- Poruka
- 33.624
The Maxim gun was the first self-powered machine gun, invented by the American-born Briton Sir Hiram Maxim in 1884.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamislite idiota. Postavio link na forum, još se hvali njime, a nije ni pročitao šta tamo piše, ako uopšte govori engledski. Pročitajte samo ovo:andeli apokalipse:http://en.wikipedia.org/wiki/29th_Waffen_Grenadier_Division_of_the_SS_(1st_Russian) Rusi su se borili za Hitlera protiv komunizma.
malamargo:A gej radikal......ja sam upoznala jednog.....nisam mogla da verujem......
SiIent Bob:Pogrešno znaš. Maksim je Amerikanac. I ja sam znao pogrešno.
Ali su ga koristili i Nemci...
andeli apokalipse:Prestani me nasmijavat krepat ću od smijeha,to je ono što nama hrvatima fali smisao za humor.
SiIent Bob:Kad sam bio mali mislio sam da je zbog Mad Maxa...
A onda sam otkrio surovu istinu...
Naime, Maksim je tip Nemačkog mitraljeza sa početka XX veka... divizija je vojna formacija... pošto su tada kod napadača bili popularni juriši, kod branilaca su bili popularni Maksimi... koji su kosili (lupali) napadače (diviziju) sa neverovatnom lakoćom... i tako...
![]()
SANDRINAbg:E i ja sam čula da se često među muškima upotrebljava izraz šerman , kad pričaju o nekoj ženskoj koju su upoznali , najčešće u pijanom stanju... :shock:
Kasnije mi objasniše da je u pitanju Nemački tenk iz Drugog sv. rata...![]()
SANDRINAbg:E i ja sam čula da se često među muškima upotrebljava izraz šerman , kad pričaju o nekoj ženskoj koju su upoznali , najčešće u pijanom stanju... :shock:
Kasnije mi objasniše da je u pitanju Nemački tenk iz Drugog sv. rata...![]()
Jel to neka nova vrsta šjek're?DRVOSEČA:![]()
pozdrav za bracu Ruse
Obersturmfuehrer:da iz ww2, samo americki tenk....
a ja nikad nisam cuo taj izraz...
SANDRINAbg:E baš sam se sad podastresla što ti nisi čuo...![]()
Može biti i zato što su ti sve drugar'ce oko tebe šermani ...pa bili to nemački il' američki tenkovi...mada ja mislim da su ipak nemački...![]()
SANDRINAbg:E baš sam se sad podastresla što ti nisi čuo...![]()
Može biti i zato što su ti sve drugar'ce oko tebe šermani ...pa bili to nemački il' američki tenkovi...mada ja mislim da su ipak nemački...![]()
eremita:Често употребљавам ту изреку - али ово објашњење нисам знао....... 8-)
Hammerhead:psst... ortaci i ja koristimo izraz science vessel kad je onako lepo zaobljena... ili battlecruiser kad je samo belade... starcraft cini cuda u preteranim dozama![]()