Ruski kredit nije bratski, skuplji od zajma iz Kine i EU

Iz teksta
Ekonomista Vladimir Gligorov tvrdi za “Blic” da je ovaj kredit skup u odnosu na pozajmice koje daju Svetska banka i druge evropske razvojne banke za infrastrukturne projekte, ali da bi dodatno mogao da ga poskupi i rast dolara prema evru.

Ne sacekasmo ruske banke? Ne daju u rubljama? To je poverenje Rusa u sopstvenu valutu? :roll:
Ocekivao sam bolji tretman.

зар ова тзв вљада за својих 110дана вљадавине није задужила србију за 2 милијарде долара-динкић пустио еврообвезнице први пут за 550милиона долара па затим 700+ових 800 ''фино''су кренули алал вера:sad2::sad2::sad2:

To je zato sto su odgovorni ljudi i domacini-pa zar trebaju sada sve one partijske kadrove koje su ranijih godina pozaposljavali da ostave bez plate???

Iz teksta

Ne sacekasmo ruske banke? Ne daju u rubljama? To je poverenje Rusa u sopstvenu valutu? :roll:
Ocekivao sam bolji tretman.

Па нисмо ми Белорусија, ми смо без алтернативци.

Ми би кад нам је тешко - помогните браћо Руси, а чим нам буде шире око гуше онда: где сте браћо Американци.

Е ако "Блиц" каже онда мора да је истина.
Те су новине ипак познате по томе што су независне од свих политичара...

Problem je nesto drugaciji. Mi smo mali, mala bara krokodila... Nema ovde nezavisnih novinara bas puno. Velika vecina naginje na neku stranu. Opasno je ako ne znas ko kome naginje, nego ti se nesto svidja pa zato mislis da je istina.

Ovde je sve tabloid od stampanijh medija, jedino sto ima par kolumnista u Politici koji vrede. Televizije necu da komentarisem, to je mozda po 1-2 emisije od cele televizije, ne na svim stanicama.

Problem je nesto drugaciji. Mi smo mali, mala bara krokodila... Nema ovde nezavisnih novinara bas puno. Velika vecina naginje na neku stranu. Opasno je ako ne znas ko kome naginje, nego ti se nesto svidja pa zato mislis da je istina.

Ovde je sve tabloid od stampanijh medija, jedino sto ima par kolumnista u Politici koji vrede. Televizije necu da komentarisem, to je mozda po 1-2 emisije od cele televizije, ne na svim stanicama.

Ma jesmo mi braca, ali nam kese nisu sestre, valjda je neki od ovde sve prisutnijih Rusa procitao tu poslovicu pa je sad primenjuju.

:lol: Има ли некИ модератор КОЈИ НИЈЕ АНТИРУСКИ "НАВИЈЕН"...

Back