gost 230618
Veoma poznat
- Poruka
- 10.610
kad se vec pricaju takve stvari: iz mog muskog ugla, srecan sam da neobrezan :-)
bas zato sto super osetljiv, plus sve je to tako od prirode lepo uklopljeno da nista ne bih promenio. plus bez obriza na osetljivost mogu isto dugo. dalje plus osecam nadrazaj i u donjim delovima isto, nekad mogu da svrsim samo stimulisanjem korena, zanimljivo a?
plus mozda sam cudan ali bez zezanja mogu da svrsim dva-tri puta za redom u isto vreme tako u talasima slicno kao zene mozda, culi ste za to?
znaci za obrezanost, kako kome. meni se ne svidja ni da vidim obrezan, potogovo kod tamnoputih.

Podržavam tvoju priču. Ja da nisam morao ovo raditi i ja se za to ne bih nikad odlučio. Ovako me jede činjenica da sam fizički otišao mnogo daleko od mog naroda i moje vere, bez obzira što zdravstveno gledano, ovakav zahvat je bio neophodan. Ja sam zaista imao probleme i ovo nikako nije moglo nekim drugim putem da se reši. Zatvorenost je bila tolika da je to izgledalo zaista ružno. O psihičkim problemima, mislim da nema potrebe trošiti reči. Predrasude prema ovom postoje, ali to je iz ženskog ugla gledano ista stvar, samo nema toliko kožice. I ja to kao i ostali obrezani radim dugo. Isto tako to radim nekoliko puta i vodim brigu pre svega o njenom zadovoljstvu.