Ruski Sistem u Srbiji - nekoliko video zapisa

7-8 godina je od skoro?

P.S.
Malo pojasnjenje. Vadima Starova (video 2) bih zaobišao. Ova Airsoft pucnjava nema nikakve veze sa ruskom borilackom vestinom Systema, nab'o si kljucnu rec u imenu puske nisi ni pogledao video.

Smesak opravdava skoro, valjda :D A pogresio sam, izvinjavam se, skidao sam sebi jos sto-sta pa sam pobrkao imena, izbrisao sam... Hvala na ukazanoj greski!

Sistema klub Hrast

"Hrast" je nova Sistema grupa koja trenira samo napolju tokom svih godišnjih doba i u svim vremenskim uslovima, nastala iz kluba Vukovi .

Početak rada je u ponedeljak 5. Oktobar 2009.

Osnova programa je bazirana na Ruskom Sistemu (Škola M. Rjabko i V. Vasiliev , škola Kadočnikova , škola Aleksandra Kostića) i elemenata drugih borenja. Od treninga u sali razlikuje se po tome što će biti više trčanja (trim staza), plivanje, airsoft igara i drugih aktivnosti.

Koncept rada je takav da će dupli termin svake druge subote, u trajanju od dva ipo do tri sata, biti tematski koncipiran a zatim će se u ostala četiri termina radnim danima uvežbavati to gradivo uz fizički zahtevniji kondicioni trening.

http://www.borenje.info/klubovi/ruski-sistem/sistema-srbija-klub-hrast.html

На ВОЈНОЈ АКАДЕМИЈИ у Београду, од 3. до 7.Новембра одржава се напредни Семинар Системе Сибирски Козак!!
Под водством инструктора Андреја Каримова долазе такође професионални инструктори Системе за блиску борбу прса у прса Денис Рјаузов и Јуриј Шешуков који обучавају Руске Специјалне Јединице Војске и Полиције.

http://www.borenje.info/vesti/najave/seminar-sisteme-sibirski-kozak-novembar-2010.html

Ima 16 godina,ja sam zvao klub Trem u Nisu i rekli su mi da je uslov punoletstvo.
E ima jos koji klub u Nisu ili je ovo jedini???

Колико знам у Нишу је то једини клуб Системе... У принципу, најбоље је да се оде лично где ће инструктор ваћ да процени да ли је полазник довољно зрео или ће га можда упутити на неку другу вештину...

Da. Radio je Sistemu u Nišu i Nenad iz Kruševca dok je (bio) na studijama. Njega sam upoznao bio je kod nas na par seminara i slično. Koliko se sećam držao je trening grupu, ne pravi klub, možda grešim.

Uglavnom ne znam da li je još tamo ili drži treninge, ali sam skoro siguran da te u tim godinama ne bi primio. Mlad si, idi negde "rokaj se" malo. Kyokushinkai, kikboks, grepling, džudo, MMA bilo šta gde imaš i takmičenja i testiranja i borbi.. dok ti se hormoni ne smire moja ti je preporuka.

Back