Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
mene ne moz da imitira...ja sam neponovljiv jedan jedini jedinstveni.........blaah....vec sam poceo da serem a tek sam ustao...ne valja to za bubrege..narocito bele...
znas valjda sta su beli bubrezi......
druze sudija ja ocu da se razvedem..zena me rani jednolicno...svaki dan za rucak mi kuva bele bubrege ..........hehehe sekula je budala :d
ZLO JE STIGLO POBESNELE OPATICE PREUZIMAJU VLAST!!!! SPASAVAJTE SE APOKALIPSA SE BLIZI!!!!
JUTROS SE CELAVA OPATICA OPRALA U SAVI, KRAJ SE BLIZI !!!!!
ljudi RIBE su se nasukali na obalu!!!
Juce je na svet doslo PROKLETO DETE, bezite svi u brda!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................
tako se plasim beziteeeeeeeeeeeeeeeeeeee
E a ovaj glavna fora ja ne znam sta sam lose uradio... Rastaman me jednom opomenuo da ce da me banuje i prestao sam kod njega da postujem. Jedino moguce da sam se licno zamerio markoci pa me zato banovao... Pogledajte temu O MARKOCA!!! u podforumu video igre... Mozda zato, ali zasto ne banuje matiju?????
људи! дођем ја пре неки дан на форум и неће да се улогује! каже да сам или покушавао да едитујем туђе поруке или да сам покушао да се играм админа... нешто тако и ја се региструјем на овај ник и видим да сам банован бухууу