Русская музыка

postovani forumasi i svi koji prate forum ovako lepe muzike...imam jedno pitanje za vas...veliki problem imam da nadjem jednu pesmu...rec je o nekom rep stilu pesme ili rnb gde se spominju zenski vokali sa stihovima iz pesme podmoskovske veceri....?bio bih jako zahvalan ako neko moze da mi kaze kako se zove pesma. :)

da li moze neko da mi objasni ove 3 poruke?
Prve tri poruke se moraju odobriti od strane moderatora. :Z;:

interesuje me ruska pesma...mislim engleska je kako da se izrazim...ali se spominju zenski vokali iz pesme podmoskovske veceri a pesma je kao REP fazon... bio bih zahvalan clanovima ako bi mi neko pomogao da saznam o kojoj pesmi je rec? :)

postovani forumasi i svi koji prate forum ovako lepe muzike...imam jedno pitanje za vas...veliki problem imam da nadjem jednu pesmu...rec je o nekom rep stilu pesme ili rnb gde se spominju zenski vokali sa stihovima iz pesme podmoskovske veceri....?bio bih jako zahvalan ako neko moze da mi kaze kako se zove pesma. :)
Na sledećoj temi ćeš imati više uspeha u potrazi za ovom pesmom:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/7452-Ko-peva-ovu-pesmu

Sad sam prgledala pdf-Muzika i pod WORLD MUSIC nasla temu RUSKA MUZIKA sa 484 postova (i februarskih), kao i 56.558 pregleda, dakle vrlo ziva i posecena.
Necu da prejudiciram, ali pretpostavljam da ce nas moderator ovu temu preusmeriti na WM, pa da ne budemo "iznenadjeni i uvredjeni" :).

Poslednja izmena:
Sad sam prgledala pdf-Muzika i pod WORLD MUSIC nasla temu RUSKA MUZIKA sa 484 postova (i februarskih), kao i 56.558 pregleda, dakle vrlo ziva i posecena.
Necu da prejudiciram, ali pretpostavljam da ce nas moderator ovu temu preusmeriti na WM, pa da ne budemo "iznenadjeni i uvredjeni" :).

Nikada se ne vredjam i ne ljutim kada moderatori rade nesto korisno i pozitivno...;)

Ja bih jos iskoristio ovaj komentar i zamolio ih da promenu naslov ove teme u KUTAK ZA LJUBITELJE RUSKE MUZIKE

Back