Ružica Đinđić prva na listi DS-a

Elvin:
čudno da se eremita odlučio da napadne vidu ognjanović baš na taj način.

obično voli da ispiše neke gadosti na račun roditelja osobe koju pokušava da diskredituje, a da potom sve to začini nekom mudrom poslovicom tipa 'iver ne pada daleko od klade'.

druga varijanta je da prebrojava krvna zrnca dotične osobe, što mu je, koliko sam primetio i omiljeni metod. jao toj osobi ako joj je neki predak bio musliman, hrvat...a jevrejin :shock:
to ne prašta.

ipak, lepo je što je rešio da razgrana svoju delatnost i uvede nove metode. mi, verni fanovi, znamo da cenimo njegov trud i inventivnost :D

О, Елвине, па где си ти расни голубе превртачу...:wink::wink::wink:

Потпуно сам на тебе заборавио као "свог верног фана", али ево нешто и за твоју душу:

Питање да ли је госпојица Огњеновић уопште држављанка Србије и да ли је Српкиња из Црне Горе или је можда Црногорка из Црне Горе. А виђу, мислим да нам је Црногораца на власти о'ђе више на врх *****, само нам још требају и женскиње......:lol::lol::lol:

п.с. Задовољан ??? :razz::razz::razz:

Elvin:
a je l' si video da vida ognjanović podržava pokušaj državnog udara? ili možda piše ljubavna pisma zadriglim generalima, osumnjičenim za veze sa mafijom?

ili sistematski napada čoveka, na kojeg na kraju bude izvršen atentat?

stvarno, neuporedivo.
Могу само да идем по списку ДС функционера за време Ђинђићевог живота,па да се запитам ко је ту био из пријатељства и добрих намера,а ко због пара.Колико би остало правих пријатеља?Још нешто:ко се држи Макијавелија од Макијавелија и страда!

misoni:
Могу само да идем по списку ДС функционера за време Ђинђићевог живота,па да се запитам ко је ту био из пријатељства и добрих намера,а ко због пара.Колико би остало правих пријатеља?Још нешто:ко се држи Макијавелија од Макијавелија и страда!

Па отац Анфилохије у Храму Св. Саве то и рече...............
"Ко се мача лати од мача и страда"..................

А око предлога ДС да за премијера се предложи супруга пок.ЗЂ.........................
Не треба онда ништа да нас изненади /пошто је демократски/..................да СПС за премијера предложи супругу пок. СМ..............СРС супругу још живог ВШ..........а нова КПЈ.....можда супругу пок. ЈБТ.....................еботе који ФЛЕШ.....................

opanak:
Па отац Анфилохије у Храму Св. Саве то и рече...............
"Ко се мача лати од мача и страда"..................

А око предлога ДС да за премијера се предложи супруга пок.ЗЂ.........................
Не треба онда ништа да нас изненади /пошто је демократски/..................
да СПС за премијера предложи супругу пок. СМ..............
СРС супругу још живог ВШ..........
а нова КПЈ.....можда супругу пок. ЈБТ.....................
еботе који ФЛЕШ....................
.

Ахахаха.......опанак.......обори ме са столице......која компарација......браво !!!

g090.gif
g090.gif
g090.gif

pa nje braćo fleš uopšte... jedino bi tetka mira imala šanse da se bavi politikom jer već ima političkog iskustva a i dobre veze u rusiji. jova... tja mogla bi da bude nesto kao latinka ono ideolog, vojina supruga bi mogla da radi kao ministar spoljnih poslova... ruza bi mogla da bude koordinator po pitanju odnosa sa eu... vlada nacionalnog spasa srbije... a srbija u bunaru..

Banshee:
ooo da...
ona bi bila idealni premijer.
jos samo da nije pobegla.
mada po logici radikala,a to je nosilac liste i predsednik stranke koji je vec duze vreme u hagu,ne bi me cudilo da bude izglasan fantomski premijer :shock:
Seselj je ziv, jos uvek, koliko ja znam, nije osudjen, ne vidim zasto ne bi mogao biti nosilac liste?
Secam se u vreme Milosevica, svi su (smo) arlaukali da predsednik Srbije ne moze biti i predsednik neke stranke, a najglasniji su bili ovi iz DS-a. DANAS oni cine isto sto su cinili socijalisti i Milosevic devedesetih, i ne pada nikome na pamet da ih zbog toga proziva, osim sporadicnih prozivki.I, da proziva, oni ne odustaju, znaci, razliciti arsini za iste pojave.

Ја сам само иронично помало "Домановићевски" направио поређење на основу наслова теме............................јер стављати било ког члана породице у наслеђе политике коју је глава породице спроводила је.....шта?..................

Укуси никада нису задовољени нити су исти....................
Правилник о "добром поређењу" још није написан......................све је то лични став.............твој може бити добар............а ја за мој тврдим да је више него добар.....свакако став...........

inagadadavida:

Pa , po toj logici, sto ste onda svi graknuli kada su onog Chekua birali za neke funkcije, na Kosovu??
Covek ziv, nije osudjen......sto da se ne bavi politikom?? :confused:

Protiv Agima Cekua, Republika Srbija je podnela krivicnu prijavu kojom se tereti za stotine pobijenih i nestalih Srba i drugog nealbanskog stanovnistva na Kosovu.Dokumentvoano, i takstativno navedena imena i prezimena pobijenih. On je svojerucno ubijao i silovao, proterivao, a ja bih volela jedno ime da navedete, samo jedno ime nekoga koga je Seselj ubio, silovao ili zaklao.
Ne mesaj zabe i babe.

*BILJA*:
Protiv Agima Cekua, Republika Srbija je podnela krivicnu prijavu kojom se tereti za stotine pobijenih i nestalih Srba i drugog nealbanskog stanovnistva na Kosovu.Dokumentvoano, i takstativno navedena imena i prezimena pobijenih. On je svojerucno ubijao i silovao, proterivao, a ja bih volela jedno ime da navedete, samo jedno ime nekoga koga je Seselj ubio, silovao ili zaklao.
Ne mesaj zabe i babe.

Vidis, to sto je podnesena prijava , ne znaci da je neko i kriv........pa to stalno potencirate, upravo vi , srpski radikali...... :wink:
Dakle, Cheku je nevin, dok se ne dokaze suprotno..........

A kod Vjeke, imamo drugaciji slucaj , jer on u jednom intervijuu , koji je vama radikalima trn u oku , sam priznaje da je ubio coveka snajperom , hvaleci se svojom preciznoscu......

Kasnije se ispostavilo da je covek Srbin, sto je Voja demantovao odgovorom :"znaju muslimani koga sam ja ubio"

• Povodom uskracivanja viza za ulazak u SRJ jednom broju profesora iz inostranstva medu kojima je bio i jedan dobitnik Nobelove nagrade, koji su trebali da ucestvuju u radu Alternativne beogradske akademske mreze, Seselj je rekao da je rec o agentima CIA koji su planirali da se bave subverzivnim delatnostima. (12. januar 1999. Beta)

• Na pitanje Blica da komentarise zabranu putovanja u zemlje Evropske unije nekolicini jugoslovenskih politicara, medu kojima je i on, Seselj je rekao: Za ostale ne znam, ali clanovi SRS nemaju nameru da putuju u te zemlje dok su im na vlasti ovakve govnarske vlade. (Blic, 18.12.1998.)

• Odgovor na pitanje novinara da li zna ko je covek koga je Seselj ubio snajperom na pocetku rata u Sarajevu, a za koga se kasnije ispostavilo da je po nacionalnosti bio Srbin: Znaju Muslimani koga sam ja ubio!

Ima li taj ime i prezime?
Pa, koliko znam, Seselj je 4 godine u Hagu u ZATVORU, a Oric za svakog ubijenog Srbina dva dana robije!
I, vrlo cudno da muslimani nikada ne navedose ime i prezime tog kojeg je Seselj ubio, nikad ne izadje nista o porodici "ubijenog", pa to bi vec Natasa Kandic iskopala, kopajuci time oci i Seselju i SRS-u, i celoj Srbiji!

Back