Peta W.
Veoma poznat
- Poruka
- 10.072
Manje priche vishe slika.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Peta W.:Manje priche vishe slika..![]()
PLESsitnihDEMONA:Niki moracemo i ti i ja neku sliku gde se ljubimo.
Sto smo mi shugavi?
![]()
LPhoklica:plessitnihdemona, zar se ti nisi oprostio od svih ovde i otišao?
Demoni su prevaranti i oni se uvek vracaju!LPhoklica:plessitnihdemona, zar se ti nisi oprostio od svih ovde i otišao?
Ma mene mogu da povuku za patana,LICNO!!!Breaking:Moram da vas pitam, zar se ne bojite da ce neko mozda zloupotrebiti vase fotke? Ima svakakvih manijaka na netu, bogu fala pa sam okusio.
Vecina ljudi je zla, to se mora uzeti u obzir.
Ili vas briga jer vam je jako lepo![]()
Hahaha, kolko si ti lud , eto, nekome ces i uneti srecu u zivot, makar nenamernoPLESsitnihDEMONA:Ma mene mogu da povuku za patana,LICNO!!!![]()
Eventulano da izdrkaju na moje slike. Ili na moje i Nikijeve zajednicke!![]()
ajde el može malo kasnije...imam jogu do 21?esperanca137:nedelja 21h kod cesme na Terazijama![]()
![]()
ko doso - dobrodoso
ko ne dodje, nek cita kasnije
po![]()
Breaking:Hahaha, kolko si ti lud , eto, nekome ces i uneti srecu u zivot, makar nenamerno
8-)
Ples i Niki, u ljubaFi su, ali koliko sam ja shvatila ne uzimaju se...resili da zive nevencano i jedu valjda neko zito sa slagomLUDICA:Ko se to uzima![]()
Ova danasnja omladina, svi bi da zive zajedno bez braka, cccIrena:))):Ples i Niki, u ljubaFi su, ali koliko sam ja shvatila ne uzimaju se...resili da zive nevencano i jedu valjda neko zito sa slagom![]()
Nisi ni morao da nam kazes, znamo mi svi sta Niki uvek porucuje, hihihihiPLESsitnihDEMONA:Niki vam porucuje da ce da vas karra sve,sto ga ogovarate!![]()
i ja mislim, deca, heheheheheLUDICA:Ova danasnja omladina, svi bi da zive zajedno bez braka, ccc
![]()