РУСКИ ОБАВЕШТАЈАЦ – Шешељ је из Хага пуштен по налогу Енглеза!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad emocije ponijesu pred zlom pirgavih ne možeš ni riječ ubost kako treba.
Ti si toliko glup da neznas ni gde si supalj. ADMINISTRATORI MOZE LI I JEDNA TEMA SA NORMALNOM DISKUSIJOM? vidim da i moderatori spamuju svaku iole konstruktivnu diskusiju, a vi to precutno odobravate

Али драганче, недојебанче, за тебе је он паметан као Њутн.

isto kao i ti ISFRUSTRIRANI INTELEKTUALAC, kome je najveci uspeh u zivotu jesti qomna po forumima, vredjati druge forumase i tako sam sebi dizati rejting. da si nesto postigao u zivotu, nebi kao mandov visio po ovim forumimima.ali ja te razumem,tesko je tebi tako umnom snobu kad se moras dokazivati ljudima ispod tvog intelektualnog nivoa. MRS GOVEDO MANDOVSKO

Poslednja izmena:
Хајде да се бавимо староегипатском и ертрурском историјом, па да се надгорњавамо мишљењима, а о томе не знамо ништа, или тек нешто мало.

Али ми маторији смо све ово доживели, много од нас су били учесници на разним странама (које су биле променљива категорија :) ) Шешељ је у Хагу обавио врхунски посао за Србију (волели га, не волели то је тако) - издао је чим је пуштен. О Николићу да не причам. О Вучићу сачувај Боже и саклони. О Србину (са говорном маном али има и горих мана) Милу Ђукановићу опет да не говоримо. Па ти сада у случају да ниси издајник Србије си неко крезубо ментално заостало чудовиште (додуше има таквих који су и издајници). Како оно беше СПЦ, Политика, Српска академија наука, Црвена Звеуда - стубови српства. Па ни мања сојеница не може да издржи на таквим "стубовима".Па како да славимо осамсто година светосавља са овако широким моралним суновратом?

Људи, пустимо се више сарказма и дефетизма. "Бој се овна, бој се говна, па када ћу да живим?"

Poslednja izmena:
:hahaha: pa naravno da su ga pustili,....posto je ovaj iz Haga rezao da ce najstrasnijim mukama da muci AV, ovi vec trljali ruke, kao i srpska opozicija,....s nadom da izazovu nerede i krvoprolice po Srbiji. E kad se Seki "predomislio", hajd sad ti jopet nazad u Hag.:rotf:
E al su vas ispreskakali Seki i Vucko, ne znate sta vas snaslo.:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back