Ja od tebe nisam cuo ni jedno misljenje , vec samo konstantno ponavljanje da Rusija nije nas prijatelj! Iako sam ti naveo vise od 10 momenata kada su otvoreno i bez licne koristi stali na nasu stranu, izvini ali to tvoje nije misljenje , vec zatucanost! A ovi zapadni ''prijatelji'' su u bombardovanju beograda u kome nije po nemackim inace vrlo tacnim i uredno vodjenim podacima ubejin ni jedan vojnik , ali je tada poginulo 5,700 srba i sruseno pola beograda!! zasto ? u novom sadu su ''saveznici '' srusili most varadinski most , iako su nemci imali pontonski i taj nisu koristili, takodje u tromesecnom bombardovanju gine oko 2000 civila ! E druze moj ruska armija je przila semlju ispred sebe , ali kada je usla u srbiju , a o tome imas milion podataka , gledali su da ne unistavaju infrastrukturu i nepotrebno da neruse gradove... eto ti jos malo dokaza , a ti probaj da osporis bilo sta od toga! A vikati samo parolu koju su nas naucile komuniste , i koju sada proklamuje b92 , to bas i nije uverljivo!Sam pogledaj sve sto sam ti napisao , probaj bilo sta da srusis od toga , i promeni misljenje u vezi sa Rusijo , jer grota je a i nekulturno , toliku njihovu kroz istoriju iskazanu pomoc proglasavati za nepostojecu!