letina_burstac
Primećen član
- Poruka
- 565
Uvalili mi fejk cili paprike,ni da pipnu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не пушим не пијем не гудрирам сеManite se cigara i alkohola, rad spavaša.
Јесу и паприке порок постале у овом лудом свиетуUvalili mi fejk cili paprike,ni da pipnu.
Е у пмImam lošu zemlju za paprike.
Не надај се много да те далеко било болест не стигне у старостиs nekih 35 brate
vec 9 godina bancim
al sam se ocuvo u mladosti pa sad mogu sa mladjima u kostac
Колико имаш година брате? Мени изгледа да имаш проблема са депресијом и мођда неким поремећајима личности, не мислим увредљиво наравно. И ја идем код психикатра. Чак пијем лекове...Rano, vrlo rano, ne sećam se tačno godine, ali iz radoznalosti sam krenuo, i uvek sam imao poriv ka tome, čak i danas, jer podsvesno obožavam svaki vid destrukcije, pa i samo-destrukcije, vidim u tome neki oblik umetnosti i divnoće, ne znam zašto. I takve filmove i muziku volim, ne uvek, ali...
Tako sam krenuo i sa samo-povredjivanjem, privlačilo me je, video sam nešto kul u tome, zatvorim se u sobu, kad sam sam kod kuće, pustim Nirvanu ili Smashing Pumpkins, uzmem žilet i udri. Meni čak to nije bio metod otklanjanja bolova, nego sam video nešto lepo, oslobadjajuće, prljavo i veličanstveno u tome.
Sećam se filma Deca sa stanice Zoo (Kristijana F.), i danas mi je medju omiljenim i rado bih živeo takav život i prosto sagoreo u njemu... čak su mi jedno vreme heroji bili ona deca iz filma što su sa četrnaest overila... prosto imam neku naklonost prema ljudima koji probaju sve i brzo sagore, nema to veze sa transgresijom i kontraverzama...