ruznije devojke imaju bolju dusu?

Poruka
3.797
vise puta sam bio u prilici da upoznam malo,ne znam kako da kazem,ruzniju,losiju ribu (citaj malo debelu) na netu i da me ona tera na skajp i ta sranja sa kamericama,trazi telefon oce da prica itd...i ja sve to cenim i uvek sam isao,uvek ispostujem,mislim da mi ih je zao na neki nacin,takav sam.govorim o fizickom izgledu,bez da se lazemo,nije sve na svetu,ali je bitan,nemoj neko da se nadje iznenadjen i uvredjen.e sad,dobra a ujedno i isfurana riba riba koja fura 500 lajka na fejsu (zajedno sa sisama i dupetom naravno) vas nece ni za prijatelja prihvatiti,a kamo li odgovoriti na poruku (mada nisu sve takve,ok). ne znam kako se zove ova pojava.jel one misle da su previse dobre i nedostizne? i naravno,pitanje je bilo u vezi druge strane.da li fizicki ruznije cure imaju bolju dusu od lepih cura? hvala i pozz svima :think:

da li fizicki ruznije cure imaju bolju dusu od lepih cura? hvala i pozz svima :think:

Da, definitivno.
Izuzetak su one koje je ta "patnja" gurnula u bes i hejt. Patnja neke oplemeni a neke unakazi.

One koje su bile srećnije ruke i bolje prošle na genetskoj lutriji, najčešće imaju previsoko mišljenje o sebi, barem dok su jako mlade ( 20-25). Posle kad više puta olupaju glavicu, unormale se koliko toliko.
Mada generalno - vrh ribe su više "pain in da ass" nego uživanje. Najbolje su one malo iznad proseka

To je jedna velika zivotna ironija, imaju dobru dusu, ali....
Sto me to podseca na ono "ti si dobar decko, ali".

Moje iskustvo je manje-vise slicno, ali svako daje one kvalitete koje ima. Devojka koja ima dnevno 500 lajkova, sta nju boli uvo da se tebi dopadne, nisi ni prvi ni poslednji, nju njih 10 dnevno smaraju za broj.
Ove druge koje su ajde da kazem ispod proseka, muskarci i nece toliko, i onda se one malo vise cimaju oko muskaraca, iniciraju kontakt, pokusavaju da ga odrze jer njih ne smaraju njih 10 dnevno, sad se ovaj zainteresovao za nju, ko zna kada ce neko drugi.

Ovo ne radi u 100% slucajeva naravno, zavisi i od samopouzdanja pojedinca, i mislim da je to glavni problem, a i samopouzdanje i zavisi od fizickog izgleda, mozda vise kod zena, pa ako one misle da im na tom polju manjka, nadoknadjuju to na druge nacine.

vise puta sam bio u prilici da upoznam malo,ne znam kako da kazem,ruzniju,losiju ribu (citaj malo debelu) na netu i da me ona tera na skajp i ta sranja sa kamericama,trazi telefon oce da prica itd...i ja sve to cenim i uvek sam isao,uvek ispostujem,mislim da mi ih je zao na neki nacin,takav sam.govorim o fizickom izgledu,bez da se lazemo,nije sve na svetu,ali je bitan,nemoj neko da se nadje iznenadjen i uvredjen.e sad,dobra a ujedno i isfurana riba riba koja fura 500 lajka na fejsu (zajedno sa sisama i dupetom naravno) vas nece ni za prijatelja prihvatiti,a kamo li odgovoriti na poruku (mada nisu sve takve,ok). ne znam kako se zove ova pojava.jel one misle da su previse dobre i nedostizne? i naravno,pitanje je bilo u vezi druge strane.da li fizicki ruznije cure imaju bolju dusu od lepih cura? hvala i pozz svima :think:

Pa ova što ima 500 lajkova i ne može da stigne da odgovori na bilo šta.
A opet pič... je pič... pa i ona ružnija je za jeb... tako da ne treba praviti razliku između 500 lajkova i ružnoće.
Sve u svemu, fizički ružnije ribe imaju bolju dušu. Da, tačno je.

To je jedna velika zivotna ironija, imaju dobru dusu, ali....
Sto me to podseca na ono "ti si dobar decko, ali".

Moje iskustvo je manje-vise slicno, ali svako daje one kvalitete koje ima. Devojka koja ima dnevno 500 lajkova, sta nju boli uvo da se tebi dopadne, nisi ni prvi ni poslednji, nju njih 10 dnevno smaraju za broj.
Ove druge koje su ajde da kazem ispod proseka, muskarci i nece toliko, i onda se one malo vise cimaju oko muskaraca, iniciraju kontakt, pokusavaju da ga odrze jer njih ne smaraju njih 10 dnevno, sad se ovaj zainteresovao za nju, ko zna kada ce neko drugi.

Ovo ne radi u 100% slucajeva naravno, zavisi i od samopouzdanja pojedinca, i mislim da je to glavni problem, a i samopouzdanje i zavisi od fizickog izgleda, mozda vise kod zena, pa ako one misle da im na tom polju manjka, nadoknadjuju to na druge nacine.

Ukratko - čovek je kvarljiva roba. Ako su uslovi pogodni - začas se pokvari.
Nije to samo za žene, važi i za muškarce

Ovo je apsolutno netacno.

Bar ja imam takvo iskustvo.

Devojke koje su ruzne su uglavnom nezadovoljne svojim izgledom i zbog toga imaju mnoge komplekse i tako dalje da ne idem sad u previse u psihologiju.

Dok sa druge strane vecina lepih devojaka su srecne i zadovoljne svojim izgledom i to im pomaze da budu u sustini zadovoljnije sobom uopste i da lepse i vedrije gledaju na zivot od ovih ruznjikavih.

Zato ce na primer uvek u zivotu da ti se nadje lepa devojka da ti nesto pomogne jer nema kompleks kao sto imaju ove ruzne..

Znaci ove sto su lepe pozitivno gledaju na zivot i nemaju problem da ti pomognu bilo sta.

A ove ruzne zbog raznih kompleksa imaju taj neki trip koji je i logican, da posto one imaju nedostatke prizeljkuju da i ostali imaju sto vise nedostataka. I zato ti nece nista pomoci.

I zato nemaju dobru dusu.

A to kako si ti naopacke postavio stvari je svojstveno upravo tim ruznjikavim devojkama i likovima koji nemaju pricu da zbare dobru ribu.

Ali to sto vi prizeljkujete nema osnova u realnosti.

Dobrota se ne gradi tako sto je sagledas iz perspektive loseg. Dobrota se gradi po nacelima iz dobrog u dobro. Samo sto nailazis na te ultra lose karakterno a opet vode racuna o sebi, onda se zadovoljavas time sto te je cimnula na skajp neka koja ne vodi racuna o sebi pa i nema nekakav izbor. Jedna normalna i dobra atmosfera je da svi cimaju jedni druge na skajp bez nekakvog preteranog disbalansa. To je kao kada mazis macu i volis je a ne kapiras da je iole veca pojela bi te tako slatko.

jao istina je, imamo najbolju dusu :heart:

"Daj da sam devojka, makar i ružna" , a ? :lol:
Nit si ružna, nit si devojčica :p

- - - - - - - - - -

Jedna cinjenica stoji i stajace uvek.

Samo oni muskarci koji ne mogu da smuvaju dobru ribu ce reci da su ruzne bolje.

To faco, sad si ukokao temu.
Nego, jesi li ti bar stajao pored nekog ko rutinski skida ( tačnije - nude mu se same ) najbolje ribe? Tek takvi što imaju dobro mišljenje o ženama uopšte - ubilo se

Imamo mukice... dusa nije nesto na ceni, ali bolje ista nego nista... inace ni magarca za trku nemamo, kamoli konja... moramo tak'.. neke ruzne cak postanu pametne, neke feministkinje... svaka nadje utehu na svoj nacin i kiti se laznim bezvrednim biserima...

Imaju .

Back