- Poruka
- 71.155
daaa i ja cula....no dozivela jos licno nisamIma..Sada ozbiljno --stvarno ima muškaraca koji vole da kuvaju i fino spremaju ...
mada evo...lazem...moj jedan brat od tetke...dobro kuva...voli i kolace da pravi, sve 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daaa i ja cula....no dozivela jos licno nisamIma..Sada ozbiljno --stvarno ima muškaraca koji vole da kuvaju i fino spremaju ...
mada evo...lazem...moj jedan brat od tetke...dobro kuva...voli i kolace da pravi, sve 
Moj dečko (bivši) je uvek nešto petljao po kuhinji , jer kao što znate -ja baš nisam nešto oduševljena tim poslovima...Ima..Sada ozbiljno --stvarno ima muškaraca koji vole da kuvaju i fino spremaju ...
Eto Mika, pun pogodak!Ne volim ja dugu...zato se nisam mnogo prepirala oko prvog
Ovaj je taman..cak i rupice na obrazima..mh
ja volim da gledam kada neko kuva...da guram prstice i tako to...Moj dečko (bivši) je uvek nešto petljao po kuhinji , jer kao što znate -ja baš nisam nešto oduševljena tim poslovima...
I sudove je oprao...Milina...
Aaa to mi nije dao ...da se mešam...ja volim da gledam kada neko kuva...da guram prstice i tako to...![]()
a ne mesam se ja...samo volim da degustiram u procesuAaa to mi nije dao ...da se mešam...

Ja nemam takvog, pa ni bivši...Moj dečko (bivši) je uvek nešto petljao po kuhinji , jer kao što znate -ja baš nisam nešto oduševljena tim poslovima...
I sudove je oprao...Milina...

@Vlad Dragulijaplocice me potsecaju na jednu tvoju fotku na fotografiji....
Pogledajte prilog 908960

Rasturene pljeskavice....sa jajima je uspešnijinesto mu je ovo meso....Mika...nedefinisano![]()

Na koju?@Vlad Dragulijaplocice me potsecaju na jednu tvoju fotku na fotografiji....
Pogledajte prilog 908960
Pa...bio je on i bio je ...savršen...ako savršenstvo postoji ...U bilo kakvom obliku ...Ja nemam takvog, pa ni bivši...![]()
Mislim da je bila od Teksture, u fotografija nedeljeNa koju?
Poruka u temi "Победничке фотографије гласања за фотографије недеље, месеца и године" https://forum.krstarica.com/threads...-nedelje-meseca-i-godine.918168/post-41955458Na koju?
Haha...na tu!!Poruka u temi "Победничке фотографије гласања за фотографије недеље, месеца и године" https://forum.krstarica.com/threads...-nedelje-meseca-i-godine.918168/post-41955458