Š'a je istina oko pada aviona u Grcku?

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Avion koji je pao u Grcku pretpostavljam da nije Srpski ali je prevozio teret kupljen u Srbiji kako kazu mediji jer mediji kazu da je poleteo iz Srbije. A mediji takodje jos govore da je bio krcat naoruzanjem. To u vezi naoruzanja su govorili na pocetku kad niko nije zvao i urgirao a onda su najverovatnije ambasade nenaklonjene Rusiji pocele da zovu te medije i ti mediji su poceli da zataskavaju i poceli su da pisu da su neke decje igracke u pitanju neke prskalice i petarde tako nesto neka zajebancia za decu, ili bese neki ministar to reko pa onda mediji su poceli to da pisu? Ali jos se ne oglasava Grcka da kaze sta je prevozeno ali posto je grcka okupirana od zapada najverovatnije ce i grcka govoriti lazi oko tereta.

E sad kako to da se srusi avion iz cista mira? Vrlo prosto licno pretpostavljam da je oboren specijalnim oruzjem za ometanje elektronike u avionu a to danas jedino mogu da izvedu Rusi jer niko do njih nema tu tehniku. Neznam ali ako mi prodajemo oruzje koje ce ubijati Ruse mislim da se igramo sa sudbinom. A licno mislim da Vucic nezna nista o tome i pretpostavljam da to rade ljudi iz vlade koji rade za ljude koji su protiv Rusa. Jer mislim da ne moze bilo ko da tovari u Srbiji oruzje, verujem da to moze samo organizovano da se radi a mislim da je vrh visoko u politici a potpmognuto najverovatnije ambasadama

Poslednja izmena:
Avion koji je pao u Grcku pretpostavljam da nije Srpski ali je prevozio teret kupljen u Srbiji kako kazu mediji jer mediji kazu da je poleteo iz Srbije. A mediji takodje jos govore da je bio krcat naoruzanjem. To u vezi naoruzanja su govorili na pocetku kad niko nije zvao i urgirao a onda su najverovatnije ambasade nenaklonjene Rusiji pocele da zovu te medije i ti mediji su poceli da zataskavaju i poceli su da pisu da su neke decje igracke u pitanju neke prskalice i petarde tako nesto neka zajebancia za decu, ili bese neki ministar to reko pa onda mediji su poceli to da pisu? Ali jos se ne oglasava Grcka da kaze sta je prevozeno ali posto je grcka okupirana od zapada najverovatnije ce i grcka govoriti lazi oko tereta.

E sad kako to da se srusi avion iz cista mira? Vrlo prosto licno pretpostavljam da je oboren specijalnim oruzjem za ometanje elektronike u avionu a to danas jedino mogu da izvedu Rusi jer niko do njih nema tu tehniku. Neznam ali ako mi prodajemo oruzje koje ce ubijati Ruse mislim da se igramo sa sudbinom. A licno mislim da Vucic nezna nista o tome i pretpostavljam da to rade ljudi iz vlade koji rade za ljude koji su protiv Rusa. Jer mislim da ne moze bilo ko da tovari u Srbiji oruzje, verujem da to moze samo organizovano da se radi a mislim da je vrh visoko u politici a potpmognuto najverovatnije ambasadama
Jel je ovo Vučićev nalog?

Prevozio oružje iz Srbije za Ukrajinu, pao iz nekog razloga (kvar usled prevelikog korišćenja bez obaveznih kontrola, diverzija,...) i naterao Vučića da još jednom bezuspešno ode u Jasenovac.

Upravo tako

Američko-Britanska tj CIA-Mi6 uprava nad Srbijom, koju čine Brnabička i Vučić je švercovala oruzje za NATO interese...u Ukrajinu...

A onda je intervencijom aviomehaničara GRU-a na Niškom aerodromu ili intervencijom Svevišnjeg baš iznad Svete Gore...avion pao...

...

Не разумеш,
ми морамо да извозимо оружје Украјини,
а онда то јавнемо Рујама,
и тако смо свима добри.

Радзуме ? ;)

Neko od tzv naših je sigurno javio Rusima (premda to nije bio Vučić koji radi za Mi6, niti Neša slina koji radi za Amere...), vec neko iz vojske ili službe...
I onda je ruski GRU operativac iz ruskog "Humanitarnog centra u Nišu"....odvrnuo par šarafa...ili stavio mini eksplozivnu tempiranu napravu kraj motora aviona parkiranog na Niškom aerodromu, odakle je poletio...
Tempirao na tacno to vreme kad avion bude nad Grckom...
I baš tad, negde u zoni Svete gore...desava se mali BUM...
Pilot ne znajuci sta je uzrok...prijavljuje kvar na motoru...
Dalje je sve istorija i još jedna recka u uspešnom radu GRU-a protiv Mi6 pajaca koji vladaju Srbijom...i pozicijom i opozicijom...koja je jednako kao i Vučić upadljivo ćutala o ovom međunarodnom skandalu i blamaži Srbije...
Čak ni DVERI...do dan danas nisu A rekli o tome vec trkeljaju o nekim spin temama...

...

Bio sam u centru Stavrosa kada je odjednom nestala struja mislim verovatno i u celoj oblasti jer jer je bilo toliko mracno da ne vidis nista. Posle 10 sekundi struja se ponovo vratila a ja sutra na vestima citao o rusenju aviona. Po sihronizaciji nestanak struje se desio nekoliko minuta pre rusenja aviona a sam avion je preleteo tacno iznad Stavrosa.
Mislite o tome.

Back