Rvanje

Nemacki_Ovcar_99

Početnik
Poruka
31
Nebitno da li je u pitanju grcko rimski stil ili slobodni stil, ovo je jedna od najzahtevnijih sportova fizicki. Rvaci imaju najvecu sirovu snagu i eksplozivnost kao i Dzudisti.
Kao mali sam hteo da treniram rvanje ali nazalost tada u mom gradu nije postojao ni jedan rvacki klub pa sam bio trenirao karate, (sada treniram Dzudo).
Ako neko ima neku zanimljivost o Rvanju, iskustvo ili bilo sta drugo neka se nadoveze
:mrgreen:
 
Nema mnogo filmova koji su posvećeni rvanju, verovatno producentima nije bio interesantan pošto nema mnogo krvi kao u boksu niti istočnjačke mistike kao u karateu, ali tu i tamo snimi se koji film, uglavnom o srednjoškolcima kojima je rvanje deo sazrevanja kroz srednju školu. I to je već dovoljno da čovek oseti određenu privlačnost ka tim filmovima.

Jedan od njih je i "Vision Quest" (koji bi se kod nas mogao prevesti kao "Sazrevanje") sa Metju Modinom i Lindom Fjorentino, nastao taman negde u periodu između Rokija i Karate Kida kad se dosta snimaju drame sa sportskom tematikom . U filmu se pojavljuje i Madona kao pevačica u klubu ali taj film nećete gledati. Evo pesme "Only the young" od grupe Journey i odlično ukomponovan rvački trening u treiler filma

 

Back
Top