S.T.A.R.A ljubav...(zaborava nema)!

• Začetnik teme Začetnik teme .imp.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
maaa....znam..i ja sve to mislim i razmisljamo na potpuno isti nacin...:(
on je rekao kao mojoj ortakinji:'ja znam da se ona lozi na mene,ali ja imam devojku i ne zelim da budem sa njom!'....pivo ga je radilo..ali sta trezan misl,pijan govori....takodje mislim da je ta moja 'best' ortakinja pola stvari izmislila jer je uzasno ljubomorna i jer smo je i matija i ja krivili za rskid...vise nista ne znam!ludim!
znam da mu je stalo,pa zanima ga sta sam htela da mu kazem!E!
mene da je briga za nekoga znas kada bih se iscimala da pronadjem kred i da pitam sta je zelela,ta osoba??!! nikad bre!!!!
u subotu putujem,a on mi je ponovo u glavi!!!

a joj, da ja imam vremena da odem u španiju na 2 nedelje...:)
...paaaaaa sad, nisam znao da ti on ne odgovara, a šalješ mu svašta...ne čini mi se to baš dobro..
trebala si da ga nazoveš, pitaš jel oće on da se vidite ili neće, a opet ako ti se ne javi na mobilni, znaćeš koliko je sati...
Slušaj, niko nije vredan da za njme patiš...onaj ko je vredan neće ti to ni dozvoliti..Istina je, treba se malo i žrtvovati, ali sve ima svoje granice... Nemoj da mu šalješ sad pismo, jer ako ga to što si napisala udari u glavu i ako poželi da te kontaktira, neće moći, a posle će se možda ohladiti...E, kakav sam, stalno menjam mišljenje..nedaj se zbuniti..:)
Iskuliraj u Španiji, provedi se breeeeeeee, izduvaj mozak, i nemoj slučajno da se bedačiš, jasno!!! :)

Back