Са ким СНС прави коалициону Владу?

Ко ће бити коалициони партнер СНС у новој Влади

• Коалиција око Ђиласа и Маринике

glasova: 2 6,5%
  • СПС

glasova: 18 58,1%
  • НАДА

• Морамо

glasova: 3 9,7%
  • Двери-ПОКС

glasova: 1 3,2%
  • Српска странка Заветници

glasova: 1 3,2%
  • Само националне мањине

• Влада народног јединства

• Ukupno glasova
    31

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.274
СНС има 120 посланика.

За избор Владе је потребно минимум 126 посланика.

Са мањинским странкама, Мађарима и Муфтијама, СНС има тесну већину.

Ипак, Вучић жели да дели одговорност са неким.

Неко ће бити коалициони партнер.

Шта мислите, ко?

СПС као и до сада?

Милица Аветница?

Онај....како му беше име из ДСС?

Бошко и монархисти?

Зелембаћи из Морамо?

Ђилас и Мариника?

Све ово посматрати и у светлу формирања и локалне власти у Београду, затим, међународне позиције Србије у погледу Руске специјалне операције у Украјини, тежњи Србије за прикључењем ЕУ, Косова и Метохије...

Poslednja izmena:
СНС има 120 посланика.

За избор Владе је потребно минимум 126 посланика.

Са мањинским странкама, Мађарима и Муфтијама, СНС има тесну већину.

Ипак, Вучић жели да дели одговорност са неким.

Неко ће бити коалициони партнер.

Шта мислите, ко?

СПС као и до сада?

Милица Аветница?

Онај....како му беше име из ДСС?

Бошко и монархисти?

Зелембаћи из Морамо?

Ђилас и Мариника?

Све ово посматрати и у светлу формирања локалне власти у Београду.

То што ти радиш сада, то се радило пре сат времена у Америчкој амбасади.

Зови па питај да ли су и шта су договорили!

Колаиција са Заветницима, НАДА или Дверима не утиче много на стабилност владе јер су то слаби играчи на републичком нивоу. Ако се иде на сарадњу са Ђиласом или Морамо... То ће бити озбиљнији ломови, а несигурност на високом нивоу. Најсигурнија је опција са СПС.

То што ти радиш сада, то се радило пре сат времена у Америчкој амбасади.

Зови па питај да ли су и шта су договорили!

Дај инфо из прве руке, Мистић!!!

Знам да знаш!!!

Шта је рекао Хилл?

СПС?

Deluje mi da je osudjen na SPS ako mora sa njima u BG.

Зашто мора са њима?

Може и са Владетом Јанковићем и са Ђиласом?

Car je onako besan rekao izmedju redova da nece praviti vladu sa SPSom... Besan za njihove po njemu nezasluzene procente dobijene uzpomoc krize bez da su ista uradili za Srbiju i ista zasluzili(car misli).. Car je gazda sluzbe... Medjutim u sluzbi sps idalje ima svoje ljude ima ih i na veoma bitnim mestima u zemlji...Oni su idalje jako povezani sa ljudima iz snsa... I Car ce verovatno kada se ohladi morati na neki nacin da popusti i ispuni ono sto se mora... Iako je jasno da prezire Dacica, Palmu i tu ekipu... Dakle, mislim da ce ipak da popusti pred ogromnom stranackom razgranatom mrezom SPSa koja obuhvata dobar deo ovog drustva... Mora se priznati da su i oni doprineli Carevoj ubedljivoj pobedi na izborima i sada ocekuju svoju nagradu...
Medjutim, to u vezi Dacica kao premijera je vec malo teze i ako bi Car na to pristao moralo bi biti da u nekom trenutku nekako namesti Dacica i iskompromituje ga u javnosti i na taj nacin se konacno resi tog tereta... Tako bi naterao glasace SPSa da predju pod njegovo okrilje...

Проблем некадашњег Господара неба, земље и подземног света је тај што он нема 126 посланика, па да му коалициони партнер буде неко коме је он уделио милост.

Са 120 посланика, коалициони партнер је неко ко има уцењивачки потенцијал.

Он је у изборној ноћи рекао да са Мађарима може да прави Владу, али он жели да дели одговорност са другима, + што би то била Влада са бројчано малом подршком у скупштини, једва изнад половине посланика, а њему треба моћна коалиција на власти.

Амери постројавали.
Неће СПС
Јеремић најбоље стоји у амбасади салутира му Понош...

Види, МИстић.

Истина је да Јеремић најбоље стоји у амбасадама, али...али... Јеремић и његови из Народне странке су превише кивни на СНС и обећавали су реваншизам.

Ђилас и Мариника су ми много мекши. Они ће пре да се договоре, посебно ако добију миг из Брисела.

Ја мислим да је центар одлучивања, не Вошингтон, него Брисел, уз потпору Берлина.

Проблем некадашњег Господара неба, земље и подземног света је тај што он нема 126 посланика, па да му коалициони партнер буде неко коме је он уделио милост.

Са 120 посланика, коалициони партнер је неко ко има уцењивачки потенцијал.

Он је у изборној ноћи рекао да са Мађарима може да прави Владу, али он жели да дели одговорност са другима, + што би то била Влада са бројчано малом подршком у скупштини, једва изнад половине посланика, а њему треба моћна коалиција на власти.

Ма пусти ту кењажу.

Амери су пре пар сати хтели да обаве алхемијско венчање младенаца Маринике и Вучића !

Ко рогови у врећи !

Вучић добио чир на доопету.

Сад они праве мајмуна од њега, али не верујем у ту комбинацију - воле Амери да се иживљавају над дијаболицима.

Види, МИстић.

Истина је да Јеремић најбоље стоји у амбасадама, али...али... Јеремић и његови из Народне странке су превише кивни на СНС и обећавали су реваншизам.

Ђилас и Мариника су ми много мекши. Они ће пре да се договоре, посебно ако добију миг из Брисела.

Ја мислим да је центар одлучивања, не Вошингтон, него Брисел, уз потпору Берлина.

Економски је центар Немачка, јер америма Србија баш ништа не значи.

Америма значи геостратешки Балкан, иначе ситна је то лова за њих.

Дакле, Амери хоће владу у геостратешком смислу која подупире Украјину не Русију. Само то! Немци се баве економијом.

Не знамо шта ће бити, али Вучић има излаз ако склопи брак са Мариником. Спољна политика ће бити на страни Украјине, а Русија се полако изолује...

НАТО екипа добија, Вучић се провлачи поред њих "нисам ја крив, то је Мариникина влада" и сл. недостојности...извлачења и кур.вања

Није реално са Ђиласом, најреалније са СПС-ом.
Можда проради неки трећи пут, неки Мађари, Заветници ... Тако нешто.

Мађари заветници ?...шта је ово ? .:eek:.. јел то када је Јанко Хуњади касно на Косово стиго, 3 дана се млатио док га Турци нису исекли ?

SPS, naravno..a ovi ako zafali u Beogradu npr. Tu ne moze samo sa SPS.

Не може спс.

Не дају Амери !

Јанковић кукао да се помогне Тадићу !

Али како ?

Сви су полудели

Мађари заветници ?...шта је ово ? .:eek:.. јел то када је Јанко Хуњади касно на Косово стиго, 3 дана се млатио док га Турци нису исекли ?

Не може спс.

Не дају Амери !
Nesto ne verujem, sa njima su super saradjivali... Mozda jedino zbog podrske Rusiji ne daju!

Не може спс.

Не дају Амери !

Ја мислим да се Вучић опасно презнојава.

А народ тога није свестан.

Ни бирачи власти ни бирачи опозиције.

Сви мисле да је СНС победио као и претходних Х изборних циклуса.

Није. Ко зна какве ће игре да се воде сада. Треба пажљиво ослушкивати оно што се прича између редова.

Ја мислим да се Вучић опасно презнојава.

А народ тога није свестан.

Ни бирачи власти ни бирачи опозиције.

Сви мисле да је СНС победио као и претходних Х изборних циклуса.

Није. Ко зна какве ће игре да се воде сада. Треба пажљиво ослушкивати оно што се прича између редова.

Амери га уватили у машину и иебу, па иебу... нека добије чир на доопету и канцер на дебелом цреву. Па то је хтео !

Back