dale92
Domaćin
- Poruka
- 4.147
u mutapovoj je....na ski se preziva vlasnik....ivan se zove....kad se krene od trandafilovica do kalenica....pri samom vrhu....kod komse nije naziv vec to tako merak 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zatvorila se jedna kafana, otvorila druga...a nama ni iz dzepa ni u dzep...
Ustvari, iz dzepa i moze da bude....
Blago tebi ako sve posmatras na taj nacin
jel u pitanju tradicija ili nesto drugo?

Kada je umro...zadnji...Ruski Car...![]()
Не ради се о имену, ради се о томе да је лоповска власт продала неком безличном, најлон-ланцу брзе (кобајаги италијанска варијанта) ђубре-хране, ресторан с традицијом од преко 100 година.Razni ljudi, razna misljenja. Bio sam par puta tamo, sve je bilo ok, uredno, nemam nekih posebnih komentara.
Bice pre da je misljenje o nekim zemljama naislo na nezgodan teren. Da je ime 'nemacki car' zatvaranje bi bilo pozdravljeno sa odusevljenjem. Ne bih vise, preslo bi u politiku.
Не ради се о имену, ради се о томе да је лоповска власт продала неком безличном, најлон-ланцу брзе (кобајаги италијанска варијанта) ђубре-хране, ресторан с традицијом од преко 100 година.
Преко пута "Руског цара" у Кнез Михаиловој, раније, дуго је постојала кафана "Њујорк", то ником није сметало. Београд је некад био отворен али и свој, сада је у власти тајкуна, национално несвесних битанги, којима је битан само лични интерес.

Prošla sam onuda pre dva dana.
"Bolje" je izgledao krajem 80ih kad su se pred njim okupljali metalci nego ovako "nacickan"![]()
Ta izreka važi za lanac slow food restorana koji je u Italiji i pokrenut kao vrsta otpora amerikanizovanom pristupu ishrani, odnosno tovljenju đubretom. Svojevremeno me drugar odveo u "Va piano", častio za rođendan, pa nije išlo da se bunim. Pice su im neopevano đubre, testo je ili pregorelo ili gumasto, plastično, ono na testu je slano i bezukusno, šta god stavili. Paste tako-tako, ali nikako al dente kao što Bog zapoveda.
Procedura plaćanja je imbecilna. Na ulazu se dobija nekakva crna kartica (ako je izgubite plaćate istu), kad naručite, kuvar je provuče kroz neki automat i onda plaćate na izlazu.Dok vam se hrana priprema, morate da čekate ispred šanka i sami je nosite do stola.To je za pastu i ostalo, a kad naručite picu, dobijete neku vrstu plastičnog pejdžera i onda idete na mesto dok vam pejdžer ne zazvoni, i onda ustajete i sami idete po picu.I skupo je, dve porcije špageta bolonjeze i dve kisele 880 dinara.I zaljućeno preko svake mere.
Ja sam ipak za "Kafanicu" u Košutnjaku. Sve ovo za 650 dinara, pri čemu je monstruozna pljeska sasvim dovoljna za dvoje normalnih ljudi, ne za mene.I još ste u šumi, oko nogu vam se motaju ukrasna perad, a sjajnu domaću kafu dobijete u šolji od pečene gline sa sve tri komada ratluka.

A jel se zna šta se dešava sa Grčkom kraljicom. Ona odavno stoji u ovakvom izdanju. Jel moguće da je još uvek niko nije "prigrabio"
![]()
nesto se dugo kolju godinama zvrji praznoJa sam nacuo da se nekoliko jakih njuski kolje oko tog prostora jer je jedna od boljih lokacija u gradu...