bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
prosecan mac korisnik ne moze nista da uradi.Sem troubleshootinga , imas li korisnik jos neku kontrolu u uefi na jabukama ?
Nisam cuo odgovor da li mac korisnik ima uopste pristup uefi ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prosecan mac korisnik ne moze nista da uradi.Sem troubleshootinga , imas li korisnik jos neku kontrolu u uefi na jabukama ?
Nisam cuo odgovor da li mac korisnik ima uopste pristup uefi ?
e ovo cu ti prebaciti slucajno si ubacio ovdene moras imati gsync opciju u igri. gsync se namesta u nvidia control panelu. nabavio sam gtx1070 i windows10 ubacio, radi mi gsync u doti. konacno se pojavio... koristim ga zajedno sa vsync, tako mi radi najbolje. cela fora je da kad ti padaju frejmovi ispod refresh rate-a, gsync sluzi da uskladi refresh rate sa frejmovima i tako ti daje smooth gameplay. no tearing, no stutters.
Sem onog boot screena ?prosecan mac korisnik ne moze nista da uradi.
ma ne znaju ni toSem onog boot screena ?
Bootcamp ?
Ako govoris o vecini , ne znaju mnogo toga ljudi ali nauce.ma ne znaju ni to
pa ima googleAko govoris o vecini , ne znaju mnogo toga ljudi ali nauce.
Google je fantazija ali za neke stvari i dalje koristim papir.pa ima google![]()
pa ima google![]()
Nije bitno, nemas ni mac mini ni macbook pa da probassta treba da se uradi, nisam razumeo.
na par kanti sa UEFI opcijom sam vidio UEFI particiju na disku! Opet: Šta se dešava kada crkne HDD/SSD i nemaš pristup toj particiji!?bios moras da imas inace nece da postuje
na starim kompovima to se zvalo rOM![]()
cao djaci, nema boot-ana par kanti sa UEFI opcijom sam vidio UEFI particiju na disku! Opet: Šta se dešava kada crkne HDD/SSD i nemaš pristup toj particiji!?
Bez problema moglo na Win95! Srušio sam ih za sat vremena nakon što sam to čudo 1997-e PRVI put uključio!Da obrišem Windows folder? Lol ne mogu da verujem šta pišeš![]()
Ne možeš ni u BIOS ući? Ili tada u UEFI modu to ne postoji? Moraš ući u Setup pa promeniti to u 'standardni' boot? A onda si ušao u BIOS? WTF? Stalno izmišljaju neku toplu vodu?cao djaci, nema boot-a
Ma Vaske jedini OS koji mountuje OS particiju sa svim programima read only je macOSBez problema moglo na Win95! Srušio sam ih za sat vremena nakon što sam to čudo 1997-e PRVI put uključio!![]()
Vraćaju iz nekog skrivenog 'Restore' prostora? Znaš da i mnogi Windows programi ostaju registrovani da su bili instalirani i ako ih brišeš pa nema da svakih 30 dana ponovo instaliraš TRIAL verzije.Ma Vaske jedini OS koji mountuje OS particiju sa svim programima read only je macOS
To me je zapanjilo na prvu loptu, al sad shvatam zasto je tako
Osim toga cak i kad mountujes sa rw, pa obrises programi se odnekud volsebno vracaju, gledao
sam snapshotove i odakle vracaju, pa cak iskljucivao sa mreze i brisao i nisam uspeo da provalim![]()
MA ludilo. Evo slusam 3 youtube pesme sa vizualizacijom na safari. klasika, meditacija i pop. pop svira normalnom brzinom ali se klipVraćaju iz nekog skrivenog 'Restore' prostora? Znaš da i mnogi Windows programi ostaju registrovani da su bili instalirani i ako ih brišeš pa nema da svakih 30 dana ponovo instaliraš TRIAL verzije.
Prodaces te kante ali juceBez problema moglo na Win95! Srušio sam ih za sat vremena nakon što sam to čudo 1997-e PRVI put uključio!![]()
Ah pogledaj , jabuka je pre svega jedna divna vocka.A cuj sinoc sam se mnogo primio na Apple![]()
A da nabacim neki MacOS na te PC-kante? Kako to ide sa cenama, aktivacijama itd?A cuj sinoc sam se mnogo primio na Apple![]()
Направи дуал бут са Windows 98 SE и MAC OS Leopard.A da nabacim neki MacOS na te PC-kante? Kako to ide sa cenama, aktivacijama itd?![]()
Još uvek ga koristim kada trebam DIREKTNE pristupe pojedinim I/O pinovima LPT-porta!Направи дуал бут са Windows 98 SE и MAC OS Leopard.
Pokusaj NetWare, cisto radi zabave, a posle otvoris i temu o iskustvu.Imam nekoliko povoljno nabavljenih PC-kanti sa crknutim diskom ili bez diska. Bivši vlasnici su nepoznati, pokojni, ili NEMAJU pojma koje su Windowse imali!Pretpostavimo da su bili neki legalno aktivirani Windowsi. Kako sada ja mogu da znam koje da reinstaliram i da mi prođe legalna aktivacija? Hebale Debil Gejtsa silne varijante i podvarijante!!!!