Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
uzo torrente trebalo mu
Ma otvaram neku kafanu pa mi trebala za stoljnjak ..taman ono na kockice onako kafanski...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzo torrente trebalo mu
Ima biti da si ti Hrbin!!!
Dule,
to je Droidov fazon..Ne bas pametan (sorry).
Btw,
procitala sam ovu vest o zastavi..i jako sam se potresla
Nevidjeno huliganstvo![]()
Pa i jeste huliganstvo i to u patriotskom duhu samo što to treba kazati bez podsmeha da bi tvoj patrijotizam dobio na relevantnosti i ozbiljnosti.
Dačić je kazao da su kamere Ambasade Hrvatske u Beogradu snimile dvojicu ljudi koji su skinuli zastavu i da će protiv njih biti preduzete sve mere .
------------------------------------------------------------------------------------
Dakle ne preostaje nista drugo sem da se ta dvojica junaka prijave sami...Ili da se taj video provrti malo na drzavnoj TV...
A koji će kome njihova zastava?
Razumeo bih da je neko spalio .
Mislim naravno zastavu ,i nravno ne mislim na ambasadu
madaa
A ti si merodavna da kazes odn. ocenis ciji je patriotizam relevantan i ozbiljan?!
Ako sve shvatas bukvalno i ne primecujes sarkazam to je tvoj problem.
Де преведи на Србски , да нисте опет издали неки речник по угледу на клингонски?
Kako bi rekli naši ljudi,nit pirka nit kanjac.....
Naravno da sam merodavna pošto tvoj zeleni osmeh govori o tome koliko ti je stalo do toga da ti se vlastita zemlja ne razvlači po inostranoj štampi zbog nekog idiota zastavokradice.Manje bi se smešila kada bi iz svog novčanika platila nastalu štetu.
Sreda, 8. april 2009. 19:51
U Beogradu je sa zgrade hrvatske ambasade nestala hrvatska zastava zbog čega je reagovalo Ministarstvo spoljnih poslova u Zagrebu i uputilo protest Ministarstvu spoljnih poslova Srbije zbog otuđivanja hrvatske zastave s prostora rezidencije ambasadora, prenose hrvatski mediji.
"Ambasada je izrazila nezadovoljstvo zbog povrede najvišeg državnog simbola Republike Hrvatske i zatražilo hitnu reakciju nadležnih tela i preduzimanje potrebnih radnji, kako bi diplomatski objekti Republike Hrvatske u Beogradu bili zaštićeni na primeren način", kaže se u saopštenju.
http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=130556
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kome li je prirasla srcu toliko ? Na prvi pogled smesno ali stime se ne treba igrati...
Super, drago mi je da si merodavna.
Samo molim te nemoj moj patriotizam da procenjujes.
Drago mi je da si ti patriota a ja nisam.
Ovo je javni ne vip medij prema tome imam pravo da javno iznesem svoj stav, ako ti se objašnjenje ne dopada to je već tvoja stvar. Tito je odavno umro nemoj to da zaboraviš kada sledeći puta dobiješ kritiku.
Значи ти си данас дежурни крват!
Nije stvar u tome sta se meni dopada ili ne.
Mislim da sebi dajes preveliku slobodu i procenjujes ko je patriota a ko ne.
Btw, nije bitno sta se kritikuje nego ko kritikuje.