sa kog drveta si ti pao?

Pa meni ga bas i nisu nesto narucito trefili
Smreka (Sigurnost) – obicno jako lepi, umeju da se udese, vole luksuz, dobrog zdravlja, absolutno nisu stidljivi, pokazuju tendenciju da gledaju na druge sa visine, samouvereni , odlucni, nestrpljivi, vole da uticu na druge, mnogo talenata, zdravo optimisticni, cekaju pravu ljubav, sposobni da donose brze odluke.
i to je to...

Javor (Nezavisnost) – neobicne osobe, izrazena moc izrazavanja i originalnost, bojazljivi i rezervisani, slavoljubivi, ponosni, sigurni u sebe, zeljni uvek novih iskustva, ponekad nervozni, dobro pamcenje, lako uce, obicno imaju komplikovani ljubavni zivot, vole da uticu na druge.

njak, njak...
bzv..

Limun (Sumnja) – ono sto zivot donosi prihvataju sa mukom, mrze svadju, stres i posao, ne vole dosadu i udobnost, blagi su i popustljivi, zrtvuju se za prijatlje, poseduju mnogo talenta, ali nisu dovoljno ambiciozni da ih poboljsaju, stalno jadikuju i kritikuju, veoma ljubomorni ali verni.

E takoooo...

Смоква (Осећајност) веома јаки, самовољни, независни, не дозвољавају противљење или сваћу, воле живот, фамилију, децу, животиње, прави друштвени лептирићи, пуни хумора, воле беспосличарење и доколицу, талентовани за практично, интелигентни.

В самую точку! :)

:lol: ja nisam ni pala:

Zbun (dobar ukus) – hladna lepota, brinu se o svom izgledu i kondiciji, dobar ukus, nisu egoisti, cine sebi zivot sto moguce prijatnijim, vode disciplinovan zivot, od partnera traze priznanje i prijateljstvo, sanjaju o neobicnim ljubavnicima, retko su zadovoljni svojim osecajima, ne veruju skoro nikome, uvek su nesigurni u svoje sopstvene odluke, veoma savesni.

a tačno je...

Kesten (Iskrenost) – izrazito lepi, ne vole pritisak, pravicni, raduju se zivotu, zainteresovani, rodjeni diplomati, ali u drustvu osetljivi, cesto nesigurni u sebe, ponekad uobrazeni, osecaju se neshvacenim, vole samo jednom, imaju problema u pronalazenju partnera.

manje- vise tacno...
samo, ako sam ja uobrazena i izrazito lepa, nema ko nije :lol:

Ubode me

Jasen (Ambicija) – neobicno atraktivni, raduju se zivotu, impulsivni, pozeljni, ne mare za kritiku, ambiciozni, inteligentni, talentovani, vole da se igraju sa sudbinom, mogu biti egoisti, sehr pouzdani, verni ljubavnici, ponekad im mozak vlada nad srcem, ali veze shvataju vrlo ozbiljno

Orah...(Strast) – nezavisni, čudni i puni kontradiktornosti, često egoisticni, agresivni, velikodušni, obrazovani, neočekivano reaguju, spontani, neograničeno slavoljublje i ambicija, nisu fleksibilni, teški i čudni partneri, drugi ih retko vole, ali im se često čude, dobri stratezi, veoma ljubomorni i strastveni, ne prave nikakve kompromise. (tako piše tamo :))

Musmula (Culnost) – sarmantni, veseli, daju sve od sebe a pri tome nisu egoisti, vole da budu zapazeni, vole zivot, kretanje, nemir, cak i krize, istovremeno zavisni i nezavisni, dobrog ukusa, umetnici, strastveni, naglasenih osecanja, dobri pratioci, ne predaju se.

Limun (Sumnja) – ono sto zivot donosi prihvataju sa mukom, mrze svadju, stres i posao, ne vole dosadu i udobnost, blagi su i popustljivi, zrtvuju se za prijatlje, poseduju mnogo talenta, ali nisu dovoljno ambiciozni da ih poboljsaju, stalno jadikuju i kritikuju, veoma ljubomorni ali verni.:lol:

Sa oraha.
Orah...(Strast) – nezavisni, čudni i puni kontradiktornosti, često egoisticni, agresivni, velikodušni, obrazovani, neočekivano reaguju, spontani, neograničeno slavoljublje i ambicija, nisu fleksibilni, teški i čudni partneri, drugi ih retko vole, ali im se često čude, dobri stratezi, veoma ljubomorni i strastveni, ne prave nikakve kompromise. (tako piše tamo :))

Limun (Sumnja) – ono sto zivot donosi prihvataju sa mukom, mrze svadju, stres i posao, ne vole dosadu i udobnost, blagi su i popustljivi, zrtvuju se za prijatlje, poseduju mnogo talenta, ali nisu dovoljno ambiciozni da ih poboljsaju, stalno jadikuju i kritikuju, veoma ljubomorni ali verni.:lol:

Odma' su te izvalili. :mrgreen:
Šala, druže. :)
___

Očekivao sam neku žalosnu vrbu, kadonomeđutim:
Smreka (Sigurnost) – obicno jako lepi, umeju da se udese, vole luksuz, dobrog zdravlja, absolutno nisu stidljivi, pokazuju tendenciju da gledaju na druge sa visine, samouvereni , odlucni, nestrpljivi, vole da uticu na druge, mnogo talenata, zdravo optimisticni, cekaju pravu ljubav, sposobni da donose brze odluke.

Koji sam menadžer od drveta. :lol:

53_1ZalosnaVrba_1.jpg
.

Zalosna vrba (Melanholicnost) – divni, ali puni melanholije, atraktivni, veoma duhovni, vole sve sto je lepo i ukusno, vole da putuju, sanjari, neumorni, komplikovani, iskreni, moze da se utice na njih, ali je sa njima tesko ziveti, pozeljni, dobra intuicija, pate zbog ljubavi, ali ponekad pronadju partnera koji im daje oslonac.
a,neko je počeo i da komentariše.super!i ja sam devica,ali ispadoh žalosna vrba.solidno tačno..sem što ne volem da putujem...mada,...mlad sam još.možda ću pod stare dane obići kuglu(samo mi još to fali).ostalo se može podvesti pod-tako je'.ajd malo komentarišite,uporedjujte text sa sobom.mojne samo copy--paste.i,da li vam se svidja drvo koje ste?

Poslednja izmena:
Brest (Plemenitnost) – prijatne figure, odeveni sa ukusom, kazu glasno sta im ne odgovara, naginju tome da ne oprastaju tudje greske, veseli, vole da vode, ali ne i da nekome pripadaju, verni i iskreni partneri, vole da donose odluke za druge, plemeniti, sirokogrudi, veliki smisao za humor, prakticni.

Skoro pa da je tačno sve, uz malenu ispravku, tamo gde piše da naginjemo da ne oprastamo tudje greške, to je donekle tačno jer u mom slučaju, ja jako teško praštam drugima kada me povrede; učim se praštanju. :) Što se tiče pripadanja, milsim da je u kontekstu nezavisnosti, da jako volimo slobodu, tj. ne volim gušenje, spoticanje, sputavanje u bilo kom smeru ili situacijama, ne volim stege i ogranicenja, vec verujem u sta verujem i ispravsnost takvog zivljenja. Najlepše osobine ovde su, plemenitost, sirokogrudost i briga za druge ljude i milsim da sam zaista takva i da sam onda pravi malecni i sladak brestić po opisu. :rumenka:

Apr 11 - Apr 20 - Javor

Javor (Nezavisnost) – neobicne osobe, izrazena moc izrazavanja i originalnost, bojazljivi i rezervisani, slavoljubivi, ponosni, sigurni u sebe, zeljni uvek novih iskustva, ponekad nervozni, dobro pamcenje, lako uce, obicno imaju komplikovani ljubavni zivot, vole da uticu na druge.

Orah (Strast) – nezavisni, cudni i puni kontradiktornosti, ceto egoisticni, agresivni, velikodusni, obrazovani, neocekivano reaguju, spontani, neograniceno slavoljublje i ambicija, nisu fleksibilni, teski i cudni partneri, drugi ih retko vole, ali im se cesto cude, dobri stratezi, veoma ljubomorni i strastveni, ne prave nikakve kompromise.

Sve tacno :)

Back