- Poruka
- 179.175
Skidanje gaća i brijanje na suvo u praksi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo bi lepo da direktno razgovaraju Zelenski i Putin. Naravno ako je tamo garantovana bezbednost Ruskom predsedniku .
Od razgovora ne boli glava , da svako kaže svoje probleme i vidjenja stvari .
Nije bitno se ni baš tad dogovoriti , ali čisto dan dva razgovarati , pričati , dogovarati .
Šteta je što se Ukrajina nije u startu opredelila da prizna te nove RF teritorije i barem stanje na terenu , razgraniči se , i da postane neutralna zemlja takoreći druga Švajcarska a ima potencijala za to , umesto da se zadužuje godinama bespotrebno na korist onih koji su je gurali u sukob.
(Tako se i u Švajcarskoj poštuju drugi jezici , ravnopravni ustavotvorni narodi , i priznata neutralnost .)
zato što je putin previše plemenit, ljubazan, lepo vaspitan, human, emotivan i romantičanNema nista od toga a i zasto sada pregovori kada Rusi pobedjuju?
![]()
potez ocajnika, ako prodje proslo je a zna i sam da nece, al ajd da zele pomisli da je nemacka jaka
Nema to veze s komšijama,seti se ww2.Nemačka okupirala sve države a nije jednu malenu Švajcarsku.Sve ukazuje da Putinu baš i nije stalo do mira.
Švajcarska je neutralna jer se graniči sa evropskim državama.
Pored Rusije se ne može biti neutralan. Pre ili kasnije dobiješ bombe. To je potpuno drugi mentalitet lidera. To ti je kao da porediš civilizaciju i srednji vek.
Putin se zasigurno nece pojaviti, kao orvo ko je Zele bilo sta da zahteva, kao drugo Putin nije oregovarac, niti je to njegoc posao, to rade diplomate.zar nisu ranije pravili pregovore bez Rusije, a sad mole da dodju Rusi?
Jos kazu ima da dodje Putin. Kako da ne. Dodjite vi u Moskvu ako vam je do Putina.
veš mašina, odatle vade čipove, nije valjda da to ne znaš!!!!!!!!!!!Gleda se kakvu svetinju braniš, a ne protiv kakve sile.
Mada u vašem slučaju i ta sila se sastoji od ukradenih lopata
Za one koji ne znaju ko je Kareljin
??????????????????????????Biće i to, vidiš da smo vam već oduzeli Kursku oblast. Zauvek.
Ne znam da li pratis, ali Zelenski gubi rat, a da nije bio blesan i naseo na zapadni mamac, 2,2 miliona Ukrajinaca bi danas bilo zivo, a ako si komentar napisao samo da jedes g , zaobidji me, nisam ja iz te priceDa, i poslednja nada Rusije da će uspeti, pala je u vodu rešenošću predsednika Zelenskog.