Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
To je armija, ono je bila policija ipak je policija u svakodnevnom kontaktu sa "strankama" a sto je Pobedonoscev okacio sliku, svaka mu cast mala je SU-47
Ovde nije rec o zenama i modi vec o Ruskoj vojsci koja treba doci u srbiju da nam pomogne da nas spase i zastiti .Ja bih bas voleo da nas one stite po mogucstvu u sto vecem broju .
Ovde nije rec o zenama i modi vec o Ruskoj vojsci koja treba doci u srbiju da nam pomogne da nas spase i zastiti .Ja bih bas voleo da nas one stite po mogucstvu u sto vecem broju .
Ti lepo idi tamo kod njih, pa neka te brane. Nama ovde ne treba nista rusko, a po najmanje zene....dolazile su u velikim brojevima, secamo se sta su bile i kakve su bile.
Ti lepo idi tamo kod njih, pa neka te brane. Nama ovde ne treba nista rusko, a po najmanje zene....dolazile su u velikim brojevima, secamo se sta su bile i kakve su bile.
Ala lupas,svaka ti cast!A ko se po Italiji karo za lovu.sedamdesetih,osamdesetih,pa do danasnjih dana.To si zaboravio ili si jos uvek balavac pa ne znas.Ti kroz nekoliko prostitutki ocenjujes ceo narod.To govori o tvojoj pameti.
Ovim tvojim postom si direktno uvredio mene i jos mnogo nasih ljudi.
Ala lupas,svaka ti cast!A ko se po Italiji karo za lovu.sedamdesetih,osamdesetih,pa do danasnjih dana.To si zaboravio ili si jos uvek balavac pa ne znas.Ti kroz nekoliko prostitutki ocenjujes ceo narod.To govori o tvojoj pameti.
Ovim tvojim postom si direktno uvredio mene i jos mnogo nasih ljudi.
Bilo bi dobro da izraz "lupas" sacuvas za one ciji postovi to zasluzuju (mada osnovna pristojnost ne dozvoljava koriscenje istog cak ni u tim slucajevima).
Ne znam koga si ti nameravao da uvredis ovom pricicom o Italiji i koji narod ocenjujes po tim prostitutkama i sta bi to trebalo da govori o tvojoj pameti.