S one strane Krste...ili kako to izgleda u RL

• Začetnik teme Začetnik teme Sanha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zana:
@SNOW... Cek prvo da otvorim temu i smislim oprostajno pismo :lol:

Nego sta ... vidis kako sam ja otisao ... :)))
moras samo pesmicu da napises , naravno i misljenje o svakom :)))

- ako postavis blog odgovoricu na njemu, naravno kao whitenicky ...necu da se krijem kao pichkica :lol: :wink:

- samo vi pishite i zezajte se ja imam pametnija posla ... jbo FORUM , pozz8-)

super text made by PLESsitnihDEMONA .....

Nije me bilo ovih dana

Imao sam neku privatnu frku ovih dana i to mi je potpuno sjebalo inspiraciju. Mogao bih da napisem o tome gomilu postova ovde,ali jos je rano. Ne mogu to jos uvek da izbacim iz sebe. A i treba neke stvari da rascistim sam sa samim sobom.
U medjuvremenu desila se i frka po forumu,pa mi je muka i tamo da idem. Neki su radili i pricali svasta,drugi su to prepricavali i nadogradjivali...i tako redom. Kako god,da li sve ono sto je Niki napisao istina ili ne,ne zna se, samo vidi se da ima ljudi zmija,ljudi pacova i sl. Neko je lagao i "lozio vatru". Ko? Koga to sada boli *****! :))
Osvestio sam se kada sam shavtio da mi je pre par dana bilo 2 godine kako sam na forumu. Najezio sam se kada sam shvatio da sam ja potrosio 2 godine na tako nesto. Ne bas bukvlano dve godine,jer u pocetku nisam bio toliko aktivan,a ni dok sam bio preko,nisam bio toliko aktivan,ali...ipak mogao sam da urdim neke bolje stvari za te dve godine.
Bilo je tu i HAOS momenata,kada sam vristao od smeha. Ali bilo je i nekih malo ruznih,ali nevezanih za mene,uglavnom.
Sve u svemu,kada sam bio na prvom okupjanju negde u jesen 2005. cak mislim da je to bilo tacno 22.10.2005. bilo je jako fino i zabavno. Upoznao sam neke fine persone,ali sam i video i cuo da neki forumasi znaju mnogo nekih EXTRAMNO privatnih stvari o onim drugima.
Onda sam odlucio da ne idem vise na okupljanja,jer ja tu nemam sta da trazim. Proslo je oko godinu dana i onda me je Psiho naterao da se prvo vidim sa njim,i to je bilo OK,fino smo se zezali. Pa onda da se vidim sa jos par njih...Niki,Mare,McM...i to je bilo ok. U tom trenutku ja sam stvorio privid da je to ok i nedugo zatim otisao na jos 3-4 okupljanja,na koja nisam trebao da idem,kako se kasnije ispostavilo. Ali ko je to mogao da zna? Niko! Ikao je i tu bila fina zajebancija.
Odmah su tu krenule spanske serije,tres muheres i rosa salvahe...***** palac... kada sam video koliko ima sati vec je bilo kasno. Video sam da sam se zajebao. Sva sreca,pa se ja (koliko mi je poznato) nisam pominjao u tim serijama,ali da sam nastavio sigurno da bih dosao na tapet. Ne volim ni da slusam takve trac price.Koji ce mi to ***** u zivotu?!
Moram vise da se posvetim sebi i nekim korisnim stvarima koje MORAM da zavrsim. Zato ce forum i sve slicno biti na ledu do daljnjeg.

P.S. Niki brate...ja jos nsam doruckovao,a jedu mi se palacinke sa sunkom,pecnicom,pavlakom i kackavaljem...:)))
P.S.S. Sanja da znas samo sto imam LEPU majcu...uuuuu...nemas pojma! :)

ko hoce opsirnije posetite blog :

http://psdblog.blogspot.com/

V A Z N O ! ! ! !

E SADA MALO OZBILJNOSTI :

* iskreno KRSTARICA je najbolji forum koji sam ikad posetio , sa zadovoljstvom cu ga preporuciti svima . Na 4 foruma sam bio pored krstarice , na 2 sam bio moderator , na 1 cak i administrator .... ali ipak nisam mogao sve da postignem i odlucio da karijeru ludih postova zavrsim na krstarici . Novi clanovi ,a i oni stari jedan savet : u profilu nikad ne postavljajte svoje slike , vase podatke , imena , prezimena , brojeve telefona , mail adrese .... izbegavajte upoznavanje u RL , neka vam forum krstarice ipak sluzi kao neki vid zabave i ubijanje dosade kad nemate sta da radite .

http://ombrekepasa.blogspot.com/

S N O W:
V A Z N O ! ! ! !

E SADA MALO OZBILJNOSTI :

* iskreno KRSTARICA je najbolji forum koji sam ikad posetio , sa zadovoljstvom cu ga preporuciti svima . Na 4 foruma sam bio pored krstarice , na 2 sam bio moderator , na 1 cak i administrator .... ali ipak nisam mogao sve da postignem i odlucio da karijeru ludih postova zavrsim na krstarici . Novi clanovi ,a i oni stari jedan savet : u profilu nikad ne postavljajte svoje slike , vase podatke , imena , prezimena , brojeve telefona , mail adrese .... izbegavajte upoznavanje u RL , neka vam forum krstarice ipak sluzi kao neki vid zabave i ubijanje dosade kad nemate sta da radite .

Forum i treba da bude samo to.....i nemoj da se nerviras nije dobro za ten... ;-) Kiss od Gresne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back