Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kako lecite nesigurnosti ako vam je sadashnji imao bivshu koja je ( za razliku od vas) bila riba?
Dobro kuvate/pushite?Pokornije ste? Vise se umiljavate?Nikad bez shminke?"Voli me zbog toga kakva sam osoba" ili...?
Kako lecite nesigurnosti ako vam je sadashnji imao bivshu koja je ( za razliku od vas) bila riba?
Dobro kuvate/pushite?Pokornije ste? Vise se umiljavate?Nikad bez shminke?"Voli me zbog toga kakva sam osoba" ili...?
..Zasto rec nesigurne.?.. zasto bi i jedna zena bila nesigurna ..Pitanje iz uvodnog posta
Ako je sa njom i sve je ok..posle te neke ribetine..znaci da je sadasnja u odnosu na bivsu bolja
pametnija,elokventnija,sposobnija,sarmantnija,.harizmaticnija i da ne nabrajam dalje.
Sve ono sto nekoga cini privlacnom i zanimljivom osobom..
Uporedjivanje je bezazlena bolest u odnosu izostanak osecaja bitnosti i posebnosti, ka se tu navode i druge persone pored tvog imena
a apsolutno je nebitno sto je proslost i fizicka okoncanost