Redmond
Elita
- Poruka
- 17.006
Bio sam baš mali, možda oko 3 godine sam imao, tad sam jedini put bio u javnosti bez gaća
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma to je bilo posle proboja solunskog frontaSa 22? Jel to bilo ono početkom 20. veka ?![]()
sam tivat nije lep za more, betonska plaza, jedino radovici kraj tivta, prije bjese ostrvo cvijeca a od 1992 hotel plavi horizonti sa druge strane...tu je plaza ok ...5 , tivat crna gora , nije mi se dopalo , voda slana grize oči a koza njezna
sam tivat nije lep za more, betonska plaza, jedino radovici kraj tivta, prije bjese ostrvo cvijeca a od 1992 hotel plavi horizonti sa druge strane...tu je plaza ok ...
Prelepo.Dubrovnik mi je udaljen 30km. Išli smo redovno u Kupare. Tamo nekad bilo divno. Prvi put valjda sa 2-3 godine.
cilipi kupare cavtat mokosica zarkovica jna rat 1991 1992Prelepo.
Split, Dubrovnik i Kupare sa srednjoškolskom ekskurzijom
Kapetane, tebi se baš priča sa mnomcilipi kupare cavtat mokosica zarkovica
Ne budalesaj, pomenula si kupare, dubrovnik... 19 godina nepunih. prorade sjecanja , samo ne prijatna...Kapetane, tebi se baš priča sa mnom![]()
Ne sećam se kada sam išla prvi put, ali sa 3 najkasnije.Dubrovnik mi je udaljen 30km. Išli smo redovno u Kupare. Tamo nekad bilo divno. Prvi put valjda sa 2-3 godine.
I kakav je tada utisak bio..![]()
Mozda preprodavci dece u Italiju
Srecom tebe nisu prodali
...
Sa 3, utiska se ne sećam.I kakav je tada utisak bio..![]()
Po dokazima iz porodičnog albuma, godinu danaI kakav je tada utisak bio..![]()
Prelepo si opisala , doba nevinosti , nade u bolje sutra , zajedništva i sreceA na more se tada putovalo od ranog jutra do kasno uveče.
Isli smo "fićom"...klaj,klaj.Od uzbuđenja ne spavamo čitavu noć.Mama napravi sendviče,kupe se vruće kifle u pekari negdje u tri četiri ujutro i polako.Prtljag na korpi,od opreme slauf i sandale "Jugoplastika".
Sestra i ja zapisujemo nazive gradova,sela,rijeka.
Jos se sjećam jedne rječice divnog naziva Šumetlica.
Uz put pravimo pauze ili čak svratimo da obiđemo kulturno-istorijske znamenitosti.
Onda "silazak" i prvo "viđenje"mora odozgo sa puta.Zatim dugo čekanje u koloni za trajekt,ponekad i nekoliko sati,ali nikom nije padalo teško niti je iko bio nervozan.
Miris mora,borova,brodići,kamene kuće...
Divota!