Ruski hit u školama!

• Začetnik teme Začetnik teme lav8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ej, bre...pa u moje vreme su se deca ispisivala iz skole, i premestala u drugu , ako bi zapala u odeljenje koje uci ruski...ruski su ucili samo oni mucenici cije roditelje je bolelo doope sta im deca uce, i ganciji ....drugim recima, ko nije mogao da pobegne :hahaha:

Kod mene se škola određivala po adresi stanovanja, na tu foru je meni sledovala "englesko-ruska" škola. Pred prvi razred, moji me odjave sa adrese i prijave kod kumova u susednom bloku, gde je zapadala "englesko-francuska", kontali ljudi da je taj jezik mnogo korisniji. I bili u pravu.

pa uce radnici NISa u privatnim skolama sto im placa firma , a da roditelji salju klince u skole gde se uci ruski je smejurija zesca :hahaha: mada kod mene u gimnaziji je bio ruski kao drugi strani jezik i mi budale svi izabrali nemacki ili francuski i yebavali se sa profesoricom i gradivom , cak su neki i na popravni padali iz tih predmeta :sad2:, a onih 10 veseljaka sto se od cele generacije nekim prijavilo za ruski je moralo samo da zna " ja se zovem ... " i da broje do 10 na ruskom i svi su imali petice sve 4 godine :mrgreen:

Kak vi panjimajete po Russki ?

Sve bolje,kako su prilike!:per:

Sila boga ne moli!;)
Boze ... nikad ne bih upropastio dete i dozovlio da uci ruski.

Nemacki i engleski su pravi izbor.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Pocni da se privikavas,bice obavezan,kao maternji!:mrgreen::whistling:

:mrgreen:

ja sam srecom i za vreme socijalizma ucio engleski :)

Ali sreca je promenljiva kategorija!:mrgreen:
ma gluposti, bre,

ko normalan daje dete da uci ruski...to nikada niti je bilo , niti ce biti...:mrgreen:

:hahaha::hahaha:

:dash::dash::dash::dash:
pa uce radnici NISa u privatnim skolama sto im placa firma , a da roditelji salju klince u skole gde se uci ruski je smejurija zesca :hahaha: mada kod mene u gimnaziji je bio ruski kao drugi strani jezik i mi budale svi izabrali nemacki ili francuski i yebavali se sa profesoricom i gradivom , cak su neki i na popravni padali iz tih predmeta :sad2:, a onih 10 veseljaka sto se od cele generacije nekim prijavilo za ruski je moralo samo da zna " ja se zovem ... " i da broje do 10 na ruskom i svi su imali petice sve 4 godine :mrgreen:

Pa vide ljudi kuda plovi ovaj brod!:mrgreen::lol::lol::lol::whistling::whistling:

Back