bejbica
Domaćin
- Poruka
- 3.146
Ma, za to cete lakoPLESsitnihDEMONA:Niki i ja se najvise volimo! A neki nam zavide!![]()

Ko vas ne voli slobono moze da se sagne da vam produva dizne, ali pranje zuba obavezno da vam tuki ne dobije karijes

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, za to cete lakoPLESsitnihDEMONA:Niki i ja se najvise volimo! A neki nam zavide!![]()
PLESsitnihDEMONA:Ako karas na forumu,karaj i u RL,nemoj da drkas!![]()
nikodim:Ima i zaba... nosoroga... sarenilo, ko na Palicu...
Animalno, animalno...
PLESsitnihDEMONA:Niki i ja se najvise volimo! A neki nam zavide!![]()
Da li ti se cini da smo Niki i ja ovako NAJRUZNIJI?nikodim:E videh slike... ebote ovi forumasi su roozni... sta je to bilo, godisnja skupstina coodoovista...?
bejbica:Ma, za to cete lako
Ko vas ne voli slobono moze da se sagne da vam produva dizne, ali pranje zuba obavezno da vam tuki ne dobije karijes![]()
PLESsitnihDEMONA:Mozda pije Civas Red Bul !!!
DA vidi sto mi jedna riba pricala foru,pre neki mesec.
Bila u gradu sa nekim ortakom i jos nekim likom i oni startovali neke ribe da sednu sa njima i one sele. I momci ih pitali sta piju?
Ova jedna rekla: "Red bul i viski"
A lik joj kaze: " Nisam te ja pitao sta pijes,sta pijes...nego sta pijes"![]()
Psihologue:Taman sam mislio da se nećeš večeras pojaviti..Počeo sam se žderati gde si?
Smokvica8:Aha.......ipak cemo ostati drugari samo na 4umu.....8-)
![]()
PLESsitnihDEMONA:Koji prvi?
Slabo pamtim u poslednje vreme,zato mi se telefonski razgovori i snimaju.![]()
whitenicky:Ajde ako ti nije tesko napisi na koje zivotinje ti lice ovi forumasi sto se okupljaju , naravno za mene su vec rekli da licim na majmuna, i nisu pogresili
![]()
![]()
![]()
whitenicky:PAMETNO)))) .......ako nas vidis uzivo mozda se i razocaras
![]()
![]()
![]()
nikodim:Jeste... pa posle da nikodim bude lajavi krelac... e necu...
Smokvica8:..................sam sve rekao..... 8-)
PLESsitnihDEMONA:Smokvice,na forumu ne mozemo da budemo drugari.
Ja nema zenske drugare.Mislim imam...ali...![]()
whitenicky:Joj kad @jeasus sazna da je dosla i @LUDICA))) , a @esperanca137 dosla bez @dekija139
)))))
Uhhhh dobro je pa nismo ostali mozda bi i oni poludeli na mene i PLESA ,ovako nema razloga za ljubomoru))))))
PLESsitnihDEMONA:Da li ti se cini da smo Niki i ja ovako NAJRUZNIJI?![]()
PLESsitnihDEMONA:Da li ti se cini da smo Niki i ja ovako NAJRUZNIJI?![]()
whitenicky:pa bolje da ti ja kazem nego da ti neka pizza posalje PP i isprica o meni sve najgore))))
PLESsitnihDEMONA:Zamisli da neko zapuca...***** ti zivot,treba da mi ostanu nedovrsene profitereole ili zito sa slagom koje nisu imali,***** im sve po spisku.![]()