ruznije devojke imaju bolju dusu?

Nemaju bolju dušu, to je glupost. Lepe žene imaju sve preduslove da budu neiskompleksirane, ako umeju da ponesu svoju lepotu na pravi način, samim tim nemaju potrebe da budu zavidne i zlobne, dok je sa onim malo ružnijim ipak drugačija situacija. Da skratim, 90 odsto pametnih, duhovitih i plemenitih žena koje sam sreo u životu je imalo i fizičku lepotu. Ili 95 odsto. Ko će ga znati. Hmmm :ovca:

Lepe zenke su umisljene, i arogantne.

Da imaju dobru dusu, ali zato su po pravilu sigurno 90% izkompleksirane do bola, a ti kompleksi kad ih prodrrmaju moze da bude veoma pakleno i jednako zajebano kao i kod onih sto su lepe i zgodne...Ti kompleksi kad prorade moze da dodje i do toga da prevare osobu samo da bi dokazale sebi da li mogu ja da imam nekog drugog, vise njih sem njega , nisam valjda lepa i dobra samo za njega nije to dovoljno meni itd...

Ruznjikavih i debelih devojaka se treba paziti podjednako kao kod onih lepih i zgodnih...

Prosecna devojka je najbolje nesto, zlatna sredina, jos pa kad nadjete nesto na njoj sto se samo vama posebno svidja to je pun pogodak, zlatna sredina je po meni najbolja, one po meni imaju dobru dusu uglavnom...

vise puta sam bio u prilici da upoznam malo,ne znam kako da kazem,ruzniju,losiju ribu (citaj malo debelu) na netu i da me ona tera na skajp i ta sranja sa kamericama,trazi telefon oce da prica itd...i ja sve to cenim i uvek sam isao,uvek ispostujem,mislim da mi ih je zao na neki nacin,takav sam.govorim o fizickom izgledu,bez da se lazemo,nije sve na svetu,ali je bitan,nemoj neko da se nadje iznenadjen i uvredjen.e sad,dobra a ujedno i isfurana riba riba koja fura 500 lajka na fejsu (zajedno sa sisama i dupetom naravno) vas nece ni za prijatelja prihvatiti,a kamo li odgovoriti na poruku (mada nisu sve takve,ok). ne znam kako se zove ova pojava.jel one misle da su previse dobre i nedostizne? i naravno,pitanje je bilo u vezi druge strane.da li fizicki ruznije cure imaju bolju dusu od lepih cura? hvala i pozz svima :think:

S obzirom da sam i sam skrndelj primetio sam da se osim bolje duse manje lepe zene odlikuju i time da su posvecenije seksu, vise se angazuju u toj sferi odnosa, kako da kazem - vise se ulazu, vise pruzaju...

To sto su bolje u seksu je verovatno zato sto misle da je mozda poslednji put!:lol: , Salu na stranu,atraktivnije zene misle da je dovoljno da se skinu a neke cak I da pristinu na seks. E,pa,nije dovoljno, ne jeeeeebes se sa njenom vec sa njom tako da ona prica "ja sam se skinula I lepa Sam ,sad me plodi a ja cu da lezim" ne pije vodu.

Nemaju bolju dušu, to je glupost. Lepe žene imaju sve preduslove da budu neiskompleksirane, ako umeju da ponesu svoju lepotu na pravi način, samim tim nemaju potrebe da budu zavidne i zlobne, dok je sa onim malo ružnijim ipak drugačija situacija. Da skratim, 90 odsto pametnih, duhovitih i plemenitih žena koje sam sreo u životu je imalo i fizičku lepotu. Ili 95 odsto. Ko će ga znati. Hmmm :ovca:

I sta cemo sa tom ljepotom ... ?
Sta ... ?

Back