Руски политиколог Јуриј Светов: Покушај атентата на председника Русије значио би почетак нуклеарног рата

Ti što su u rezervatima imaju ono što stanovnici Rusije nikad neće imati... Pravo i slobodu da izađu iz rezervata i budu američki građani.
Ко још нормалан жели да буде грађанин САД.... Не бих им узео држављанство ни да ми плате.

Dakle, sloboda pojedinca čini Zapad superiornim u odnosu na Rusiju i ostalu aziju.
Запад је дефинисао оно што он жели да се мисли да је слобода и онда је он по тим критеријумима то нешто.
Али сви знамо да то нешто није слобода, већ само део њихове болесне пропаганде.

Azijatska Rusija kao svoj odgovor nudi topli zagrljaj, zajedništvo, bratstvo, jednakost u bedi i siromaštvu, ali taj odgovor niko ne želi.
А пропустио си да кажеш зашто је у целој Азији беда и сиромаштво. Колико стотина милиона људи је тамо мртво због тог колонијалног, неонацистичког запада и колико билиона новца су они одатле покрали у последњих хиљаду година.

Ко још нормалан жели да буде грађанин САД.... Не бих им узео држављанство ни да ми плате.

Milioni širom sveta svake godine, moraju da podignu zid da bi se odbranili. Treba primati samo talentovane i radno sposobne, tako da otpadaš.
А пропустио си да кажеш зашто је у целој Азији беда и сиромаштво. Колико стотина милиона људи је тамо мртво због тог колонијалног, неонацистичког запада и колико билиона новца су они одатле покрали у последњих хиљаду година.

Pa nije u celoj Aziji beda i siromaštvo, nego samo tamo gde se odupiru Zapadu. Japan i J. Koreja već skoro 80 godina uspešno primenjuju zapadne principe u politici i ekonomiji i žive odlično. Drugi žive lošije, manje ili više, zato što je azijska kultura pogrešna, a onda se servira guslarska demagogija o zlim imperijalistima koji su uzeli nešto za šta ti divljaci nisu ni znali da postoji, niti umeli da koriste.

Milioni širom sveta svake godine, moraju da podignu zid da bi se odbranili. Treba primati samo talentovane i radno sposobne, tako da otpadaš.
И милиони изузетно талентованих и радно способних људи се по свету дрогирају.

Pa nije u celoj Aziji beda i siromaštvo, nego samo tamo gde se odupiru Zapadu. Japan i J. Koreja već skoro 80 godina uspešno primenjuju zapadne principe u politici i ekonomiji i žive odlično. Drugi žive lošije, manje ili više, zato što je azijska kultura pogrešna, a onda se servira guslarska demagogija o zlim imperijalistima koji su uzeli nešto za šta ti divljaci nisu ni znali da postoji, niti umeli da koriste.
То ти је неонаци став. Ти ћеш да им објасниш да је њихова култура погрешна....

И милиони изузетно талентованих и радно способних људи се по свету дрогирају.

Лик је "десничар" и расни реалиста кој подржава америчку глобалну хегемонију

комендија

Да ли је нечија култура погрешна је објективно решиво питање.

Ево како ће ти бити јасно: ако у твојој држави велика већина живе као пси, онда је твоја култура мањкава.

Ти можеш да пиштиш 'фашисти, фашисти' али ти то неће даље помоћи.

Лик је "десничар" и расни реалиста кој подржава америчку глобалну хегемонију

комендија

A ne, podržavaću BLM rusiju i njenu svetsku revoluciju. Ruski zvaničnici otvoreno, bez ustezanja, govore protiv ''belačke hegemonije'', baš kao zapadni studenti džabalebaroši. Bez američke hegemonije, svetom bi vladali kosooki, garavi i francuski marksisti sa Sorbone.

То ти је неонаци став.

Shvatiću to kao kompliment.

A ne, podržavaću BLM rusiju i njenu svetsku revoluciju. Ruski zvaničnici otvoreno, bez ustezanja, govore protiv ''belačke hegemonije'', baš kao zapadni studenti džabalebaroši. Bez američke hegemonije, svetom bi vladali kosooki, garavi i francuski marksisti sa Sorbone.
:hahaha:
бураз погледај демографију САД

Да ли је нечија култура погрешна је објективно решиво питање.

Ево како ће ти бити јасно: ако у твојој држави велика већина живе као пси, онда је твоја култура мањкава.

Само што ти је критеријум ти је на нивоу детета од 9 година... 🙄 По теби би и Јевреји који су живели као пси у нацистичким логорима били културно мањкави, док би немачки СС-овци били носиоци супериорне културе.

To nema veze sa ovom temom. Rusija nije nikakva suprotnost zapadnoj multikulturi, za njih su zapadnjaci ''nacisti''.
1672253081626.jpeg

Na zapadu postoji izbor - ja mogu glasati za stranku koja je protiv multikulture i imigracije i mogu govoriti otvoreno o svojim stavovima.
U Rusiji ideš u zatvor ako nećeš bratstvo sa Čečenima.
Nije isto.

А ми треба да верујемо да си ти толико неук и ограничен, да не знаш колико се ратова водило на Кавказу, колико је ЦИА потрошила пара и времена на муљање у истој области и да тек случајно поредиш то са обичном грађанском причом о имиграцији у САД?

Наравно да не може сваки наивац, као ти, да даје своје мишљење о озбиљним геостратешким питањима, као што су односи Русије са Чеченијом.

Na zapadu postoji izbor - ja mogu glasati za stranku koja je protiv multikulture i imigracije i mogu govoriti otvoreno o svojim stavovima.
U Rusiji ideš u zatvor ako nećeš bratstvo sa Čečenima.
Nije isto.
dakle u svojoj ludosti odlucio si da mesto strane koja je neutralna na pitanje rase izaberes stranu koja se aktivno protivi postojanju bele rase

gastarbajterska logika

А ми треба да верујемо да си ти толико неук и ограничен, да не знаш колико се ратова водило на Кавказу, колико је ЦИА потрошила пара и времена на муљање у истој области и да тек случајно поредиш то са обичном грађанском причом о имиграцији у САД?

Наравно да не може сваки наивац, као ти, да даје своје мишљење о озбиљним геостратешким питањима, као што су односи Русије са Чеченијом.

Ne znam o čemu vi to. Što se mene tiče, Rusija je imala apsolutno pravo da sravni Čečeniju sa zemljom, tu je razlika između mene i anti-ruskih demokrata na zapadu, oni bi podržali Čečene, a ja sam uvek na strani civilizovanijeg, a u datom slučaju su to Rusi.

dakle u svojoj ludosti odlucio si da mesto strane koja je neutralna na pitanje rase izaberes stranu koja se aktivno protivi postojanju bele rase

gastarbajterska logika

Rusija je izabrala stranu protiv bele rase i zapadne hrišćanske civilizacije. To sami kažu.

Rusija je izabrala stranu protiv bele rase i zapadne hrišćanske civilizacije. To sami kažu.
Jer je po tebe olicenje te beskorisne I umirujuce judeohriscanske evropske civilizacije zapravo Adolf Hitler I Stepan Bandera

To je tvoja suluda logika I zato se saplicete gde god se okrenete

А уствари је запад још пре хиљаду година, опседнут својим комплексима, изабрао страну против Словена и источне хришћанске цивилизације.
Русима свака част колико времена, енергије и живота троше да покушају да врате те несрећнике у винкл.

Русима свака част колико времена, енергије и живота троше да покушају да врате те несрећнике у винкл.

Jao, mučenički Rusi se bore da spasu druge već 1000 godina, a svi drugi nezahvalni... Kao NATO što je nas usrećio '99.

Jao, mučenički Rusi se bore da spasu druge već 1000 godina, a svi drugi nezahvalni... Kao NATO što je nas usrećio '99.
Не боре се они хиљаду година, већ ми. Само Руси тренутно држе примат у тој борби, јер су нас изгеноцидисали са свих страна.
Доћи ће ваљда једном тренутак да се застава слободе врати и на Балкан.

Neće biti nikakvog atentata jer se Putin uglavno drži prizemlja i podzemlja, a i prozore ne otvara. :lol:

Путине .. када се не стидим и не кријем ни моји НАТОвци .. шта ти има да се кријеш

Бајден

biden.gif

Не боре се они хиљаду година, већ ми. Само Руси тренутно држе примат у тој борби, јер су нас изгеноцидисали са свих страна.
Доћи ће ваљда једном тренутак да се застава слободе врати и на Балкан.

Utopijske ideologije nisu dobre za mozak...

Slažem se.
Nisu ni Rusi puno bolji od amerikanizma(te izuzetnosti).

Ali takvi smo...
Odgledah kul klipić na tu temu kakvi smo, baš malopre...
https://vm.tiktok.com/ZMFvCLVJW/

Ko papagaj ponavljam:
Rat, rat se nikada ne menja;
Dok se mi ne promenimo...
izvini na ignorisanju, mome, mora da sam ja glup

Back