Janjaaaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 290
Da li je tacno da se ruzne zene vise trude u krevetu i samim tim su bolje ljubavnice? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u jeeeee, nismo o ovome diskutovali ima dva dana
jesu, ja sam ruzna i ebem se k'o prava![]()
Da li je tacno da se ruzne zene vise trude u krevetu i samim tim su bolje ljubavnice?![]()
pa ko ce jos da hebe ruzne zene...realno![]()
Da li je tacno da se ruzne zene vise trude u krevetu i samim tim su bolje ljubavnice?![]()
a sto se ti raspitujes?![]()
Нема претјеране повезаности. Није повезано са љепотом колико је нека добра у кревету "технички" (једина предност љепотица је што својим физичким изгледом дају јачи стимуланс).
Мада, уз ограничење да ми можда није најбољи репрезентативни узорак, стекао сам утисак да су дјевојке које су баш изразите љепотице склоније жешћим излетима у перверзије, од дјевојака просјечног или лијепог изгледа.
od probirača nema jebača slonče...![]()
Нема претјеране повезаности. Није повезано са љепотом колико је нека добра у кревету "технички" (једина предност љепотица је што својим физичким изгледом дају јачи стимуланс).
Мада, уз ограничење да ми можда није најбољи репрезентативни узорак, стекао сам утисак да су дјевојке које су баш изразите љепотице склоније жешћим излетима у перверзије, од дјевојака просјечног или лијепог изгледа.
...al ima pseudonima za zlocinca![]()
Oces reci da je vecina tvojih "uzorkinja" bila izrazite ljepote![]()
ma to on citao u prakticnoj zeni![]()
Muskarci uglavnom trce za lijepim i zgodnim djevojkama i zasto bi se onda one trudile ?Da li je tacno da se ruzne zene vise trude u krevetu i samim tim su bolje ljubavnice?![]()
au, ti sunceznači, ako muškarac kaže ženi da je ekstra u krevetu- to nikako nije dobar znak
![]()
ja sad sale misim da nema potrebe da pišeš ovo jer ono što je tebi lepotica meni je možda rugoba, tako da...relativno je to...razumeš...Ne znam, nisam nikad imao iskustvo sa ruznom zenom![]()
Ako neka zeli da mi ga priusti (iskustvo), ja sam ZA, al' da nije bas MNOGO ruzna, to ne bih podneo, veliki sam esteta xD
E , pa lijepima se skoro uvijek daje sansa za reprizu .a cekaj da okrenemo situaciju. ako je ona bas bas lepa al slucajno ispala losa u krevetu a tip nije teo reprizu jer ispala losa, el to ulazi u statistiku?![]()