dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
Kada radimo naravno ne možemo da biramo sa kim ćemo raditi- da li će to biti žene ili muškarci...pa bih vas sada pitala sa kim više volite da radite i sarađujete, sa muškarcima, ženama ili mešovito?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada radimo naravno ne možemo da biramo sa kim ćemo raditi- da li će to biti žene ili muškarci...pa bih vas sada pitala sa kim više volite da radite i sarađujete, sa muškarcima, ženama ili mešovito?![]()
Дискриминација по половима је одавно укинута. Сарадници се цене по способности и поузданости!
Nije ovo tema o diskriminaciji nego s kim ti više prija da radiš.![]()
Ђта рећи а (не искидати се од смеха) заплакати. Штета што Крста нема одељак Бисери.Sa muškarcima upravo zato jer su žene ne inventivne vrlo šablonski koncipirane i ne maštovite .Zapravo kroz istoriju nauke i umetnosti sem Marije Kiri i nekih pokušaja da neko bude slikar ili pevač ,žene i nisu postigle mnogo ,jednostavno žene nisu sposobne za većinu poslova gde smo ih mi muškarci danas ugurali .
Sa druge strane izuzetne su sa lingvom upoznao sam ženu koja govori devet stranih jezika ,umeju da u uslužnim delatnostima budu zaista vrhunske .
Nisu sposobne kao menadzeri jer uglavnom vrlo teško nameću autoritet ,nisu sposobne za pozicije u višem i visokom obrazovanju ,loše su u medicinskim naukama dobre su u nezi .
Matematika ,Programiranje,svi poslovi logike nisu za žene i ako one to pokušavaju da rade .
Dobre su tamo gde je neophodno biti brz i uraditi stvari bez previše razmišljanja i da spletkare i ogovarju više od muškaraca
Slazem se to za zene al je opet dosadno bez njih..zavisi od posla..bilo bi ok gde mogu realno napredovati a ne atributima potiskivati ostale
Molim da me demantujete i da navedete deset žena top menadzera,top kuvara ,top naučnika ,top lekara,izaberite bilo šta i videćete da je to nemoguće .
Žene su daleko ispred proste logike koji koriste muškarci zato su u stanju da upravljauju muškarcima .Vrlo često su medicinske sestre supruge lekara i vrlo često ih vozaju kako hoće
Sa muškarcima upravo zato jer su žene ne inventivne vrlo šablonski koncipirane i ne maštovite .Zapravo kroz istoriju nauke i umetnosti sem Marije Kiri i nekih pokušaja da neko bude slikar ili pevač ,žene i nisu postigle mnogo ,jednostavno žene nisu sposobne za većinu poslova gde smo ih mi muškarci danas ugurali .
Sa druge strane izuzetne su sa lingvom upoznao sam ženu koja govori devet stranih jezika ,umeju da u uslužnim delatnostima budu zaista vrhunske .
Nisu sposobne kao menadzeri jer uglavnom vrlo teško nameću autoritet ,nisu sposobne za pozicije u višem i visokom obrazovanju ,loše su u medicinskim naukama dobre su u nezi .
Matematika ,Programiranje,svi poslovi logike nisu za žene i ako one to pokušavaju da rade .
Dobre su tamo gde je neophodno biti brz i uraditi stvari bez previše razmišljanja i da spletkare i ogovarju više od muškaraca
Kada radimo naravno ne možemo da biramo sa kim ćemo raditi- da li će to biti žene ili muškarci...pa bih vas sada pitala sa kim više volite da radite i sarađujete, sa muškarcima, ženama ili mešovito?![]()