gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Pa dobro...znaš šta je devuška,ženšćina,krasata?Ja ucio taj ruski u skoli....nisam mogao da ga smislim.....samo znam da je sabaka- pas hahahahaa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro...znaš šta je devuška,ženšćina,krasata?Ja ucio taj ruski u skoli....nisam mogao da ga smislim.....samo znam da je sabaka- pas hahahahaa
E ovo je lupetanje.........i ti to veoma dobro znas![]()
Pa dobro...znaš šta je devuška,ženšćina,krasata?![]()
sramota da tako pljujete ruski jezik, evo za sve neznalice jedna lepa ruska pesma
Pa dobro...znaš šta je devuška,ženšćina,krasata?![]()
ej, bre...pa u moje vreme su se deca ispisivala iz skole, i premestala u drugu , ako bi zapala u odeljenje koje uci ruski...ruski su ucili samo oni mucenici cije roditelje je bolelo doope sta im deca uce, i ganciji ....drugim recima, ko nije mogao da pobegne![]()
Ruska zona uticaja???
pa u celoj srbiji nema rusa koliko u fckn otariju.....pa da vidimo sta je vise ruska zona uticaja![]()
nje panjimaju, toljka eto vot
Ruska zona uticaja???
pa u celoj srbiji nema rusa koliko u fckn otariju.....pa da vidimo sta je vise ruska zona uticaja![]()
Kak vi panjimajete po Russki ?
Boze ... nikad ne bih upropastio dete i dozovlio da uci ruski.
Nemacki i engleski su pravi izbor.
ja sam srecom i za vreme socijalizma ucio engleski![]()
ma gluposti, bre,
ko normalan daje dete da uci ruski...to nikada niti je bilo , niti ce biti...![]()
pa uce radnici NISa u privatnim skolama sto im placa firma , a da roditelji salju klince u skole gde se uci ruski je smejurija zescamada kod mene u gimnaziji je bio ruski kao drugi strani jezik i mi budale svi izabrali nemacki ili francuski i yebavali se sa profesoricom i gradivom , cak su neki i na popravni padali iz tih predmeta
, a onih 10 veseljaka sto se od cele generacije nekim prijavilo za ruski je moralo samo da zna " ja se zovem ... " i da broje do 10 na ruskom i svi su imali petice sve 4 godine
![]()