secam u "moje vreme" se govorilo "skinuo djanu"
Nisi ti služio JNA.
Da viš' kako se tamo drkalo !?
Na straži.
Noćna šihta prođe očas.
Ali,za ta 2 sata baciš ga na dlan nekoliko puta...
Ja bac'o 4.
Probo i 5-ti,al' naišla smena....
U moje vreme je "rovac" znacilo ruznu ribu
*** ala sam ja mator kada prvi put cujem za taj izraz...Ako se dobro secam u "moje vreme" se govorilo "skinuo djanu"
ide naniže i rebrasto je... pre nego gurneš pitona muljni prs za svaki slučaj da proveriš dal su joj počeli zubi...
da ne bude kiksa imaš ono pomagalo - flashlight
A možeš i jeftinije samo namočiš pamučanu krpu toplom vodom i muljneš medju rebarca na radijatoru
tako kažu ovi što znaju, ja nemam pojma
18, два дана за редом са истом,од тада---ПОСТ![]()
joj mukica, a da svratiš ti malo do frizerske škole. Znaš kako kažu: Ko hoće nešto da zbari samo dođe u frizersku ili medicinsku.
Ja 17g9m
Ona 18g1m
Највећа иронија је што заиста идем у медицинску! :banghead:
Шалу на страну,тренутно сам у фази висококритеријумског бирања.
Sent from my Blade III using Forum Krstarice mobile app