Avion koji je pao u Grcku pretpostavljam da nije Srpski ali je prevozio teret kupljen u Srbiji kako kazu mediji jer mediji kazu da je poleteo iz Srbije. A mediji takodje jos govore da je bio krcat naoruzanjem. To u vezi naoruzanja su govorili na pocetku kad niko nije zvao i urgirao a onda su najverovatnije ambasade nenaklonjene Rusiji pocele da zovu te medije i ti mediji su poceli da zataskavaju i poceli su da pisu da su neke decje igracke u pitanju neke prskalice i petarde tako nesto neka zajebancia za decu, ili bese neki ministar to reko pa onda mediji su poceli to da pisu? Ali jos se ne oglasava Grcka da kaze sta je prevozeno ali posto je grcka okupirana od zapada najverovatnije ce i grcka govoriti lazi oko tereta.
E sad kako to da se srusi avion iz cista mira? Vrlo prosto licno pretpostavljam da je oboren specijalnim oruzjem za ometanje elektronike u avionu a to danas jedino mogu da izvedu Rusi jer niko do njih nema tu tehniku. Neznam ali ako mi prodajemo oruzje koje ce ubijati Ruse mislim da se igramo sa sudbinom. A licno mislim da Vucic nezna nista o tome i pretpostavljam da to rade ljudi iz vlade koji rade za ljude koji su protiv Rusa. Jer mislim da ne moze bilo ko da tovari u Srbiji oruzje, verujem da to moze samo organizovano da se radi a mislim da je vrh visoko u politici a potpmognuto najverovatnije ambasadama
E sad kako to da se srusi avion iz cista mira? Vrlo prosto licno pretpostavljam da je oboren specijalnim oruzjem za ometanje elektronike u avionu a to danas jedino mogu da izvedu Rusi jer niko do njih nema tu tehniku. Neznam ali ako mi prodajemo oruzje koje ce ubijati Ruse mislim da se igramo sa sudbinom. A licno mislim da Vucic nezna nista o tome i pretpostavljam da to rade ljudi iz vlade koji rade za ljude koji su protiv Rusa. Jer mislim da ne moze bilo ko da tovari u Srbiji oruzje, verujem da to moze samo organizovano da se radi a mislim da je vrh visoko u politici a potpmognuto najverovatnije ambasadama
Poslednja izmena: