S.A.R.S

Sve to stoji... Ja sam je čula kada je koleginica novinarka došla sa Kajine (VB Kaja) žurke. E to se tamo vrtelo, a ona nije znala ni da li je pesma na srpskom ili ne. U svakom slučaju, pronašla ju je na "You Tube"-u i tako je krenulo...

slušam danima, lebac im njihov..:D

http://procedura.net1zen.com/?p=94

Čik pogodi šta imam za večeru,
Buđav lebac, buđav lebac.
Njam njam njam njam..

Ajme mene joj, ajme mene joj,
Njam njam njam njam..

Džemujem ja stalno ali nemam džema,
Da na leba, mažem njega.
Njam njam njam njam..
Džemujem ja stalno ali nemam džema,
Da na leba, mažem njega.

Još da imam malo alevu i loj,
Da na leba mećem svega. (2x)

Džaba meni dža džaba kad je slan,
Njam njam njam njam..
Džaba meni dža džaba kad je slan,

Njam njam njam njam..

A kod komše uvek pun frižider svega,
Mortadela i Nutela. (2x)

Njam njam njam njam..

Ajajajajajajajajajajaaaaa…
Buđav lebaaaac, buđav lebaaaac…

2 Responses to “S.A.R.S. - buđav lebac”

Koliko sam ukapirao S.A.R.S je društvo iz Resnika- braća Kovačević i dve devojke.. Džamajka sa srpskom temom. Super svirka, super glas, tekst ludji nisam čuo..:D Ja oduševljen, a vi?

Prava stvar!

Elem,izasao im novi album "Perspektiva"(moze da se sprzi free sa MTV.rs).Meni su oni od pocetka bili antipaticni,zato sto se gomila fensi seljacina lozila na "Budjav 'lebac" i "Rakiju",al' me je ovaj novi album kupio.Dosta zrelije,provokativnije i dobro je,na kraju,da se ovaj bend umesa u neki mejnstrim i odvuce klince od turbo-dzihe i ostalih komercijalnih sranja

na kraju,da se ovaj bend umesa u neki mejnstrim i odvuce klince od turbo-dzihe i ostalih komercijalnih sranja

u to cisto sumnjam...i meni su bili odbojni iz istog razloga koji si naveo, i mislim da sada, sa zrelijim pesmama gube sve fensere kao publiku...njima je SARS bio kul u nekom urbanom smislu, ono ''slusam Cecu, Polumentu, a volim i SARS"...i za to je uglavnom bio zasluzan "Budjav 'lebac" koji su svi bukvalno shvatali, i bilo im je smesno..."ee slusaj stvar, kaze 'budjav' , hahahahaha, jede covek budjav 'lebac za veceru, hahahahaha"...

Poslednja izmena:

Back