Ruski Zakon za silovatelje

Nece tebe progutati, ne boj se.
Vozi-%C5%BEena-putem-Vozi-mu%C5%A1karac-putem-2.png

:heart:

Znate li sta cete vi zene na kraju dobiti ?
Bicete kresane samo ako partner ima vasu dozvolu
overenu kod notara. I to za svaki put, nema mesecna karta.
Silovanje u braku?
A kad se meni nece, a zena me namami na seks,
jeli i to silovanje u braku?.
PS: Da li seksanje spada u bracne obaveze?

Sve mi ovo lici na plan (koji ostvaruju satanisti)
unistenje porodice kao osnovne celije drustva.
Posle narodu radis sta hoces a niko se ne buni.

PPS:
Apsolutno se slazem sa ruskim zakonom da zena moze
da ubije silovatelja, ali i tu se kriju strasne mogucnosti
zloupotrebe od strane zena

I, da malo razvedrim situaciju,
davno u Srbiji sekretarica optuzila direktora
da joj je napravio dete.
Kresao je sigurno jeste, cim ga je optuzila,
ali DNK analiza pokazala da je on sterilan
i da nikad nije mogao da ima decu.
A kuci tri deteta...

Evo primer za silovanje u braku, pričala je u nekoj emisiji žena koja je jedva živu glavu izvukla iz tog braka, više pokušaja bežanja su se završila brutalnim premlaćivanjem. Veže je za krevet i kaže joj da će je je.ati tako da nikad neće poželeti drugog, ni bilo kog muškarca.
Silovanje zapravo nema veze sa seksualnim zadovoljstvom. Zloupotrebe su druga stvar potpuno.

Poslednja izmena:
Ne verujem sta citam da neki pisu...
Bas me zanima imaju li decu. Verovatno ne. Da se njihova p.cka cepala na pola, drugu bi pesmu pevali. Mada to nema veze ni sa roditeljstvom, nego sa glavom, ludom ocito...
Svako je rodjen da bude srecan. Ko sam ja da procenjujem sta je normalno a sta ne!? Znaci, stigli smo do kraja. Nema dalje. Moramo biti korektni :lol: i prihavtiti i one koji unesrecuju druge zarad svog hira, poriva, potrebe, sebicluka,...

Tema se odnosi na odnos zakona prema silovateljima, a ne o nečijim ličnim osećanjima prema žrtvi silovanja.

- - - - - - - - - -

Evo primer za silovanje u braku, pričala je u nekoj emisiji žena koja je jedva živu glavu izvukla iz tog braka, više pokušaja bežanja su se završila brutalnim premlaćivanjem. Veže je za krevet i kaže joj da će je je.ati tako da nikad neće poželeti drugog, ni bilo kog muškarca.
Silovanje zapravo nema veze sa seksualnim zadovoljstvom. Zloupotrebe su druga stvar potpuno.

Bilo kakvo silovanje, koje uključuje prethodno poznanstvo između žrtve i silovatelja, na sudu ima potpuno drugačije viđenje od odnosa prema silovatelju koji nasumično siluje nepoznate žene.

Ja ne znam koliko još ovo puta treba da napišem da bi nekima postalo jasno.

Back