Rusko borbeno vazduhoplovstvo

HS1911:
neki kao, moj pokojni otac profesor povijesti, koji je išao prvo na umjetničku akdemiju pa je..iako je imao duplo više bodova na glumačkoj akademiji nije uspio..zbog toga sto je bio iz familije koja je prije 2.sv rata dala jednog(pazi ovo!!!!!!) općinskog HSS vijećnika, ispao je a imao je imao duplo više bodova od drugoplasiranog, ispao je a uletio je svima znani boris dvornik, možda i bolje jer tada sigurno mene nebi bilo. samo tada kad je postao profesor povijesti..opet nije mogao dobiti posao u "u struci" već je dobio posao profesora hrvatsko-srpskog jezika. a kako je tek bilo na višoj razini??? daj mi molim te reci?
Jel to mislis na onoj najvisoj razini, gde je onaj zagorac bio dozivotni predsednik.

ZORANNS83:
Ja od tebe nisam cuo ni jedno misljenje , vec samo konstantno ponavljanje da Rusija nije nas prijatelj! Iako sam ti naveo vise od 10 momenata kada su otvoreno i bez licne koristi stali na nasu stranu, izvini ali to tvoje nije misljenje , vec zatucanost! A ovi zapadni ''prijatelji'' su u bombardovanju beograda u kome nije po nemackim inace vrlo tacnim i uredno vodjenim podacima ubejin ni jedan vojnik , ali je tada poginulo 5,700 srba i sruseno pola beograda!! zasto ? u novom sadu su ''saveznici '' srusili most varadinski most , iako su nemci imali pontonski i taj nisu koristili, takodje u tromesecnom bombardovanju gine oko 2000 civila ! E druze moj ruska armija je przila semlju ispred sebe , ali kada je usla u srbiju , a o tome imas milion podataka , gledali su da ne unistavaju infrastrukturu i nepotrebno da neruse gradove... eto ti jos malo dokaza , a ti probaj da osporis bilo sta od toga! A vikati samo parolu koju su nas naucile komuniste , i koju sada proklamuje b92 , to bas i nije uverljivo!Sam pogledaj sve sto sam ti napisao , probaj bilo sta da srusis od toga , i promeni misljenje u vezi sa Rusijo , jer grota je a i nekulturno , toliku njihovu kroz istoriju iskazanu pomoc proglasavati za nepostojecu!
Znas kako to ide pobednok pise istoriju.
Da su nam prijatelji pomogli bi nam u ratu u Bosni
Umesali bi se dok nas je tamo bombardovao NATO.
Da su nam prijatelji sprecili bi "Oluju".Znas i sam Zorane koliko je srba izbeglo?
Ne bi dozvoli da nam uvedu sankcije
zasto nisu sprecili bombardovanje 1999.Mogli su da su hteli ili bolje koliko je kostao njihov "blagoslov"Za koliko su nas ti "prijatelji prodali?
Sve vreme su podrzavali slobodana Milosevica jos od njegovog pojavljivanja.A sad sta rade ?Cuvaju onog lopova Karica.U stvari cuvaju njegove milijarde sto je pokrao iz Srbije.Cuvaju Marka Milosevica.koliko im on placa od Srpskih para sto je pokrao.A to su zorane moje pare i svih gradjana koji su rodjeni u Srbiji i zive ovde a ne kao ti zivis tamo daleko i uzivas.A pre neki dan na tv je bila emisija gostovao je Kiro Gligorov(imam nisko misljenje o njemu).Evropska unija je predlagala da cela SFRJ udje u evropsku uniju.Dali bi 5 milijardi $ za reforme.Sta mislis ko se tome pobunio?Naravno Slobodan Milosevic i Franjo Tudjman! ko je stajao iza njih.naravno nasa "Braca Rusi".I gde bi sad bili da nije bilo rata?
da smo otisli u EU jos tada.Ali sta bi se desilo.Rusija bi ostala bez svoje najvece marionete(ovaj prijatelja) Srbije i bili bi izlozeni Zapadu.A ovako su ako nista dobili bar na vremenu.

kao prvo... cijelom zapadu je bilo u interesu npr da cijena nekretnina u ex yu padne, da prirodna bogastva padnu u ruke stranaca, da ex yu postane niz manjih džava s koijm će lakše upravljati! a bilo je i geostrateških interesa.
"gostovao" kiro gligorov????? ako se ne varam, zar on nije umro?

Back