kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немам авлију, имам терасу, а овај пдф. је моја друга кућа, на коме сам исписала највише постова и опстала,
још мало па 4 године са овим ником....
А таквих - "нормалних"к'о ти, што на сваких пар месеци морају да мењају никове јер их олако
"потроше" и имају по неколико у резерви, продефиловало је овим форумом на хиљаде.... Нико их више ни не памти...
Бујице дођу и прођу, једино што оставе за собом је ђубре.
ja bum ponorel
![]()
Ovo je moj drugi nick. Menjala sam ga jer mi je komp bio riknuo, a ja zaboravila i pass i nick... Pre toga posecivala sam druge forume. Toliko o tome.
Avlija je bila samo metafora, ali je to za tebe, ocito, visa matematika.
Mislila sam da su moderatori normalne osobe, ali ti si me demantovala u svakom pogledu.
Isss, kokosko... u avliju.![]()
Ne spominji avliju, dvorishte... jer to je, za nekoga, ko zivi u ""centru"" Beograda, vishe od shamara , a i neshto,chega ne zeli da se seca
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Original postavio Strela Pogledaj poruku
Немам авлију, имам терасу, а овај пдф. је моја друга кућа
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zamisli, kad je nekome forum druga kuca, a Beograd otkrice![]()
bez brige...ja ti to tepamceakj malo kyo; poludi kad dodjes na vlast, a ne prije...izbora (ko radikal jbte...)![]()
Ne spominji avliju, dvorishte... jer to je, za nekoga, ko zivi u ""centru"" Beograda, vishe od shamara , a i neshto,chega ne zeli da se seca![]()
Ne spominji avliju, dvorishte... jer to je, za nekoga, ko zivi u ""centru"" Beograda, vishe od shamara , a i neshto,chega ne zeli da se seca
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bez brige...ja ti to tepam
eto nasmejala si me do sooza
bez brige kad ja poludim...8it ću udarna vest na TVdnevniku![]()
kakvi samari i avlije te spopali.........