С ким би сте се секали с форума?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo da bi dokazao svima da nisam iz licnih nekih "motiva" iznosio ono nego u korist teme, i kao primer za jedan njen deo, stavio sam toga koga/ju sam pomenuo na ignore, i tu ce da stoji sve dok moj nik bude stojao na krstacici, ma koji nik bio. Cisto radi dokaza da sam u rpavu to radim, a ne zato sto "nebi mogo podneti da vidim sta ta osoba pise" itd...

ali vas molim da prvo izbrisete SVE HELLENA33 poruke koje je pisala na racun ljudi sa foruma ... na onaj nacin na koji sam i ja (samo sa manje iskrenosti valjda (ocu reci, razlika u njenom nacinu je sto je ona "samo sa manje iskrenosti valjda")) pa se tek onda obratite meni, koji sam u tom pogledu po prvi put (dakle 1000 puta manje nego ona) to uradio. Jer treba sve da nas jednako postujete i budete objektivni.

Poslednja izmena:
jel ti stvarno misliš, da je nas briga šta je kojica tebi pričala?

da ja, stvarno mislim da vas zanima sta je osoba koja prica ovamo drugu pricu pricala privatno ako je ta razlika ENORMNO velika, jer to zanima svakog, ako nista drugo, bar je zanimljivije od losih pokusaja flerta osoba netalnetnovanih za to na temama koje nisu za to - to ja mislim. Jer je razlika smesna, i slaze se sa ovom temom, al mislim da to nebi zanimalo samo one koje nebi zanimala ova tema, tj jedan njen deo.

cek, sta znaci "sluzim za smej" sta si thela da kazes, kome, ko mi se to sigurno smeje itd?

nisam ja bez nade, nego ne verujem u nista, ono sto ne znam pokusam da saznam, a u ono sto covek zna on nemoze i da veruje, jer to zna....:tick:
:?:

kazi "bravo dobro si to reko":super:

ne brini ti ništa, sad će samouka da ti da bonu i nemoj da se ljutiš, što se mešam...pričamo ko ljudi...ja misla o tome ko bi koga, a vidi gde smo stiigli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back