Enigma
Domaćin
- Poruka
- 4.221
Tu smo najsličniji Hrvatima.Jeste dok ne krenete o politici![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu smo najsličniji Hrvatima.Jeste dok ne krenete o politici![]()
...braća..po oružju..Tu smo najsličniji Hrvatima.![]()
...sumLjaš..To ima neko biblijsko značenje?![]()
- Gurnuli zemlju u ratnu krizu, secesionizmom, unilateralnim izmenama ustava.Nisu to bile nikakve gluposti ili izmišljotine o velikoj Srbiji kad ste držali trećinu RH pod okupacijom od 91-95. Pa nismo sami sebe granatirali, palili svoje gradove i sela i protjerivali svoje ljude duž cile tadašnje SAO Krajine već su to radili ovdašnji Srbi potpomognuti dobrovoljcima iz Srbije i JNA.
Samo tad nije bilo zabrinutog Sime niti zabrinute Limunade koji su žalili razorene gradove, protjerane Hrvate ili pobijene civile već ste zajedno s većinom sunarodnjaka likovali o velikoj Srbiji sa svim svojim zemljama i svakim Srbinom u njoj. Opet čast iznimkama jer znam da je bilo ljudi po Srbiji kojima se sve to gadilo od samih početaka, al takvi su bili u manjini nažalost.
Svjestan sam da se oko nekih stvari iz 90. nećemo složit ili da ćemo ih gledat na drugačiji način, al poricat napisano u mom prvom pasusu je ravno tome da ja sad napišem da nije postojala NDH i logor Jasenovac u njoj. Jel vidiš di vodi i na šta liči jedna takva rasprava? Na ništa upravo to. Mi se možemo prepirat oko 91. i točnih razloga za počtak sukoba ili koja je brojka žrtava u Jasenovcu, al ne i oko toga jesu li tvoji naumili stvorit VS ili oko toga jesu li ustaše ubijale Srbe po logorima u NDH. Oko toga rasprave i opravdanja nema ili ih bar nema s moje strane.
A ako ste spremni poricat ovako očite stvari koje su bile "jučer"(popit težnji za VS) i za koje imaš tonu dokaza onda je jasno na koji način dio vas funkcionira i zašto nećemo tako skoro na zelenu granu.
Hrvatska je imala pravo na samoodređenje i nezavisnost, kao i druge republike u tadašnjoj Jugoslaviji, točka.- Gurnuli zemlju u ratnu krizu, secesionizmom, unilateralnim izmenama ustava.
- Prvi napravili paravojne formacije.
- Prvi počeli etničko čiščenje u Jugoslaviji, i to poterujući Srbe iz Zagreba.
- Prvi inicirali oružane incidente u Borovu Selu i na Plitvicama, pre početka rata.
To što navodiš, dešavalo se kao posledica vešeg opredeljenja da krenete da ostvarujete svoje ciljeve ne birajući sredstva.
не спамуј тему , ни ти ни симо нити госпоја лимунадаHrvatska je imala pravo na samoodređenje i nezavisnost, kao i druge republike u tadašnjoj Jugoslaviji, točka.
To što vi to niste htjeli prihvatiti je vaš problem.
A što se tiče etničkog čišćenja, protjerali ste 290.000 Hrvata, toliko o tome.
znate se jos od iza karpataPoznam Hrvate još od stoljeća sedmog.Znam kako razmišljate.![]()
A što tebe točno muči u životu da imaš potrebu igrati se policajca gdje god stigneš?не спамуј тему , ни ти ни симо нити госпоја лимунада
од сада се пријављује сваки ваш спам , доста је било
ако немате информације о нестанку заставе молим да не затрпавате тему већ милион пута прежваканим флоскулама на крсти и стотинама тема о усташко четничком интернет сукобу преко тастатуре.
молим лепо![]()
Najbolje kad sebi sam das za pravo.Hrvatska je imala pravo na samoodređenje i nezavisnost, kao i druge republike u tadašnjoj Jugoslaviji, točka.
To što vi to niste htjeli prihvatiti je vaš problem.
A što se tiče etničkog čišćenja, protjerali ste 290.000 Hrvata, toliko o tome.
I misliš na incidente gdje ste vadili oči i masakrirali hrvatske policajce ili?
Ti si ,znači, kapetan u policiji?не спамуј тему , ни ти ни симо нити госпоја лимунада
ако немате информације о нестанку заставе молим да не затрпавате тему већ милион пута прежваканим флоскулама на крсти и стотинама тема о усташко четничком интернет сукобу преко тастатуре.
молим лепо![]()
Davno procitala.Pročitaj ustav Jugoslavije iz 1974., do tad me zaobiđi.
Od sad će se i svaki tvoj spam post prijavljivat.не спамуј тему , ни ти ни симо нити госпоја лимунада
молим лепо![]()
нема проблема. само да даље наставите држећи се теме а не жвакања већ милион пута прежваканих флоскула на теми усташко српски сукоб на просторима интернетаOd sad će se i svaki tvoj spam post prijavljivat.
Lično ja,samo da znaš.
Nema problema sad ću ja malo na tvoje teme,da vidim šta se pametno piše.нема проблема. само да даље наставите држећи се теме а не жвакања већ милион пута прежваканих флоскула на теми усташко српски сукоб на просторима интернета
постоје теме, посетите их и тамо опет водите већ сто пута вођене ''битке''
ти као неко оданде би први требао да се не упшуташ с житељима ''пантовчака'' о било чему. јер најбоље знаш колко је њима стало до срба и истине...
ал ајде ако већ мораш постоје те теме и то много њих...
немојте сваку претварати у њу...
molim da hrvatska propagandna masinerija ne koristi dogadjaje iz proteklih godina kao aktuelne.S kninske tvrđave neko ukro šahovnicu.
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/ukradena-hrvatska-zastava-s-kninske-tvrdave-12219635
![]()
Jesi li siguran?
[MEDIA]
Hrvatski ugostitelji progovorili, dotakli se i Srba: "Oni su najgori gosti"
https://www.b92.net/putovanja/aktuelno/aktuelno/141046/hrvati-opeleli-po-turistima/vest
@Sizif @Simo Dubajić @bird again šta mislite o ovim stavovima hrvatskih ugostitelja