S(n)S fijasko - ima li jednu dobru stvar sto su uradili?

Miša Šmolja

Primećen član
Poruka
605
Znamo da je SNS urnisao srpski imidz po celom svetu - srpske diplomate su lopovi, starlete i lopovi goriva, da smo uvek zadnji i naoruzavamo najgore rezime na svetu. Nedavno je turska naoruzala kosovo i KOS-ALB-HRV sporazum saradnje...

Sta je S(n)S dobro ucinio za vreme svoje vladavine? To je tema, pohvalite naseg PreCednika!11!

ja cu poceti. Ukinuli placanje nocnih buseva, tako su mi ustedeli CITAVIH 100 DINARA(!!!!) svaki put kad ih koristim

katastrofalna je situacija zaista za srbiju a posledice će biti zastrašujuće zemlja će biti prezadužena isto kao kad je sloba padao sa vlasti i sloba je štampao pare i plaćao plate radnicima koji su išli na posao po propalim fabrikama koje su uzgubile tržište i tehnologiju i time kupvao vreme za ostanak na vlasti kao što sada vučić štampa pare da bi kupovao socijalni mir

Свака част овој власти на мудрој политици коју води. Довели су нас све до овога да се "држава Срба католика који су престали тако себе да зову и којима је Немачка приватизовала све" нуди да купи НИС.
Србији је потребна промена политике. Ова власт мора да оде јер је водила и води катастрофалну политику по државне и националне интересе и није у стању ништа да научи и ништа да промени
.Драги гласачи власти са претходних избора, мора да се мења. Знам да осећате бојазан од промене, питате се шта ће бити после, ко ће, да ли ће бити још горе ... Не може горе. Страх од промене и непознатог је нормалан. И ко год дође после, неће бити идеалан, али неће моћи да води овако погубну политику по Србију. Биће смењив. И треба сви да научимо да лошу власт мењамо, а не да се бојимо промене. Па када све политичаре научимо да се боје народа и његове воље, а не обратно, тада ће почети и да раде у интересу народа и државе.

Back