Ima onih koji kazu da je sa 14 normalno izgubiti nevinost..meni je to previse rano
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima onih koji kazu da je sa 14 normalno izgubiti nevinost..meni je to previse rano
Po mom misljenju to je mnogoo rano jer devojcica sa 14 godina niti je fizicki a niti psihicki spremna ali to i ne mora da znaci sa godinama..neko ni sa 18 nije spreman,po meni devojka treba da stupi u odnose onda kad bude to 100%htela kad se ne bude stidela kad ne bude imala nijednu nedoumicu i naravno normalnog partnera..
16,17,18,19 sve je u redu
dodushe znam vishe likova iz chetvrte godine koji nisu torbali josh jer jednostavno nisu imali priliku
i nemojte odma' da pomislite da su nakaze neke ljudske, naprotiv
ja nisam chetvrta godina mentolu
Usput ja sam sada četvrti srednje, osamnaest ljeta, nisam spavao sa djevojkom i nije mi kompleks, jer sam imao prilika (doduše imam i sada) ali jednostavno hvatam priliku kada budem super raspoložen, volim tu osobu, da poslije ne bude kajanja bezveze
Mada ne kajem se ja za bilo šta ;p
Usput ja sam sada četvrti srednje, osamnaest ljeta, nisam spavao sa djevojkom i nije mi kompleks, jer sam imao prilika (doduše imam i sada) ali jednostavno hvatam priliku kada budem super raspoložen, volim tu osobu, da poslije ne bude kajanja bezveze
Mada ne kajem se ja za bilo šta ;p
sad ce neka da se pojavi i da kazhe "duzhina nije bitna"
ili josh bolje: mali bazko < dobra tehnika![]()
![]()
priznaj da imas malecni kuratz pa te sramota i cekas brak da budes siguran da te riba nece ostaviti!![]()
Naprotiv, Kitronije je na svom mjestu i čak sam ponosan na njega ;p
"50% žena smatra da je normalan penis onaj između 15 i 20 cm" e trenutno spadam u te "normalne" za godinu dana vjerovatno više neću![]()
"50% žena smatra da je normalan penis onaj između 15 i 20 cm
Ole, već sam prešao sve svjetske prosjeke!
haha, ne smijem više ovdje da iznosim ove perverzije![]()