Sa kojim Windowsima REINSTALIRATI PC-kantu?

ne moras imati gsync opciju u igri. gsync se namesta u nvidia control panelu. nabavio sam gtx1070 i windows10 ubacio, radi mi gsync u doti. konacno se pojavio... koristim ga zajedno sa vsync, tako mi radi najbolje. cela fora je da kad ti padaju frejmovi ispod refresh rate-a, gsync sluzi da uskladi refresh rate sa frejmovima i tako ti daje smooth gameplay. no tearing, no stutters.
e ovo cu ti prebaciti slucajno si ubacio ovde

edit:
jel mozes da me potsetis u kom je threadu bilo da prebacim sam nemam vremena da trazim

Bez problema moglo na Win95! Srušio sam ih za sat vremena nakon što sam to čudo 1997-e PRVI put uključio! :zcepanje:
Ma Vaske jedini OS koji mountuje OS particiju sa svim programima read only je macOS :P
To me je zapanjilo na prvu loptu, al sad shvatam zasto je tako :P
Osim toga cak i kad mountujes sa rw, pa obrises programi se odnekud volsebno vracaju, gledao
sam snapshotove i odakle vracaju, pa cak iskljucivao sa mreze i brisao i nisam uspeo da provalim :P

Ma Vaske jedini OS koji mountuje OS particiju sa svim programima read only je macOS :P
To me je zapanjilo na prvu loptu, al sad shvatam zasto je tako :P
Osim toga cak i kad mountujes sa rw, pa obrises programi se odnekud volsebno vracaju, gledao
sam snapshotove i odakle vracaju, pa cak iskljucivao sa mreze i brisao i nisam uspeo da provalim :P
Vraćaju iz nekog skrivenog 'Restore' prostora? Znaš da i mnogi Windows programi ostaju registrovani da su bili instalirani i ako ih brišeš pa nema da svakih 30 dana ponovo instaliraš TRIAL verzije.

Vraćaju iz nekog skrivenog 'Restore' prostora? Znaš da i mnogi Windows programi ostaju registrovani da su bili instalirani i ako ih brišeš pa nema da svakih 30 dana ponovo instaliraš TRIAL verzije.
MA ludilo. Evo slusam 3 youtube pesme sa vizualizacijom na safari. klasika, meditacija i pop. pop svira normalnom brzinom ali se klip
ubrzava i zamrzava, i na kraju skroz crno dok svira muzika :P
a to se desava samo u modu 32 na macOS za koji mnogi misle da zamrzava OS na OOM condition pa idu na mod 2, a zapravo mod
32 kompresuje bar za 30% vise i ponasa se isto kao mod 2 :P

Imam nekoliko povoljno nabavljenih PC-kanti sa crknutim diskom ili bez diska. Bivši vlasnici su nepoznati, pokojni, ili NEMAJU pojma koje su Windowse imali! :super:Pretpostavimo da su bili neki legalno aktivirani Windowsi. Kako sada ja mogu da znam koje da reinstaliram i da mi prođe legalna aktivacija? Hebale Debil Gejtsa silne varijante i podvarijante!!!!
Pokusaj NetWare, cisto radi zabave, a posle otvoris i temu o iskustvu.

Back