Ruzne zene bolje u krevetu?

Da li je tacno da se ruzne zene vise trude u krevetu i samim tim su bolje ljubavnice? :manikir:

Нема претјеране повезаности. Није повезано са љепотом колико је нека добра у кревету "технички" (једина предност љепотица је што својим физичким изгледом дају јачи стимуланс).

Мада, уз ограничење да ми можда није најбољи репрезентативни узорак, стекао сам утисак да су дјевојке које су баш изразите љепотице склоније жешћим излетима у перверзије, од дјевојака просјечног или лијепог изгледа.

Нема претјеране повезаности. Није повезано са љепотом колико је нека добра у кревету "технички" (једина предност љепотица је што својим физичким изгледом дају јачи стимуланс).

Мада, уз ограничење да ми можда није најбољи репрезентативни узорак, стекао сам утисак да су дјевојке које су баш изразите љепотице склоније жешћим излетима у перверзије, од дјевојака просјечног или лијепог изгледа.

:eek:
ne serri...?

Oces reci da je vecina tvojih "uzorkinja" bila izrazite ljepote :zper:

Da li je tacno da se ruzne zene vise trude u krevetu i samim tim su bolje ljubavnice? :manikir:
Muskarci uglavnom trce za lijepim i zgodnim djevojkama i zasto bi se onda one trudile ?
Ja sam prosjecne ljepote i moram se bas dobro potruditi da djevojka pristane da bude samnom .
Na koji drugi nacin da pariram ljepotanima ? Ljepotan moze da prica najgluplje price i opet ce
mu se vecina djevojaka smjeskati . To je jednostavno tako .Ukrevetu se moram potruditi da
djevojku zadrzim , ako uopste i dodjem u tu priliku Za djevojke sve to isto vazi .

Ne znam, nisam nikad imao iskustvo sa ruznom zenom :D
Ako neka zeli da mi ga priusti (iskustvo), ja sam ZA, al' da nije bas MNOGO ruzna, to ne bih podneo, veliki sam esteta xD
ja sad sale misim da nema potrebe da pišeš ovo jer ono što je tebi lepotica meni je možda rugoba, tako da...relativno je to...razumeš...
a i ja sam esteta, al misim...nisam neki probirač...ima ona...jebbo ne jebbo kurrcu slava prođe...

Back