Ruževi za usne

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.627
Sve o njima :)

Koje kupujete opet i opet...koji nosite sa sobom uvek, koji vam se sviđa ali još niste probale, koji ste probali a ne sviđa vam se...

Moje usne su prilično blede, kao i koža...zato ih volim...ako ništa drugo, labelo od višanja je uvek tu da ih neguje i da malo boje...tek tek...

"High end" ruževe nisam mnogo koristila, imala sam samo jedan Chanel i koliko se sećam nije mi bio ništa specijalno.

Dugi niz godina sam jako volela Deborah lipstick atomic red 07

Deborah_Milano_Rossetto_Atomic_Red_Mat_Shade_17__3_.jpg

Posle isprobavanja mnogih drogerijskih i kataloških, uvek se vratim Maybelline-u, a ovu boju sam kupila već ne znam koji put.
Cela ova linija mi je ekstra dugotrajna i neuništiva bez obzira šta se jede, pije, radi...Vrlo praktična stvar.

image_b66e0f92-d66a-4cd2-aca4-dd3fbfa2b802_1024x.jpg

Najneobicniji kojeg imam, volim ali jako retko koristim je

Nyx glitter goals liquid lipstick crystal crush. Ovi ruzevi ako se ne promrljaju usnama su mat, a skljokice dobijaju tek ako se aktiviraju.

1627283935597.jpeg

Na 3:20 je nijansa Crystal Crush

ovaj koristis? kakav je? traje?

pa kad koristim onda taj koristim traje ali ne onako kao shto traju ti shto su napravljeni da mozhesh jesti , piti i ljubiti i on i dalje isti kao da si sad nanijela
ali njeguje usne i shto mi se dopada kad god ga stavim kazu eh jest ti dobar karmin
inache imam svakakvih i razlichitih proizvodjacha imam i dugotrajni mada te skoro i ne koristim

zimi volim chisto onaj sjaj a sjaj stavljam i kad imam neke termine
a kad radim na frontu uopshte se ne shminkam

pa kad koristim onda taj koristim traje ali ne onako kao shto traju ti shto su napravljeni da mozhesh jesti , piti i ljubiti i on i dalje isti kao da si sad nanijela
ali njeguje usne i shto mi se dopada kad god ga stavim kazu eh jest ti dobar karmin
inache imam svakakvih i razlichitih proizvodjacha imam i dugotrajni mada te skoro i ne koristim

zimi volim chisto onaj sjaj a sjaj stavljam i kad imam neke termine
a kad radim na frontu uopshte se ne shminkam
ne bih ni ja koristila te dugotrajne, posto su ovi drugi hidratantniji...ali sjajeve odmah pojedem, a ove regularne ruzeve mozda za pola sata :rumenko:

Koje kupujete opet i opet...koji nosite sa sobom uvek, koji vam se sviđa ali još niste probale, koji ste probali a ne sviđa vam se...

Moje usne su prilično blede, kao i koža...zato ih volim...ako ništa drugo, labelo od višanja je uvek tu da ih neguje i da malo boje...tek tek...

"High end" ruževe nisam mnogo koristila, imala sam samo jedan Chanel i koliko se sećam nije mi bio ništa specijalno.

Posle isprobavanja mnogih drogerijskih i kataloških, uvek se vratim Maybelline-u, a ovu boju sam kupila već ne znam koji put.
Cela ova linija mi je ekstra dugotrajna i neuništiva bez obzira šta se jede, pije, radi...Vrlo praktična stvar.

Imala sam i ovaj...Maybelline superstay matte ink 10 loyalist

suvise bled za mene

Maybelline-Super-Stay-Matte-Ink-Loyalist.jpg
Moje dve boje ruževa i do sada ih nisama menjala :)

isto po meni jedna solidna stvar Maybelline superstay ink crayon 25 stay exceptional
boju sam malo promasila, tamnija je za nijansu nego sto bih volela ali su ok...nemojte da vas zavara prvi utisak...treba do 5 min malo da se "osusi" iako opste nema senzaciju suvoce, vrlo su kremasti i prilicno touch proof, posle budu prilicno dugotrajni...ne na nivou matte ink-ova ali i dalje ok...
Imaju i zarezac na drugom kraju...prakticno za torbu

hqdefault.jpg

najnoviji ulov koji po meni nije vredan para...ali ne znas dok ne probas...:confused:
srecom pa je bio sa 50% popusta inace cenu o 10 evra nikako ne opravdava...
nije los ali nije nista posebno...

s-l400.jpg

baš ovaj. veoma je suv to je jedino što mu zameram, nijansa je odlična.

Back