Nestala šahovnica s kninske tvrđave

Nisu to bile nikakve gluposti ili izmišljotine o velikoj Srbiji kad ste držali trećinu RH pod okupacijom od 91-95. Pa nismo sami sebe granatirali, palili svoje gradove i sela i protjerivali svoje ljude duž cile tadašnje SAO Krajine već su to radili ovdašnji Srbi potpomognuti dobrovoljcima iz Srbije i JNA.

Samo tad nije bilo zabrinutog Sime niti zabrinute Limunade koji su žalili razorene gradove, protjerane Hrvate ili pobijene civile već ste zajedno s većinom sunarodnjaka likovali o velikoj Srbiji sa svim svojim zemljama i svakim Srbinom u njoj. Opet čast iznimkama jer znam da je bilo ljudi po Srbiji kojima se sve to gadilo od samih početaka, al takvi su bili u manjini nažalost.

Svjestan sam da se oko nekih stvari iz 90. nećemo složit ili da ćemo ih gledat na drugačiji način, al poricat napisano u mom prvom pasusu je ravno tome da ja sad napišem da nije postojala NDH i logor Jasenovac u njoj. Jel vidiš di vodi i na šta liči jedna takva rasprava? Na ništa upravo to. Mi se možemo prepirat oko 91. i točnih razloga za počtak sukoba ili koja je brojka žrtava u Jasenovcu, al ne i oko toga jesu li tvoji naumili stvorit VS ili oko toga jesu li ustaše ubijale Srbe po logorima u NDH. Oko toga rasprave i opravdanja nema ili ih bar nema s moje strane.

A ako ste spremni poricat ovako očite stvari koje su bile "jučer"(popit težnji za VS) i za koje imaš tonu dokaza onda je jasno na koji način dio vas funkcionira i zašto nećemo tako skoro na zelenu granu.
- Gurnuli zemlju u ratnu krizu, secesionizmom, unilateralnim izmenama ustava.
- Prvi napravili paravojne formacije.
- Prvi počeli etničko čiščenje u Jugoslaviji, i to poterujući Srbe iz Zagreba.
- Prvi inicirali oružane incidente u Borovu Selu i na Plitvicama, pre početka rata.

To što navodiš, dešavalo se kao posledica vešeg opredeljenja da krenete da ostvarujete svoje ciljeve ne birajući sredstva.

- Gurnuli zemlju u ratnu krizu, secesionizmom, unilateralnim izmenama ustava.
- Prvi napravili paravojne formacije.
- Prvi počeli etničko čiščenje u Jugoslaviji, i to poterujući Srbe iz Zagreba.
- Prvi inicirali oružane incidente u Borovu Selu i na Plitvicama, pre početka rata.

To što navodiš, dešavalo se kao posledica vešeg opredeljenja da krenete da ostvarujete svoje ciljeve ne birajući sredstva.
Hrvatska je imala pravo na samoodređenje i nezavisnost, kao i druge republike u tadašnjoj Jugoslaviji, točka.
To što vi to niste htjeli prihvatiti je vaš problem.

A što se tiče etničkog čišćenja, protjerali ste 290.000 Hrvata, toliko o tome.

I misliš na incidente gdje ste vadili oči i masakrirali hrvatske policajce ili?

Hrvatska je imala pravo na samoodređenje i nezavisnost, kao i druge republike u tadašnjoj Jugoslaviji, točka.

не спамуј тему , ни ти ни симо нити госпоја лимунада

од сада се пријављује сваки ваш спам , доста је било

ако немате информације о нестанку заставе молим да не затрпавате тему већ милион пута прежваканим флоскулама на крсти и стотинама тема о усташко четничком интернет сукобу преко тастатуре.

молим лепо :kpozdrav:

ако немате информације о нестанку заставе молим да не затрпавате тему већ милион пута прежваканим флоскулама на крсти и стотинама тема о усташко четничком интернет сукобу преко тастатуре.

A što tebe točno muči u životu da imaš potrebu igrati se policajca gdje god stigneš?
Imaš 500 drugih aktivnih tema na forumu, piši tamo i ne smaraj nas ovdje.

I misliš na incidente gdje ste vadili oči i masakrirali hrvatske policajce ili?
Najbolje kad sebi sam das za pravo.😂

Ti si ,znači, kapetan u policiji?

Od sad će se i svaki tvoj spam post prijavljivat.
Lično ja,samo da znaš.

Od sad će se i svaki tvoj spam post prijavljivat.
Lično ja,samo da znaš.
нема проблема. само да даље наставите држећи се теме а не жвакања већ милион пута прежваканих флоскула на теми усташко српски сукоб на просторима интернета

постоје теме, посетите их и тамо опет водите већ сто пута вођене ''битке''

ти као неко оданде би први требао да се не упшуташ с житељима ''пантовчака'' о било чему. јер најбоље знаш колко је њима стало до срба и истине...
ал ајде ако већ мораш постоје те теме и то много њих...
немојте сваку претварати у њу...

нема проблема. само да даље наставите држећи се теме а не жвакања већ милион пута прежваканих флоскула на теми усташко српски сукоб на просторима интернета

постоје теме, посетите их и тамо опет водите већ сто пута вођене ''битке''

ти као неко оданде би први требао да се не упшуташ с житељима ''пантовчака'' о било чему. јер најбоље знаш колко је њима стало до срба и истине...
ал ајде ако већ мораш постоје те теме и то много њих...
немојте сваку претварати у њу...
Nema problema sad ću ja malo na tvoje teme,da vidim šta se pametno piše.

Back