"Sa dve prosečne plate može da se živi pristojno"

ma gde mozes

ja samo za dorucak potrosim 4 hilj

a gde je rucak , vecera , jednodnevne nike patike i dvodnevno bos odelo

treba mi bar 25 hilj dnevno plus 250 hilj za struju i vodu , milionce
Plus ako racunam rucak u restoranu , a ne samo za retke prilike za izlazak na veceru...
Pa razni kursevi ,knjige, a ako hocu da budem moderan muskarac, tu su ili kremice ili krem u spreju ili neki ovlazivac, da koza bude meksa i zdravija, ako nekom fali...
Odlasci kod lekara su uzasno skupi ako hoces dobrog lekara, stomatolog takodje...
A redovno treba da se odrzava zdravlje...A to ne moze u drzavnim domovima zdravlja pa sve da si Merlin u imenu a Windzor u prezimenu...

Ja manje trosim za dorucak, moze do 600 dinara, ali kakav si to covek ako nemas jednu vocku za dorucak..
Niti volim Bossova odela, nekako su mi slabo kvalitetna iako ih drugi hvale, ne mogu da se otmem tom utisku , mozda su dobar kroj pa zato toliko kostaju..
Ali ako si u centru BG, onda taksi, tu ode 4000 dnevno ako obidjes par lokacija..
Jos ne razmisljam koliko bi trebalo ako bi probao da budes kao u reklami srecne porodice koje kreditira neka banka....pa kao imaju resenje za sve...to stvarno ne znam, te super namestaj, te super hrana, te veseli sretni , ona doterana, pa putovanja za novu godinu , prvi maj u inostranstvo , zimovanje i letovanje obavezno...nesto mi se cini da sam ja daleko od te bankar prosek lige...

Plus ako racunam rucak u restoranu , a ne samo za retke prilike za izlazak na veceru...
Pa razni kursevi ,knjige, a ako hocu da budem moderan muskarac, tu su ili kremice ili krem u spreju ili neki ovlazivac, da koza bude meksa i zdravija, ako nekom fali...
Odlasci kod lekara su uzasno skupi ako hoces dobrog lekara, stomatolog takodje...
A redovno treba da se odrzava zdravlje...A to ne moze u drzavnim domovima zdravlja pa sve da si Merlin u imenu a Windzor u prezimenu...

Ja manje trosim za dorucak, moze do 600 dinara, ali kakav si to covek ako nemas jednu vocku za dorucak..
Niti volim Bossova odela, nekako su mi slabo kvalitetna iako ih drugi hvale, ne mogu da se otmem tom utisku , mozda su dobar kroj pa zato toliko kostaju..
Ali ako si u centru BG, onda taksi, tu ode 4000 dnevno ako obidjes par lokacija..
Jos ne razmisljam koliko bi trebalo ako bi probao da budes kao u reklami srecne porodice koje kreditira neka banka....pa kao imaju resenje za sve...to stvarno ne znam, te super namestaj, te super hrana, te veseli sretni , ona doterana, pa putovanja za novu godinu , prvi maj u inostranstvo , zimovanje i letovanje obavezno...nesto mi se cini da sam ja daleko od te bankar prosek lige...
Sad će da vam propadne privreda zbog kovide.

Od Zvornika do Vladivostoka, makarone će poskupeti.

Ma nije ovo misljenje /SNS nego celog naroda....
Smesno je kad se rugaju detetu koje hoce da mu se kupi voce sa , i tata bi govedine pa nema....dete pocinje da misli da je krivica do njega sto oseca da mu fali vitamina i voca i da treba da iskljuci osecaj koji mu telo daje...

Odmah korak dalje je drugo dete koje kida stanglice od cokolade i nikad mu nece pasti na pamet da uzme voce umesto toga....i gleda dete, znaci stanglice su normalne, a voce je nenormalno u ovom svetu odraslih...

Curica ima muza koji zaradjuje 5k evra, ali joj treba svaler, znaci nedovoljno je i 5k evra za zivot prosecne srpske porodice, jer porodicu cini i zena...
mora da ide na *orosavanje *

da joj poslovni prostor bude mladolik i mirisan

Dosla novinarka u selo I anketira po kucama kako se kupaju bez kupatila. Baka kaze : pa tako...u lavor, prvo se operemo donekle,a posle od nekle. A deda sedi pored sporeta I dobaci : da, a nekle uvek zaboravis da opere

Razvijamo tehnike koriscenja jeftine hrane.....imamo nesrecu da vise na zelenis nece crvi , hoce na kupus ako ga kupite, ali morate da cekate 2 nedelje da se to ucrvlja i da budu proteini od kupusa...
Sve vise ljudi gleda indijsku kuhinju , prva farma bubashvaba jeste otvorena u Srbiji ali se bubashvabe koriste uglavnom za stocnu ishranu....ne znam sta ce mi rec uglavnom ali za svaki slucaj...ni psecu hranu iz matijevica ne znam da li koriste samo psi...imam utisak da vlasnici probaju tu hranu pre nego sto daju psima, kako je opisuju...

Kako da zaradim dve pune plate, da radim 16 časova dnevno? :(

Е .еееее... п анем авиш екомуњаризма .. ич да ико н еради ..а да с'летује

Запните .. Рмбачите ....

Либерализам .. ПА АКО тржишту се допадне утиттарност вашега продукта уз монетарну прихватљиву компензацију

после плажања пореза од 70%

веселите се ... јер је свет онако каквим сте га и хтели направити

Е .еееее... п анем авиш екомуњаризма .. ич да ико н еради ..а да с'летује

Запните .. Рмбачите ....

Либерализам .. ПА АКО тржишту се допадне утиттарност вашега продукта уз монетарну прихватљиву компензацију

после плажања пореза од 70%

веселите се ... јер је свет онако каквим сте га и хтели направити
A? :confused:

Е
еееее...
па нема више комуњаризма ..
' ич' да ико не ради ..а да с' летује'
прошло

Запните .. Рмбачите ....

Либерализам је ..
ПА АКО
тржишту се допадне