neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
ma neee ....dugujem nista ...kresem glavnu i odgovornu cicu...i sve mi je dopusteno...veze cuda cine...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma neee ....dugujem nista ...kresem glavnu i odgovornu cicu...i sve mi je dopusteno...veze cuda cine...![]()
opa vidi ti njega....muska sponzorusa...sad ce da ti izbrisu post sa brojem telefona....aha....
![]()
ljubomorna pizza....zeli me samo za sebe ......![]()
procitaj moju temu...hocu te samo za sebe ali prvo hocu napismeno...nema zaljubljivanja
.....
Ma to znam..sve bi da se j*** a da im..znas vec![]()
063.554657.....za sve cool pizze....
a ti...toj je moj fon, a ne tvoj!?![]()
znaci sexacu se sa tobom? pa to i nije losa varijanta kad se dobro razmisli...
jel ti stvarno misliš, da je nas briga šta je kojica tebi pričala?
Tako mlad a već bez nadeja ne verujem ni devojkama preko neneta tj live tj realno i uzivo
Bre, nebo ti veruješ u sve što ti devojke kažu preko neta:shock:bre, pa samo kad sa nekom ostvariš stvarno blizak kontakt i provališ da je osoba od poverenja , ovako samo služiš za smej...
Tako mlad a već bez nade![]()
cek, sta znaci "sluzim za smej" sta si thela da kazes, kome, ko mi se to sigurno smeje itd?
nisam ja bez nade, nego ne verujem u nista, ono sto ne znam pokusam da saznam, a u ono sto covek zna on nemoze i da veruje, jer to zna....
kazi "bravo dobro si to reko"![]()
cek, sta znaci "sluzim za smej" sta si thela da kazes, kome, ko mi se to sigurno smeje itd?
nisam ja bez nade, nego ne verujem u nista, ono sto ne znam pokusam da saznam, a u ono sto covek zna on nemoze i da veruje, jer to zna....
kazi "bravo dobro si to reko"![]()
No pain, no gainfin savet